- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.861
Canım benim 3. Denememdi şuan düşünmüyorum devam etmeyi.çok yıpratıcı bir süreç maddi manevi...ilk ikisini 3 sene önce yaptırmıştım.Sonucu negatif olan arkadaslar sorum size hemen tedaviye devammi edeceksiniz
Yok canım seneye anca yaparım çünkü maddi yönden biraz sarsildik anca toparlanirizSonucu negatif olan arkadaslar sorum size hemen tedaviye devammi edeceksiniz
Ne kadar para gitti canimYok canım seneye anca yaparım çünkü maddi yönden biraz sarsildik anca toparlaniriz
Peki belli bi zaman gecmesine gerek varmi mesela negatif oldu hemen adetimde gidebilirmiyimmNe kadar para gitti canimbenim 5800 gitti
Normalde eğer dondurulmuş embriyon varsa hemen ertesi ay yapılıyor ama yoksa 3 ay ara vermek lazım ama ben 2. ayimdada yaptirmistim olabiliyor demişti doktor sorun olmazPeki belli bi zaman gecmesine gerek varmi mesela negatif oldu hemen adetimde gidebilirmiyimm
Bence 1-2 ay dinlendirirlerPeki belli bi zaman gecmesine gerek varmi mesela negatif oldu hemen adetimde gidebilirmiyimm
Canım benim 9 bin gitti maalesefNe kadar para gitti canimbenim 5800 gitti
nerde yaptırdınkıCanım benim 9 bin gitti maalesef
hım sorun neydı sızde bırde nerde yaptırdın acabaCanım benim 3. Denememdi şuan düşünmüyorum devam etmeyi.çok yıpratıcı bir süreç maddi manevi...ilk ikisini 3 sene önce yaptırmıştım.
Şanlıurfa osm de canım benim ilaçlar çok pahaliydi başlangıçta bir tane iğne aldım elonva adinda 1.400 tl idinerde yaptırdınkı
Bizde sorun yok 6,5 yıldır olmuyor.benim amh biraz düşük eşimin değerlerindede az düşüklük var ama doktorlar engel birşey değil normal yollada olur diyolar,medipol de yaptırdım.yard.doç.dr.mustafa acet .iyi bir dr.tavsiye ederim.çok yoğun ama.hım sorun neydı sızde bırde nerde yaptırdın acaba
hım o ne ıse yarıyormuskı evet ya baya pahalıymısŞanlıurfa osm de canım benim ilaçlar çok pahaliydi başlangıçta bir tane iğne aldım elonva adinda 1.400 tl idi
benım arkadasım da sorun yoktu ama olmuyordu maydonoz sut buhatına oturdugu ay hamıle kaldı sende denesene canımBizde sorun yok 6,5 yıldır olmuyor.benim amh biraz düşük eşimin değerlerindede az düşüklük var ama doktorlar engel birşey değil normal yollada olur diyolar,medipol de yaptırdım.yard.doç.dr.mustafa acet .iyi bir dr.tavsiye ederim.çok yoğun ama.
Yumurtaliklari buyutuyomus canımhım o ne ıse yarıyormuskı evet ya baya pahalıymıs
geçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın doğal yollaÇok üzgünüm kızlar bebeğimin kalbi atmayışı kesinleşti dr ilaçları bırak on güne kadar kendisi düşmezse kürtaj yapalım dedi zaten ilaçlar tutuyor onu dedi off hakkımızda hayırlısı buymuş elden gelen bişey yok banada üç yada altı ayda dinlenebilirsin dedi sonra devam
dondurulmuşl embriyo transferinde ilk adette başlıyorlar fakat tüp bebekte yumurtalıklar uyarıldığı için iki adet dönemi bekleniyorrPeki belli bi zaman gecmesine gerek varmi mesela negatif oldu hemen adetimde gidebilirmiyimm
benimde 30 a çıktı geri düştü dr ucundan dönmüşsün dedi çok kaliteli embriyo idi güya ecopirini transfer günü kesti ondan mı tutmadı acaba diyorum ya da yeşil bir akıntı oldu enf.kaynaklıda olabilir diyorum soğan kürüne başladımDoktor umutsuz konuştu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?