- 30 Ekim 2013
- 20.457
- 57.138
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.661
Hayir bebekimmm 13 haziran buyuk gun bilmiyorum canimya kafamda deli sorular var sen nasilsin bebis nasilsecıdo ne durumdasın cnm kaç gun kaldı pazartesıydı buyuk gun dı mı
sanırım ıyı canım yerlestı galıba dun beta 174.9 cıktı drum guzel arttıgını söyledı ıns bı sorun çıkmaz cnm yaaaHayir bebekimmm 13 haziran buyuk gun bilmiyorum canimya kafamda deli sorular var sen nasilsin bebis nasil
Ohhh masallah canim benim ya insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur ben umudumu hic kaybetmedim olumsuz disunmedim ama illa olacakta demiyorum en azindan vicdanen rahatim :) gerisi Allahin takdirisanırım ıyı canım yerlestı galıba dun beta 174.9 cıktı drum guzel arttıgını söyledı ıns bı sorun çıkmaz cnm yaaa
off 13 hazırannn tam bır hafta var canım ıns hıssedersın gazlı oluyor ınsan kasıkta bır degısık hıs oluyo bı nokta hassaslasıo sankı bı de benım yumurta sag taraftaydı sag tarafa yatamıodum cnm acıodu o nokta ıns gelır senın bebıkkkk yaaa bır hafta var
bence olacak cnm cunku bıldgım kadarıyla senın tuplerde sorun vardı o yuzden olmuyordu bence tutunacak bebısOhhh masallah canim benim ya insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur ben umudumu hic kaybetmedim olumsuz disunmedim ama illa olacakta demiyorum en azindan vicdanen rahatim :) gerisi Allahin takdiri
Evet kusum benimkiler bulusup ask yasayamiyordubence olacak cnm cunku bıldgım kadarıyla senın tuplerde sorun vardı o yuzden olmuyordu bence tutunacak bebıs
Evet kusum benimkiler bulusup ask yasayamiyordu
Bişey sıktı evet.. benim ağrı hiç olmadı transferde.. şimdi gaz ve hafif bel ağrısı var genelde yatıyorum bklm hayırlısı inşallah tutunur bebeklerimiz çok zor bi süreç...Embriyo konulmadan önce rahmini temizledilermi
bu aşkın meyvesını beklıypruz sımdııııEvet buyuk askti
Insallah teyzosubu aşkın meyvesını beklıypruz sımdıııı
ewett teyzoss ben kardes beklıyorum adre bı tane daha yapana kadar ohoooooInsallah teyzosu
bunalma ilk gunleri dinlen canim rahat davran stres yapma kendine..insallah tutunur bebislerimiz Allahin izniylebenimde gaz problemim çok var( sizler nasıl vakit geciriyosunuz bugün 1. gün ben şimdiden bunaldımmm. bu beklemek çok zor .(
Ben akrabalarin evinde kaliyorum canım burası curcuna gibi vakit nasıl geçiyor bilmiyorumbenimde gaz problemim çok var( sizler nasıl vakit geciriyosunuz bugün 1. gün ben şimdiden bunaldımmm. bu beklemek çok zor .(
Keşke benimde olmayaydi :)Benim eltimde yok :))) neyse ne farkeder bende ta kendisini yiyorum
Benim biraz ağrıdı canim inş bu ağrılar boşa gitmezBişey sıktı evet.. benim ağrı hiç olmadı transferde.. şimdi gaz ve hafif bel ağrısı var genelde yatıyorum bklm hayırlısı inşallah tutunur bebeklerimiz çok zor bi süreç...
Hahahahah :)Keşke benimde olmayaydi :)
Bekle bizi :)ewett teyzoss ben kardes beklıyorum adre bı tane daha yapana kadar ohooooo
sadece 5 gün kullanıyorsun canım ben transferden sonra 1 gün kullandımMerhaba arkadasım prednol u hala kullanıyormusun ? Bana yumurta topla günü verdiler 5 gün sonra bırakacaksın dediler yani transferden sonra kullanmadım.bir yanlışlık olmasın diye yazmak istedim
Canım senin ilk günlerde bulantin oldumusadece 5 gün kullanıyorsun canım ben transferden sonra 1 gün kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?