2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

ALLAH yardimcimiz olsun kizlar maddi manevi cok zor.bugun kanamam icin farkli bir doktora goruneyim dedim bana kese gorunmuyo dusmus dedi.yikildim o an beni aurintili usgye gonderdi.idrara skisik olmayinca gorememis ayrintili usgye girince goruldu.ama o anda bile neler dusundum hala bi garantim yok kanamam devam ediyor.RABBIMIn siNAvINdan geciyoruz hepimiz mutlu oluruz bigun eminim:))

Peki belli bi zaman gecmesine gerek varmi mesela negatif oldu hemen adetimde gidebilirmiyimm
Normalde eğer dondurulmuş embriyon varsa hemen ertesi ay yapılıyor ama yoksa 3 ay ara vermek lazım ama ben 2. ayimdada yaptirmistim olabiliyor demişti doktor sorun olmaz

hım sorun neydı sızde bırde nerde yaptırdın acaba
Bizde sorun yok 6,5 yıldır olmuyor.benim amh biraz düşük eşimin değerlerindede az düşüklük var ama doktorlar engel birşey değil normal yollada olur diyolar,medipol de yaptırdım.yard.doç.dr.mustafa acet .iyi bir dr.tavsiye ederim.çok yoğun ama.

benım arkadasım da sorun yoktu ama olmuyordu maydonoz sut buhatına oturdugu ay hamıle kaldı sende denesene canım

Çok üzgünüm kızlar bebeğimin kalbi atmayışı kesinleşti dr ilaçları bırak on güne kadar kendisi düşmezse kürtaj yapalım dedi zaten ilaçlar tutuyor onu dedi off hakkımızda hayırlısı buymuş elden gelen bişey yok banada üç yada altı ayda dinlenebilirsin dedi sonra devam

Çok üzgünüm kızlar bebeğimin kalbi atmayışı kesinleşti dr ilaçları bırak on güne kadar kendisi düşmezse kürtaj yapalım dedi zaten ilaçlar tutuyor onu dedi off hakkımızda hayırlısı buymuş elden gelen bişey yok banada üç yada altı ayda dinlenebilirsin dedi sonra devam

geçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın doğal yolla

Doktor umutsuz konuştu canım
benimde 30 a çıktı geri düştü dr ucundan dönmüşsün dedi çok kaliteli embriyo idi güya ecopirini transfer günü kesti ondan mı tutmadı acaba diyorum ya da yeşil bir akıntı oldu enf.kaynaklıda olabilir diyorum soğan kürüne başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…