2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

Nefertiti bizim grupta olanlarin adini yazsan, hepimizde birbirimizi takip etsek ve cuma gunleri kilo bildirimi yapsak nasil olur ?

Cenemiz düşecek ki rahatlayacagiz..Seher Yildizim..Seni de ayrıca tebrik etmem lazım..10 aşağılık kiloyu atmissin..Çok büyük başarı..Daha önceden bu kiloları verirken ne yaptiyssn daha farklı bir yöntem denemelisin mesela..Atiyorum akşam yemeklerinde sadece yoğurt yiyorsan artık meyve yemelisin gibi..böylelikle vücut alismadigi bir beslenme olunca eskiyedonuyor inşaallah..Yani kilo veriyor...

Arkadaşlar Merhaba!

Beni de grubunuza alırsanız çok mutlu olurum. Bir türlü kilo veremiyorum.

25 yaşında ve 75 kiloyum, boyum 1.68. Forumda kendi sayfam var ama bu sayfada da olmak isterim.

Hedefim 20 kilo vermek. Mayıs'a kadar verebilir miyim dersiniz?

Ben hep birlikte verebilecegimize eminim... bizi terkeden olursa mayista bizi bikrar okumayi unutmasin... iste o zaman basini taslara vurabilir.... mayis dedigimiz nedir kizlar... kac mayislar gecti bu yapışık kilolarla...

Kankito muhakkak bir yerlerde bilmeden birşeyleri yanlış yapıyordursun..Mesela Pazar günü ne yedin ne kadar hareket ettin bize Pazartesiye yaz tamam mi? Ben inanıyorum başaracağız..Çünkü bunu hakediyoruz...

HHatunlar bir de bu diyet konusunu Mayıs hedefimizi kimseye soylemiyoruz.. Tamam mi? çünkü saçma salak tavsiyelere ihtiyacımız yok..bidi bidi konuşup moral bozacaklar..Hiiiiic mi hiç gerek yok..di mi kızlar?

Beni de aranıza alır misiniz bende 160 cm 85 kg yim ama ben 1000 kalori diyeti yapamam cçünkü kızım 4 aylık Emziriyor um. Mayıs'a 67 65 civarı olmak istiyorum, şu an ilk hedefim kası sonu 80 olmak

Her pazar günü kilo bildirimi yapabiliriz. Hafta başına motive olmuş olarak başlarız.

Tüm hafta neler yaptığımıza dair, tüyolar da verebiliriz birbirimize.

HHatunlar bir de bu diyet konusunu Mayıs hedefimizi kimseye soylemiyoruz.. Tamam mi? çünkü saçma salak tavsiyelere ihtiyacımız yok..bidi bidi konuşup moral bozacaklar..Hiiiiic mi hiç gerek yok..di mi kızlar?

Bence de kimseye diyette olduğumuzu söylemeyelim. Herkes kendi içinde yediklerine dikkat etsin. Çevremizdekilerin bilmesine gerek yok.

Hafta sonu diye gezmelerde kaçırmak yok.. Her biri pasta börek coregin kız kaçıran misali...

Bu kdr enerjik bi gruba ihtiyacım var kızlar.
Bende 1.64 boyunda, 68.3 kiloyum hedefim 56- 58 olmak
Canisiiii 13 kiloda birsey
yok inanki ... Kiz biz onun gibi iki üç takım.verelim ki anca... Giz gizim derdimiz cilemiz aynı...Dertdasim yapacağız inşaallah ....

Sabah sadece peynir ve 1 dilim ekmek yiyebildim... regl donemim ilginc bir sekilde cok sancili geciyor... diyette oldugumdanmi bilemiyorum... aksamda bir dolu dolu tabak ispanak ve uzerine yogurt yedim...
plates lastigini birazdan yapicam...
sizde durumlar nasil kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…