- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.801
Bugün nasılsın canımevet biliyorum ama acelecilik yaptıminş. değişir sonuç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün nasılsın canımevet biliyorum ama acelecilik yaptıminş. değişir sonuç..
Canım ya Allah yardımcın olsun , dualarını kabul etsin inşallah. Yazdıklarını okuyunca üzüldüm. Rahat bırak kendini. Hayırlısı için dua et. İnan stres hiç bitmiyo taki kucağına alana dek. Yok kese yok kalp atısı yok test sonuçları. Yolun başındasın o nedenle dirayetli güçlü ol. Anneliği hakediyosun. Güzel haberlerini okumak dileğiyle.arkadaslar mayısta basladık tedavıye baskentte hulusı beye. carsamba 8 yumurta toplandı.sorun azospermı aslında. 4u dollenmıs ama dıgerlerı de cok saglıklı olmadıgı ıcın cuma yanı 2. gun transfer yapıldı. zaten sadece bıtane kalmıstı 4 hucrelı.
yalnız asıl sorun ıgneler cok can yakıyor,ılaclar bulantı yapıyor,ve ustune ustluk ben yumurta toplamada ıkı kez anestezı verılmesıne ragmen hıc uyumadım azıcık uyusmadım bıle. o leyla hali bile yoktu. canlı canlı cektım o acıyı cıglık cıglıga( allahım kımseye yasatmasın.korkularım ve dusuncelerım anestezıden baskın gelmıs doktoru dedıgı
(
karın agrısı hala devam edıor.adet olacakmıs gıbı degıl.ıcımde yara varmıs gıbı.karnımda bı bosluk,organlarım alınmıs gıbı. karnımı tutarak yuruyorum hala.bır de ustune su progesteron ıgne,uc gun topalladım.zaten ucuncu gun yanı bugun yıne ıgn var. dua edın nolur. kımle konustuysam ıkı saatten once uyanmadım hıcbısey hıossetmedım toplamada dıyor.allah dusmnıma yasatmasın zaten
analık hasretı evlat hasretı degıl artık cektıgım acılara degsın ıstıyorum.
Canim ya cok uzuldum RABBIM sifani versin.oncelikle embriyonun kalitesinr hic takilma benim hepsi 1.kaliteydi biri tuttu suan ama riskli durumdayim.bende o igneden yaptirdim 23 tane ilk cok kotu oluyosun ama alisiyosun canim soguk tampon iyi geliyor.benim degerler dusuk baslayip artti.son igneme yer kalmayinca jele gectim inan o daha kotuydu kanama baslayinca igneye dondum aynen yine agri var ama yeterki meleklerimiz bizimle olsun.hic evhamlanma benim arkadasimin esi azospermdi doktor 3 islem uygulayacam cikmazsa sperm ameliyat dedi cok sukur cikti 2 tanr ikisidr dollendi ve tuttu dusunn hic uzulme kaliteisne takilmaarkadaslar mayısta basladık tedavıye baskentte hulusı beye. carsamba 8 yumurta toplandı.sorun azospermı aslında. 4u dollenmıs ama dıgerlerı de cok saglıklı olmadıgı ıcın cuma yanı 2. gun transfer yapıldı. zaten sadece bıtane kalmıstı 4 hucrelı.
yalnız asıl sorun ıgneler cok can yakıyor,ılaclar bulantı yapıyor,ve ustune ustluk ben yumurta toplamada ıkı kez anestezı verılmesıne ragmen hıc uyumadım azıcık uyusmadım bıle. o leyla hali bile yoktu. canlı canlı cektım o acıyı cıglık cıglıga( allahım kımseye yasatmasın.korkularım ve dusuncelerım anestezıden baskın gelmıs doktoru dedıgı
(
karın agrısı hala devam edıor.adet olacakmıs gıbı degıl.ıcımde yara varmıs gıbı.karnımda bı bosluk,organlarım alınmıs gıbı. karnımı tutarak yuruyorum hala.bır de ustune su progesteron ıgne,uc gun topalladım.zaten ucuncu gun yanı bugun yıne ıgn var. dua edın nolur. kımle konustuysam ıkı saatten once uyanmadım hıcbısey hıossetmedım toplamada dıyor.allah dusmnıma yasatmasın zaten
analık hasretı evlat hasretı degıl artık cektıgım acılara degsın ıstıyorum.
Bugün nasılsı
çok şükür canım ama arada kasıklarıma bi sancı vuruyo oyuluyo içim sanki bi halsizlik var kendimi hasta gibi hissediyorumm psikolojik olarak herhalde inş. sonuc bi belli olsun beyin olarak rahat edicem. sen nasılsın canım nasıl gidiyoBugün nasılsın canım
pamuk prenses sonuç öğrenecekti galiba bugün ne yaptı acaba ne oldu sonucuBende uzanmaya devam canım çok sıkıldım uzanmaktan dışarı çıkıp gezmek istiyorum artık
canımmm çok sevindimmmm ayy gözlerim dolduuu allahım mutluluğunu daim etsin kucagına almayı nasip etsinn :)İdtar testim pozitif kızlarrrrr kan sonucunu bekliyorum inşallah iyi çıkar da....hepimiz hamiş oluruz :)
Rabbim tamamına erdirsin tatlım darısı tüm bekleyenlerin başına inşİdtar testim pozitif kızlarrrrr kan sonucunu bekliyorum inşallah iyi çıkar da....hepimiz hamiş oluruz :)
valla bu gece nasıl gececek acabaRabbim tamamına erdirsin tatlım darısı tüm bekleyenlerin başına inş
çok da heyecan var rabbim inş yarın buraya güzel haberlerimizi yazmayı nasip ederrRabbim tamamına erdirsin tatlım darısı tüm bekleyenlerin başına inş
Tatlım bi idrar testi yapsaydinvalla bu gece nasıl gececek acabagerçi ben kendi sonucumu biliyorumm olmadı yinee kesin hiç ümidim yok çünkü
Canım kan testi sonucun ciktimiİdtar testim pozitif kızlarrrrr kan sonucunu bekliyorum inşallah iyi çıkar da....hepimiz hamiş oluruz :)
valla bu gece nasıl gececek acabagerçi ben kendi sonucumu biliyorumm olmadı yinee kesin hiç ümidim yok çünkü
Çıktı cnm sen naptın? 9. Gün bhcg 302 :)Canım kan testi sonucun ciktimi
Maşallah canım çok sevindim benim test günüm yarınÇıktı cnm sen naptın? 9. Gün bhcg 302 :)
oda negatif canımmTatlım bi idrar testi yapsaydin
inş. canımmm inş :)Canım dualarımız seninle,inş pozitif sonuc alirsin bizlere de umut olursun inş.
Of ya inş kan testi yüksek çıkaroda negatif canımmyarın ola hayrola inş
![]()