2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

nefertiti27

Yeni bir hayat gençlik, güzellik ve sağlık için...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
252
254
48
46
Çevremizde acınası bize bakan hıyarlardan, kendi çabasıyla elde etmiş de zayıf olmuş gibi diyet listesi tavsiye eden sıskamatiklerden, uzun süre sonra bizi görünce dr.tavsiyesi yapanlardan, sanki kendisi her haltı mükemmel yapıyormuş gibi kilo meselesini diline ve gözüne dolayan eşlerden, daha çok gençsin kilo ver diyen kırışık teyzelerden, tüm mesaisi spor yapmak ve özel doktorlarla fit olup da bizim gibi ev hanımlığı,annelik,iş vs arasında sıkışıp kalan kadınlarla kıyas yapılmasından, her toplu taşıma aracına bindiğimizde çift bilet bekleyen şöfor gözlerinden, yeni oturacağımız koltuğa sığar mıyız endişesinden, kadınlığımızı unutmuşluktan, hayallerimizi bile sadece zayıf hallerimizden oluşan fotoğraf albümüne dönüştürmekten, kıyafet alacağım diye bir sürü saçma salak çuvallara bir sürü para vermekten...
Ben bıktım artık.. Siz de bıktıysanız gelin Mayıs'a kadar 25 kilo veriyoruz...
Ondan sonra da havamız 1500 oluyor...
Genç güzel ve sağlıklı..
Haydi kızlar..
Var mısınız?

ewetttt diyorum.... kesinlikle bunu birlikte başarabilecegimizi düşünüyorum... iki haftadır diyettteyim... 98,5 den 94 e ulaştım... bende bıktım artık bu kilolar yüzünden asosyal yaşamaktan... gönlümce herkesle karşılaşabilmek ve begendiğim kıyafetleri almak istiyorum...

İşte bu sensin.. Cümlelerdeki kararlılık birgün senin fitliğin olacak.. Devam devam.. Akşam biraz zorlanacaksın.. Miden kafan beynin her yerin sana hadi şunu ye, bunu ye yarın devam edersin diyecek.. Hemen başka bir şey yap.. Hiç olmadı o bomba etkisi yiyeceklerden kaç bacım..Sokağa çık..

akrabalık ilişkilerimden , arkadaşlık ilişkilerime kadar her konuda beni asosyalleştiren kilolardan kurtulucaz inşallah... sürekli yediklerimizi yazıp belirli günlerde kilo bildirimide yapalımmı nefertiti... mesela bizde ortama uyalım her cuma kaybettigimiz kiloları yazalım...

Okeyto Alberto..Ayrıca hergün 20 dk. bir şekilde hareket ediyoruz. İster plates, ister oyun havası, ister ev işi, ister koşma, yürüme.. Ne olursa.. Ben en çok Ankara havasında oynamayı severim... Bilirsin; Ankara'nın bağları da büklüm büklüm yolları...

Hoş geldin Myheaven. .Canımsın.. Ciğerimsin..

Aksam bir kase yogurdu sulandirip icine 1 cay bardagi haslanmis makarna attim... ustune pulbiber nane gayettt guzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…