2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Hayir bebekimmm 13 haziran buyuk gun bilmiyorum canimya kafamda deli sorular var sen nasilsin bebis nasil
sanırım ıyı canım yerlestı galıba dun beta 174.9 cıktı drum guzel arttıgını söyledı ıns bı sorun çıkmaz cnm yaaa

off 13 hazırannn tam bır hafta var canım ıns hıssedersın gazlı oluyor ınsan kasıkta bır degısık hıs oluyo bı nokta hassaslasıo sankı bı de benım yumurta sag taraftaydı sag tarafa yatamıodum cnm acıodu o nokta ıns gelır senın bebıkkkk yaaa bır hafta var

Ohhh masallah canim benim ya insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur ben umudumu hic kaybetmedim olumsuz disunmedim ama illa olacakta demiyorum en azindan vicdanen rahatim :) gerisi Allahin takdiri

Ohhh masallah canim benim ya insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur ben umudumu hic kaybetmedim olumsuz disunmedim ama illa olacakta demiyorum en azindan vicdanen rahatim :) gerisi Allahin takdiri
bence olacak cnm cunku bıldgım kadarıyla senın tuplerde sorun vardı o yuzden olmuyordu bence tutunacak bebıs

Merhaba arkadasım prednol u hala kullanıyormusun ? Bana yumurta topla günü verdiler 5 gün sonra bırakacaksın dediler yani transferden sonra kullanmadım.bir yanlışlık olmasın diye yazmak istedim
sadece 5 gün kullanıyorsun canım ben transferden sonra 1 gün kullandım

Kızlar merhaba,canim cok sıkkın ne olur bi fikir verin.cuma gunu yumurtalarim toplandi 13 tane toplamislar.bugun aradilar yarin transfer icin gelin diye sdc 2tane dollenmiş.oda cok iyi değilmiş.ya 13taneden sdc ve sdc 2si. Delirmek üzereyim bide çok iyi değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…