- Konu Sahibi nefertiti27
-
Çok iyi gözlemleyip süper tespitlerde bulunmuşsun.Cümlelerin tam olarak biz kilolu insanların yaşadıkları şeyleri anlatıyor.Hemde birebir...Çevremizde acınası bize bakan hıyarlardan, kendi çabasıyla elde etmiş de zayıf olmuş gibi diyet listesi tavsiye eden sıskamatiklerden, uzun süre sonra bizi görünce dr.tavsiyesi yapanlardan, sanki kendisi her haltı mükemmel yapıyormuş gibi kilo meselesini diline ve gözüne dolayan eşlerden, daha çok gençsin kilo ver diyen kırışık teyzelerden, tüm mesaisi spor yapmak ve özel doktorlarla fit olup da bizim gibi ev hanımlığı,annelik,iş vs arasında sıkışıp kalan kadınlarla kıyas yapılmasından, her toplu taşıma aracına bindiğimizde çift bilet bekleyen şöfor gözlerinden, yeni oturacağımız koltuğa sığar mıyız endişesinden, kadınlığımızı unutmuşluktan, hayallerimizi bile sadece zayıf hallerimizden oluşan fotoğraf albümüne dönüştürmekten, kıyafet alacağım diye bir sürü saçma salak çuvallara bir sürü para vermekten...
Ben bıktım artık.. Siz de bıktıysanız gelin Mayıs'a kadar 25 kilo veriyoruz...
Ondan sonra da havamız 1500 oluyor...
Genç güzel ve sağlıklı..
Haydi kızlar..
Var mısınız?
Aylin 'im balım...Emin olmak ıçin en büyük sebebim bıktım... Anacim bıktım..Gunlerdir gerizekali belimin ağrısından sopa yutmuş gibi geziyorum..Eşim doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum...Gidince hele de eşimin yanında " yaşınız çok genç, kilo vermeniz lazım...Acil! Vıdı vıdı vıdı" diyecek ...O yüzden mecburuz...İsyaaaaaaaaaaaaaaanlardayimKendinizden bu kadar emin olmanız çok hoşuma gitti bir anda bende olmalıyım dedim neden olmasın zamanı geldi
Hiç utanma bacım ....Ben de senin.gibiyim ..Bu halti biz yedik biz temizleyecegiz..El ele vereceğiz..Hatta bitince Mayıs' ta bir parti yapalım...Kiloları döndüğümüz gibi kurtları da dokecegiz....ay hiç sorma söylerken bile utanıyorum 112
Günaydın ben bugün başladım ama tartım bozuk tam olarak kilomu bilemiyorum
Merhabalar bende katılmak istiyorum kilom 105benden olurmu dersiniz hatunlar [/QUOTE
Hosgeldiiiin..Olur tabii neden olmasın...Gel katil bize eglenceyle verelim kiloları bırakalım bu hamallığı...Bizi üzen hiyarlara kapak olacak Mayıs..
Günaydın ben bugün başladım ama tartım bozuk tam olarak kilomu bilemiyorum
Mrb bende bıktım o nedenle sana katılmak istiyorumÇevremizde acınası bize bakan hıyarlardan, kendi çabasıyla elde etmiş de zayıf olmuş gibi diyet listesi tavsiye eden sıskamatiklerden, uzun süre sonra bizi görünce dr.tavsiyesi yapanlardan, sanki kendisi her haltı mükemmel yapıyormuş gibi kilo meselesini diline ve gözüne dolayan eşlerden, daha çok gençsin kilo ver diyen kırışık teyzelerden, tüm mesaisi spor yapmak ve özel doktorlarla fit olup da bizim gibi ev hanımlığı,annelik,iş vs arasında sıkışıp kalan kadınlarla kıyas yapılmasından, her toplu taşıma aracına bindiğimizde çift bilet bekleyen şöfor gözlerinden, yeni oturacağımız koltuğa sığar mıyız endişesinden, kadınlığımızı unutmuşluktan, hayallerimizi bile sadece zayıf hallerimizden oluşan fotoğraf albümüne dönüştürmekten, kıyafet alacağım diye bir sürü saçma salak çuvallara bir sürü para vermekten...
Ben bıktım artık.. Siz de bıktıysanız gelin Mayıs'a kadar 25 kilo veriyoruz...
Ondan sonra da havamız 1500 oluyor...
Genç güzel ve sağlıklı..
Haydi kızlar..
Var mısınız?
Ben varım benikabul ettinizmiiiiiCuma gunleri kilo bildirimi yapmak isteyen arkadaslar varmı ?
Aldigimiz kaloriyi 1000 e denkler hergünde yarim saat sporumuzu yaparsak mayis ayinda hepimiz cok farkli oluruz...
ayrica yasadigimiz zorluklari hepimiz yazalimki motivasyonumuz artsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?