2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

Bacılar hiç göründüğü gibi zor değilmiş. İlk haftada tam 3 kg. verdim. Biliyorum bunun durduğu zamanlar da olacak. AMa
MAyıs hedefime hatta fazla fazla vererek ulaşmak istiyorum..Mutluluktan uçuyorum yaaa.. Çok güzel bir duygu...

arkadaşlar sonucu yazıyorum...

16 ekim 98,5

23 ekim 96,5

30 ekim 94

veeeeeee

7 kasım 92 maşallah demeyide unutmuyorum .....
Heval harikasın... Seni etbrik ediyorum.. 2 kkg daha verdiğinde koskocaman bir 10 kg lık suyu atmış olacaksın.. Bu harika. Senin adına çok sevindim..

Bu arada acı yemek de yağları yakıyormuş.. Ben pek acıyı yiyemem. Ama zorlayacağım.. Hiç yoktan iyidir. Madem bu yola girdik..O da çalışsın yaksın yağları be yaaaaaaaaaaaaaa...Sırf bu yüzden yediğim yoğurdun içine bir tatlı kaşığı kadar acı biber koydum..

Heval harikasın... Seni etbrik ediyorum.. 2 kkg daha verdiğinde koskocaman bir 10 kg lık suyu atmış olacaksın.. Bu harika. Senin adına çok sevindim..
kesinlikle bu başarı birlikten dogan kuvvet canııııımmmmmm... süperiz süper... yalnız bizle başlayan nerelerde...

supersinnnn dostttttttttttt... perfectttt olmuşşş looo

arkadaşlar sonucu yazıyorum...

16 ekim 98,5

23 ekim 96,5

30 ekim 94

veeeeeee

7 kasım 92 maşallah demeyide unutmuyorum .....
vaaay tebrik ederim..evet azmedince oluyo işte
bende ne kadar verdiğimi bilmiyorum evde tartı olmadığı için..birinden istedim bugün tartıldum..
kilo 95
boy 1.70

ben şuan regli dönemimdeyim pazartesi tartılmak daha mantıklı bugünde bi aksilik çıkmazsa spor salonuna yazılacağım ama 85 üstü dee tahmin ediyorum kilomu boyumda 1,69

[="nefertiti27, post: 37666673, member: 634547"]Bu arada acı yemek de yağları yakıyormuş.. Ben pek acıyı yiyemem. Ama zorlayacağım.. Hiç yoktan iyidir. Madem bu yola girdik..O da çalışsın yaksın yağları be yaaaaaaaaaaaaaa...Sırf bu yüzden yediğim yoğurdun içine bir tatlı kaşığı kadar acı biber koydum..[/QUOTE]

Canım şuanki Kilon nedir merak ettim

Canım şuanki Kilon nedir merak ettim[/QUOTE]

Ahhhhhh kizlarrrrrr... Saat gece 02:00 ye geliyor ... Karnım aaaaaccc acc uyuyamiyorum..Yanımda eşim ekmekten olsa yiyeceğim...Ahhhhh mutfakta üç çeşit ekmek var.... Kokusunu içime cekeee çeke yiyesim var... Ama yok.. Gitmem o korku tuneli mutfağa... Beni çağırıyor.. Gel küçük bir kacamaktan ne çıkar diyor.... Nayirrr ben hedefime sadigim.. Seninle onu aldatamam diyorum..Aç karnima o da bir tekme atıyor kuflenesice... Ve bakıyorum ki çok.zirvalamisim.. Telefonu birakip uyumaya gayret edicimmmm.. Evet.. Ediiicimm...

Yanımda koca bir ekmek yoktur di mi..... ;-)

yaaaaaaa benide alın aranıza
Hosgelmissin canım ciğerim.. Kızlar haydi halaya.. Tilililililili... Waterlilyage gelmiş... Canım ciğerim.. Biz günde 1000 kalori hesabıyla kilolardan kurtulmaktır istiyoruz... Cuma günleri tartı günümüz.. Ve hergün muhakkak yirmi dj hareket ediyoruz ...

geldim geldim dün spora yazıldım bugün yağ ölçümüm yapılacak haydi bismillah

Biliyorum kötü ama kendim gibi kilolardan dertli kızçelerle olmak hoşuma gitti :) En azından sizi anladığını biliyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…