- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.881
O nasıl yapılıyor canım.su buharını denedimde onu denemedim.sanki iltihap içindir o bende iltihap yok ama.denerim belki ayrıntısını biliyomusun.hangi gün kaç kere yapmak lazımbenım arkadasım da sorun yoktu ama olmuyordu maydonoz sut buhatına oturdugu ay hamıle kaldı sende denesene canım
O nasıl yapılıyor canım.su buharını denedimde onu denemedim.sanki iltihap içindir o bende iltihap yok ama.denerim belki ayrıntısını biliyomusun.hangi gün kaç kere yapmak lazım
benım tuplerım tıkalı ben bıle yapıcam 2 lt sute 1 demet maydonoz dograyıp kaynatıp buharına oturuyorsunO nasıl yapılıyor canım.su buharını denedimde onu denemedim.sanki iltihap içindir o bende iltihap yok ama.denerim belki ayrıntısını biliyomusun.hangi gün kaç kere yapmak lazım
Sağol canım inş hepimiz hamile oluruzgeçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın doğal yolla
Bir kere mi kaç dakika oturuyosunbenım tuplerım tıkalı ben bıle yapıcam 2 lt sute 1 demet maydonoz dograyıp kaynatıp buharına oturuyorsun
adetin bittigi gun bir hafta yapilacakmis bende bu ay degilde diger ay yapmayi dusunuyorum adacayi yagida kullanicam tuplerin acilmasina faydali olabilirBir kere mi kaç dakika oturuyosun
Hımm bir hafta zormuş..adetin bittigi gun bir hafta yapilacakmis bende bu ay degilde diger ay yapmayi dusunuyorum adacayi yagida kullanicam tuplerin acilmasina faydali olabilir
Canim benim yaa cok uzuldum ama cennette bekleyen seni almadan gitmeywcek bir melegin var...ya peki bir sebeo soylemediler mi senin degerlerin felan gayet iyiydi.kanaman felan oldu mu uada bi sikayetin oldumu canim doktor sebep olarak ne dediSağol canım inş hepimiz hamile oluruz
Bide cok hormon ilaci kullandik ya dogal yoldan kalma ihtimalin cok yuksek canim RABBIM seni yormasin mubarek gunlerdeuiz senin icin dua edecem...Sağol canım inş hepimiz hamile oluruz
canımm ben sana birşey daha söylim benim ilk tüp bebek tedavisi sonrası hemen peşindeki ay normal yolla hamile kalmıstım diyorumki tedavi beni geciktirdi doktora gittim adet söktürücü için bi baktım hamileymişimm cok sasırmıstım tedavi iyi geliyormuss baya tabi ikinci denemeden sonra olmadı ama olablir hersey yinee sen yumurtlama günlerini takip ett hersey olabilirr belki sende tedavi sayesinde normal kalbilirsin benim 7. haftasında düşmüştü normal olanŞanlıurfa osm de canım benim ilaçlar çok pahaliydi başlangıçta bir tane iğne aldım elonva adinda 1.400 tl idi
İnş canım tekrar tedaviye muhtaç olmam benim yumurtlama donemimde kasiklarim feci ağrıyor biliyorum ki yumurtalar calisiyo o yüzden o günleri hiç boş gecirmiyodukcanımm ben sana birşey daha söylim benim ilk tüp bebek tedavisi sonrası hemen peşindeki ay normal yolla hamile kalmıstım diyorumki tedavi beni geciktirdi doktora gittim adet söktürücü için bi baktım hamileymişimm cok sasırmıstım tedavi iyi geliyormuss baya tabi ikinci denemeden sonra olmadı ama olablir hersey yinee sen yumurtlama günlerini takip ett hersey olabilirr belki sende tedavi sayesinde normal kalbilirsin benim 7. haftasında düşmüştü normal olan
inş. canım sana da faydalı gelir tedavi rabbim uğrastırmadan anne yapar bizleriİnş canım tekrar tedaviye muhtaç olmam benim yumurtlama donemimde kasiklarim feci ağrıyor biliyorum ki yumurtalar calisiyo o yüzden o günleri hiç boş gecirmiyoduk
Aminnnn tüm isteyenleri inş canıminş. canım sana da faydalı gelir tedavi rabbim uğrastırmadan anne yapar bizleri
Sağol canım ya hala şoktayım içim buruk hiç kanamam olmadı gerşey normaldi sebep yok dr bazen olabiliyo sonrasında da böle olcak diye bişey yok dedi sağlıksızmış demekki napalım elimizden bişey gelmiyo dua etmekten başkaCanim benim yaa cok uzuldum ama cennette bekleyen seni almadan gitmeywcek bir melegin var...ya peki bir sebeo soylemediler mi senin degerlerin felan gayet iyiydi.kanaman felan oldu mu uada bi sikayetin oldumu canim doktor sebep olarak ne dedi
Allah razı olsun canım inş kendiliğinden olur da bekletmez bizi rabbim sanada şifa versin inş rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı evlat nasip etsin canımBide cok hormon ilaci kullandik ya dogal yoldan kalma ihtimalin cok yuksek canim RABBIM seni yormasin mubarek gunlerdeuiz senin icin dua edecem...
ALLAH verdi ALLAH alir demek gerekirmis biliyorum cok zor amaAllah razı olsun canım inş kendiliğinden olur da bekletmez bizi rabbim sanada şifa versin inş rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı evlat nasip etsin canım
sağol canım inş allahtan ümit kesilmez bende senden güzel haberler bekliyorumALLAH verdi ALLAH alir demek gerekirmis biliyorum cok zor ama( RABBIM seni guzelliklerle karsilastirsin haberlerini bekliyorum bakk
Bnm aynı dondurulmus embriyo yaptım kanda 0 çıktı cook uzun maddi manevi yikildimKizlar benim dondurrulmus embriyo transferi kimyasal gebelik oldu bu ay yumurtalama takibi yaptirayim dedim ilacsiz yumurtalar buyumedi dr da bise anlamadi adetlerim duzenli hic gectigini bilmem neden olmus olabilir basina gelen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?