- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.741
O gebelikte de oluyomuş bende de var cnm inşallah pozitifi görücezBenimde kasiklarda adet sancısı var canım neden oluyo anlamadim daha adetime dokuz gün var erkenmi olcam acaba
Benimde kasiklarda adet sancısı var canım neden oluyo anlamadim daha adetime dokuz gün var erkenmi olcam
inş. hamilelik ağrılarıdır canımmm
sen sonucunu ne zman baktıracaksın
inş. hamilelik sancılarıdır canım:) sonucunu ne zaman baktıracaksınBenimde kasiklarda adet sancısı var canım neden oluyo anlamadim daha adetime dokuz gün var erkenmi olcam acaba
İnş canım adet oldum olcam hissi var bende sende durum nasılO gebelikte de oluyomuş bende de var cnm inşallah pozitifi görücez
Salı günü canım test günüminş. hamilelik sancılarıdır canım:) sonucunu ne zaman baktıracaksın
Canım hayırlı olsun gebeligin bana ilaç değilde ilk transfer gunlerinde hangi belirtileri yaşadın onlar lazım transferimin sekizinci günü ve adet sancısı var normalmi bide adetime sekiz gün var moralim cok bozuk bana umut olun lütfenArkadaslar hepinize merhaba, nisan ayindaki tup bebek transferiyle ikizlere hamileyim cok sukur.
Dilerim sizler de hayirlisiyla guzel sonuclar alirsiniz..
Transferden sonra 3 ay boyunca kullandigim ilaclar oldu. Bugun itibariyle kestim ilaclarimi.
Tabi elimde kaldi fazlasi
hibor,proluton depot, estrofem, 2kutu crinone jel var elimde. Piyasa fiyatinin altina fiyat verebilirim almak isteyen olursa. Istanbuldayim.
Ozel mesaj atabilirsiniz( transferden sonra kullanmistim bu ilaclari 3ay boyunca) kullanim tarihleri 2017 ye yakin.
Sevgiler...
Canim asiri kasik agrisi olmadigi surece skinti yok hatta gebelik belirtisidir melehin seninledir INSALLAH takinti yapmamaya calis diyecem ama elinde degil tup bebek surecinden cok beklemsi zor RABBIM hepimizin yatdimcisi olsunİnş canım adet oldum olcam hissi var bende sende durum nasıl
Rabbim bebeğini sana bagislasin canım içimi rahatlattin allahım senide bebeginide korusun inş canım bu iki gündür goguslerimde agriyo benim bide normalde hiç agrimaz ilk defa böyle bir ağrı oluyo nedir kiKizlar bu arada 3 gundur hafif peceteye gelen kanamam var dua edin melegim beni birakmasin(
Canim benim bicok arkadasim gogus agrisiyla hamileliklerini anlamislar hep oyle diyorlardi bende de olmustu halada devam ediyor.kasik agrim oldu benimde eski teyzeler olur ya :))bana iyidir agrimasi demislerdi:))INSALLAH melegin tutunmaya calisiyordur annesi :))Rabbim bebeğini sana bagislasin canım içimi rahatlattin allahım senide bebeginide korusun inş canım bu iki gündür goguslerimde agriyo benim bide normalde hiç agrimaz ilk defa böyle bir ağrı oluyo nedir ki
Canım korkma bebeğin seni bırakmaz inş dua et bol bol dr unu aradın mıCanim benim bicok arkadasim gogus agrisiyla hamileliklerini anlamislar hep oyle diyorlardi bende de olmustu halada devam ediyor.kasik agrim oldu benimde eski teyzeler olur ya :))bana iyidir agrimasi demislerdi:))INSALLAH melegin tutunmaya calisiyordur annesi :))
Ne demek cnim bizi bizden baskasi anlamaz o kadar zorki beklemek ALLAH yarrdimcimiz olsun bendde surekli forumdakilere dua ediyorum RABBIM hepimizin yuzunu guldursun bu aylar tup bebek icin cok ideal diyorlar INSALLAH topigimziin hepsi pozitif sonuclari gorur:)))Ay canım rabbim seni benim karşıma çıkardı öyle güzel motive ediyosun ki beni sana bildiğim duaları okusam az gelir çok teşekkür ederim ben dardayim yetistin bana rabbimde sana yetissin inş
Ediyorum surekli canim benim gibi olan herkese de doktorumu aradim normal bu donemde diyo burda da doktora gittim olumsuz birsey gorunmuyor dedi degerim artmis ama sinirda bakalim keseyi gorunce rahatlayacam INSALLAH:))senin nasil gidiyor canim bulantin felan basladimi kalp atisini duydunuz muu:))))Canım korkma bebeğin seni bırakmaz inş dua et bol bol dr unu aradın mı
Evet canim bahar ayında tutma şansı çok bende arastirip öyle başladım bu ayda inş yüzümüz güler rabbim melegini sana bağışlar tüm bekleyenlerin sonunu rabbim hayırlı etsin inşNe demek cnim bizi bizden baskasi anlamaz o kadar zorki beklemek ALLAH yarrdimcimiz olsun bendde surekli forumdakilere dua ediyorum RABBIM hepimizin yuzunu guldursun bu aylar tup bebek icin cok ideal diyorlar INSALLAH topigimziin hepsi pozitif sonuclari gorur:)))
Valla bekleme süresi çok zor canım nasıl geçiyo saatler bilmiyorumNasil bekliyorsunuz sonuclari... Ben cok endiseliyim, hicbir belirti yasamadim.
Transferin kaçıncı günü canımNasil bekliyorsunuz sonuclari... Ben cok endiseliyim, hicbir belirti yasamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?