2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

ruh halim berbat. bekledigim sure boyunca kasiklarimda batma oldu karnim agridi. cok az midem bulandi. ama yok abi yok hissediyorum bu da olmadi. ve tekrar cesaretim varmi bilmiyorum.bunu bile neden yazdigimi bilmiyorum sanirim sadece paylasmak istedim

Kızlar merhaba. Bugün de kanamam devam ediyor sabah kan verdim bhcg değerim 92,88 den 61,83 e düşmüştü bugün tekrardan 88,61 e çıkmış. Doktorumdan haber bekliyoruz bakalım. Hayırlısı valla kızlar ne hissedeceğimi bilemiyorum :110::110::110:
. Bebişin seninle hiç merak etme annesini bırakmak istemiyo hiç de üzülme bol bol dua et inş bişey olmucak

angelll16 angelll16 iyiyim canim simdilik bisey yok.bakalim evet heyecanliyim pazartesi gelmek bilmedi .sen nasilsin.senjn nasil geciyor .pazartesi gidicektin dimi sende .
Evet canım pazartesi gidicem bende çok heyecanlıyım benim sürekli karnım ağrıyor iyi bir şey mi bilmiyorum artık bazen göğüslerim çok acıyor bazen geçiyor anlıcağın sürekli kendimde bir Şeyler arıyorum tekrar test yaptırdım mı canım ben yarın yine yaptırayım diyorum :110:

Evet canım pazartesi gidicem bende çok heyecanlıyım benim sürekli karnım ağrıyor iyi bir şey mi bilmiyorum artık bazen göğüslerim çok acıyor bazen geçiyor anlıcağın sürekli kendimde bir Şeyler arıyorum tekrar test yaptırdım mı canım ben yarın yine yaptırayım diyorum :110:

canım hamilemisinnn?? :KK6:

Back
X