- 9 Şubat 2014
- 364
- 53
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.761
Bugun ogrenmem lazim. Bekliyorum. Ama cok zor. su saatlerTransferin kaçıncı günü canım
İnş bişey olmaz canım ya ben iyiyim çok şükür bulantı falan yok yarın kalp atışı için gitcez hayırlısı olsunEdiyorum surekli canim benim gibi olan herkese de doktorumu aradim normal bu donemde diyo burda da doktora gittim olumsuz birsey gorunmuyor dedi degerim artmis ama sinirda bakalim keseyi gorunce rahatlayacam INSALLAH:))senin nasil gidiyor canim bulantin felan basladimi kalp atisini duydunuz muu:))))
Ne zaman cikcak testin sonucuBugun ogrenmem lazim. Bekliyorum. Ama cok zor. su saatler
olmadi simdi ogrendim. acikcasi pekde sasirmadim. bu isler boyle. kismet isi. zati hicbir belirti yasamadim. ne yapayim sizlerin kalbindeki insallah olur.Ne zaman cikcak testin sonucu
canımm benimde kasık agrım var sanki adet olacak gibiyimm göğüslerim acıyoo ama bacaklarım acayip agrıyor neden anlamıyorumm.. beklemek cok zor valla agladım aglıcam cok bunaldımm ya olmamıssa fikrini atamıyorum kafamdannNe zaman cikcak testin sonucu
üzülme canımm hayırlısı değilmişş demekki inş. rabbim seni uğrastırmadan anne ederrolmadi simdi ogrendim. acikcasi pekde sasirmadim. bu isler boyle. kismet isi. zati hicbir belirti yasamadim. ne yapayim sizlerin kalbindeki insallah olur.
Rabbim sabır versin sana canım üzülme diycem ama elde değil tez vakitte kucağın dolar inşolmadi simdi ogrendim. acikcasi pekde sasirmadim. bu isler boyle. kismet isi. zati hicbir belirti yasamadim. ne yapayim sizlerin kalbindeki insallah olur.
Ben uzanmaktan sirtimi hissetmiyorum artık rabbim bu acilarimizicanımm benimde kasık agrım var sanki adet olacak gibiyimm göğüslerim acıyoo ama bacaklarım acayip agrıyor neden anlamıyorumm.. beklemek cok zor valla agladım aglıcam cok bunaldımm ya olmamıssa fikrini atamıyorum kafamdann
Hiç kalkmıyo musun cnm ben bugün okula bile gttimBen uzanmaktan sirtimi hissetmiyorum artık rabbim bu acilarimizi
Kalkiyom canım ama uzun süre ayakta duramiyom kansızlıkta var bende onun için bunyem zayıfHiç kalkmıyo musun cnm ben bugün okula bile gttim
Rabbim sabır versin sana canım üzülme diycem ama elde değil tez vakitte kucağın dolar inş
üzülme canımm hayırlısı değilmişş demekki inş. rabbim seni uğrastırmadan anne ederr
Canım hepimiz elimizden geleni yapiyoruz ama rabbimin işine karisamayiz kismetimiz ne zamansa o zaman olur ötesi yok maalesefSagolasin. Insallah birgun ama su anda hissettigim benim isim mucizeye kaldi. Bu tedavimde olmasi icin herseyi yapmistim ama.
ben kalkıp geziyorum evde canım hiç dısarı cıkmadım sadece evdeyim evde geziyorum ufak tefek uzanmadan agır kaldırmadan mutfak işlerimi yapıyorum yoksa vakit geçmiyorCanım hepimiz elimizden geleni yapiyoruz ama rabbimin işine karisamayiz kismetimiz ne zamansa o zaman olur ötesi yok maalesef
canım senin transferinin kacıncı günü ne zamn öğreneceksin sonucunu kaç embriyo transfer edildiHiç kalkmıyo musun cnm ben bugün okula bile gttim
Transderden sonraki 5. Günüm pazartesi test yapıcam sanırım... ağrım ara ara oluyo olmayınca üzülüyom iice psikoloji gtticanım senin transferinin kacıncı günü ne zamn öğreneceksin sonucunu kaç embriyo transfer edildi
2 tane 5. Gün blaatokist kondu inşallah tytar yaaacanım senin transferinin kacıncı günü ne zamn öğreneceksin sonucunu kaç embriyo transfer edildi
Bende kalkıp geziyom canım ama iş yapmiyorum yemegim bile önüme geliyo kaynanam sağolasun üstüme titriyor kaldirmiyo yerimden beniben kalkıp geziyorum evde canım hiç dısarı cıkmadım sadece evdeyim evde geziyorum ufak tefek uzanmadan agır kaldırmadan mutfak işlerimi yapıyorum yoksa vakit geçmiyor
İnş hepmizinki tutar ve degerlerimiz sağlıklı bir şekilde kat kat yükselir2 tane 5. Gün blaatokist kondu inşallah tytar yaaa
İnşallah cnm ağrı yada başka bişi var mı test günün ne zaman?İnş hepmizinki tutar ve degerlerimiz sağlıklı bir şekilde kat kat yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?