- Konu Sahibi nefertiti27
-
Heval harikasın... Seni etbrik ediyorum.. 2 kkg daha verdiğinde koskocaman bir 10 kg lık suyu atmış olacaksın.. Bu harika. Senin adına çok sevindim..arkadaşlar sonucu yazıyorum...
16 ekim 98,5
23 ekim 96,5
30 ekim 94
veeeeeee
7 kasım 92 maşallah demeyide unutmuyorum.....
kesinlikle bu başarı birlikten dogan kuvvet canııııımmmmmm... süperiz süper... yalnız bizle başlayan nerelerde...Heval harikasın... Seni etbrik ediyorum.. 2 kkg daha verdiğinde koskocaman bir 10 kg lık suyu atmış olacaksın.. Bu harika. Senin adına çok sevindim..
Bacılar hiç göründüğü gibi zor değilmiş. İlk haftada tam 3 kg. verdim. Biliyorum bunun durduğu zamanlar da olacak. AMa
MAyıs hedefime hatta fazla fazla vererek ulaşmak istiyorum..Mutluluktan uçuyorum yaaa.. Çok güzel bir duygu...
vaaay tebrik ederim..evet azmedince oluyo iştearkadaşlar sonucu yazıyorum...
16 ekim 98,5
23 ekim 96,5
30 ekim 94
veeeeeee
7 kasım 92 maşallah demeyide unutmuyorum.....
tabiikide..hoşgeldinyaaaaaaa benide alın aranıza
[="nefertiti27, post: 37666673, member: 634547"]Bu arada acı yemek de yağları yakıyormuş.. Ben pek acıyı yiyemem. Ama zorlayacağım.. Hiç yoktan iyidir. Madem bu yola girdik..O da çalışsın yaksın yağları be yaaaaaaaaaaaaaa...Sırf bu yüzden yediğim yoğurdun içine bir tatlı kaşığı kadar acı biber koydum..
[/QUOTE]Canım şuanki Kilon nedir merak ettim
Yanımda koca bir ekmek yoktur di mi..... ;-)Ahhhhhh kizlarrrrrr... Saat gece 02:00 ye geliyor ... Karnım aaaaaccc acc uyuyamiyorum..Yanımda eşim ekmekten olsa yiyeceğim...Ahhhhh mutfakta üç çeşit ekmek var.... Kokusunu içime cekeee çeke yiyesim var... Ama yok.. Gitmem o korku tuneli mutfağa... Beni çağırıyor.. Gel küçük bir kacamaktan ne çıkar diyor.... Nayirrr ben hedefime sadigim.. Seninle onu aldatamam diyorum..Aç karnima o da bir tekme atıyor kuflenesice... Ve bakıyorum ki çok.zirvalamisim.. Telefonu birakip uyumaya gayret edicimmmm.. Evet.. Ediiicimm...
Hosgelmissin canım ciğerim.. Kızlar haydi halaya.. Tilililililili... Waterlilyage gelmiş... Canım ciğerim.. Biz günde 1000 kalori hesabıyla kilolardan kurtulmaktır istiyoruz... Cuma günleri tartı günümüz.. Ve hergün muhakkak yirmi dj hareket ediyoruz ...yaaaaaaa benide alın aranıza
geldim geldim dün spora yazıldım bugün yağ ölçümüm yapılacak haydi bismillahHosgelmissin canım ciğerim.. Kızlar haydi halaya.. Tilililililili... Waterlilyage gelmiş... Canım ciğerim.. Biz günde 1000 kalori hesabıyla kilolardan kurtulmaktır istiyoruz... Cuma günleri tartı günümüz.. Ve hergün muhakkak yirmi dj hareket ediyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?