2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

ben de gelebilir miyim.
ağustosta 96 yı görmüş biriyim. iki aydır dikkat ediyorum 1 hfta 10 gün önce 85 86 gibiydim. kilo vermem durduğu için artılmaktan psikolojim bozuluyordu. kasım 15 e kadar tartılmayacağım diye söz verdim. kilolar gitmemek için direniyor ama birinin direnci kırılacaksa o kiloların olacak.
hiç bu kadar uzun vadeli ve kararlı olmamıştım. bu kilolar yaza gitmeli ve gidecek.
ben diyet programları uygulayamıyorum. herşeyden yiyorum ama zamanında ve kararında. mesela 2 aydır hiç tatlı yememiştim. dün hafif bir gündü akşam yemek te yemedim bir kase puding yedim.
nese siz beni bi kabul edinde sona yine yazarım çenem düşmüş yahu...

Boyle giderse mayista mutlulugu bayag geniş bir grupla karşılıycaz...
kizlar spor olayini nasil hallediyorsunuz... plates lastigini denedim... gercekten o kadar basit bir üründen beklenmeyecek performansa sahip... denemenizi tavsiye ediyorum

Çok iyi gözlemleyip süper tespitlerde bulunmuşsun.Cümlelerin tam olarak biz kilolu insanların yaşadıkları şeyleri anlatıyor.Hemde birebir...
Halihazırda bir topicte zayıflama mücadelesi veriyorum.ama senin sayfanı da takip edeceğim kesinlikle.Motiven süper...
Gazanız mübarek olsun yoldaşlar...

Kizlar uygulamaya çalıştığım diyeti en basit tanimiyla anlatmak istiyorum...

Tabii bunun icerisinde aldigim bin kalorinin işlenmiş veya dogal olması gibi konuların farkındayım... ama vejeteryan oldugum icin en uygun kalori hesabi geldi bana...

sizlerde bazal metabolizma hızınızı hesapladınızmı ?

Baz

Her 7 bin kalori bir kilo demektir. Yani yaktığımızdan her 7 bin kalori fazla aldığımızda bir kilo alırız. Aynı hesaba göre yaktığımız kaloriden her 7 bin kalori az aldığımızda da bir kilo veririz. Vücutta kumbara sistemi vardır, artı ve eksi kalori kayıtlarının olduğu bir kumbaradır bu.

Diyelim ki bazal metabolizmamız 1500 kalori olsun. Günlük hareketle de 500 kalori harcamış olalım. Böylece günde 2 bin kalori yakmış olalım. Eğer günde 2 bin kalori yakan bir kişi olarak, bin kalorilik bir diyet yaparsak, bir haftada 7000 kaloriyi eksi kalori hanesinde toplayarak 1 kilo veririz. Tersine, her gün yaktığımız kaloriden 1000 kalori fazla alırsak bir haftada artı kalori hanesine 7000 kalori toplayarak 1 kilo alırız.

Kendinizden bu kadar emin olmanız çok hoşuma gitti bir anda bende olmalıyım dedim neden olmasın zamanı geldi
Aylin 'im balım...Emin olmak ıçin en büyük sebebim bıktım... Anacim bıktım..Gunlerdir gerizekali belimin ağrısından sopa yutmuş gibi geziyorum..Eşim doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum...Gidince hele de eşimin yanında " yaşınız çok genç, kilo vermeniz lazım...Acil! Vıdı vıdı vıdı" diyecek ...O yüzden mecburuz...İsyaaaaaaaaaaaaaaanlardayim

ay hiç sorma söylerken bile utanıyorum 112
Hiç utanma bacım ....Ben de senin.gibiyim ..Bu halti biz yedik biz temizleyecegiz..El ele vereceğiz..Hatta bitince Mayıs' ta bir parti yapalım...Kiloları döndüğümüz gibi kurtları da dokecegiz....

Günaydın ben bugün başladım ama tartım bozuk tam olarak kilomu bilemiyorum

Hayatım bir kilo bile versen vucudunda onu farkediyorsun..Tartim yok.diye salma sakın..O kalorili canavarlara af yok...ne yap et hemen bir tartı buluver..En olmadı eczaneden haftada bir caktirmadan girip kilina bakarsın. Bebeeem hosgeldin bu arada...

Günaydın ben bugün başladım ama tartım bozuk tam olarak kilomu bilemiyorum

Hayatım bir kilo bile versen vucudunda onu farkediyorsun..Tartim yok.diye salma sakın..O kalorili canavarlara af yok...ne yap et hemen bir tartı buluver..En olmadı eczaneden haftada bir caktirmadan girip kilina bakarsın. Bebeeem hosgeldin bu arada...

Mrb bende bıktım o nedenle sana katılmak istiyorum

Cuma gunleri kilo bildirimi yapmak isteyen arkadaslar varmı ?

Aldigimiz kaloriyi 1000 e denkler hergünde yarim saat sporumuzu yaparsak mayis ayinda hepimiz cok farkli oluruz...

ayrica yasadigimiz zorluklari hepimiz yazalimki motivasyonumuz artsin

Eylul ayinda yegenimin dugunu vardi... dugun tarihini haziranda duydum ve o gunden dugu. Günune kadar stres altindayim... insanlarin o bakislari ,birsey demeseler bile ben ne oldugumu bildigim icinortamlarda bulunmak istemeyislerim... halbuki bu kilolar olmasa o kadar eglenecegim bir ortamdıki... ama ben dugun gunu hizlica gidip ,ertesi gun hızla dondum..

Kayinvalime gittigimde komsulariyla bile karsilasmamak icin nasil strese giriyorum anlatamam... cunku esin gayet fit ve eli yuzu duzgun biri.... ben disaridan bizi gorsem adama yazik olmus derim....

Kızlar..Bugün 20 dk hareketimizi yapıyoruz...Herkes bugün yazsın..Ben hareketi tamamladım diye haber verelim..bu arada en az 20.. Fazlasi kar .. Yok yemekti, utuydu, temuzlikti...Bunlar üreyen işler ... Dursun kenarda.. Takmadan Hadi hop hareket ...

Kiyafet bile almak istemiyorum... haminne isi buyuk beden kiyafetlerden nefret ediyorum... ne kot yakisiyor,ne esofman, ne etek,ne pantolon... icine sigdigim seyleri giymekten biktim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…