- 14 Ekim 2014
- 77
- 27
- 18
- Konu Sahibi nefertiti27
-
ne iyi yapmışsın..bende reglim bugün..allahıım o kadar tatlı istiyor ki canım..MAyıs için kendime özel bir takvim yaptım. .Buzdolabının üstüne astım.. Geçen gün evde iki tabak helva vardı.. Birini eşim yedi. Diğerini oğluma verdim yemedi.. Ve helvaya hiç mi hiççç dayanamam.. Oğlum yemeyince helvayı dolabaya koyayım sonra yerim dedim.. Sonra mutfağa geçtim.. İÇimden dedim ki ne var bir kaşık alsam.. Ne olacak? Helva bana bakıyorrr, ben helvaya.. Beni ye diyor.. Bir şey olmaz diyor.. Sonra dolaptaki takvime baktım.. 12 gün olmuş.. Önümde uzun yo lva.. O bir kaşığı yesem herşey bitecek. .Daha nelere bir şey olmaz diye yemeyeceğim.. Ve bıraktım kaşığı..Yemedim.. Buzdoalbına koydum helvayı.. Ve kendimle gurur duydum.. Çünkü o helva, sadece bir kaşık helva yenseydi.... Kendime rezil olacaktım.. İrademi kıracaktım..
Ah canım o sporun verdiği mutluluk ve enerji hiçbirşeye değişilmez canım.. Aynen devam.. Kız bana bak yarın tartılma günümüz heeeeeeee.. KAç kilo verdiğimizi yazıyoruz.. Tililililililbende dün 15 dk bisiklet 10 dk koşu bandı ardından plates dersine girdim mutluyummmmmmmm
Ben de aynı dönemdeyim. .Biraz da psikoljik herhalde.. Çünkü 3. günümdeyim.. Daha önce de sapıtmış gibi şeker çikolata yerdim.. Artık yemiyorum.. Ama bak idare edebiliyormuşum.. Lütfen dayan dayan kardeşim.. Bu dava bizim....ne iyi yapmışsın..bende reglim bugün..allahıım o kadar tatlı istiyor ki canım..
Ya ben onu biraz inceledim de bana hitap etmedi..adetim bittikten sonra isveç diyeti yapmayı düşünüyorum...
Canım bence bir hafta tartıl.. İnan yine de motive oluyorsun.. Haydeeeeeeeeeee durmak yokkkkkkkben sabredeceğim hemen tartılmak istemiyorum çünkü çarşamba tartıldım 2 hafta tartılmicam
Çevremizde acınası bize bakan hıyarlardan, kendi çabasıyla elde etmiş de zayıf olmuş gibi diyet listesi tavsiye eden sıskamatiklerden, uzun süre sonra bizi görünce dr.tavsiyesi yapanlardan, sanki kendisi her haltı mükemmel yapıyormuş gibi kilo meselesini diline ve gözüne dolayan eşlerden, daha çok gençsin kilo ver diyen kırışık teyzelerden, tüm mesaisi spor yapmak ve özel doktorlarla fit olup da bizim gibi ev hanımlığı,annelik,iş vs arasında sıkışıp kalan kadınlarla kıyas yapılmasından, her toplu taşıma aracına bindiğimizde çift bilet bekleyen şöfor gözlerinden, yeni oturacağımız koltuğa sığar mıyız endişesinden, kadınlığımızı unutmuşluktan, hayallerimizi bile sadece zayıf hallerimizden oluşan fotoğraf albümüne dönüştürmekten, kıyafet alacağım diye bir sürü saçma salak çuvallara bir sürü para vermekten...
Ben bıktım artık.. Siz de bıktıysanız gelin Mayıs'a kadar 25 kilo veriyoruz...
Ondan sonra da havamız 1500 oluyor...
Genç güzel ve sağlıklı..
Haydi kızlar..
Var mısınız?
Elbettr.. Buyur gel... Hosgeldinben de gelebilir miyimmmm
inş bende 2 hafta da 4 kilo veririm ama hafta sonu biraz kaçırdımKızlarrrrrrrrr..Caanlar... Bugün tartılma günüm.. vEe hedefim olan 1 kg yu daha vermiş bulunuyorum.... Yani toplamda iki haftada 4 kg verdim. Kaldı vereceğim 21 kg.... Çok mutluyum. Üstelik adet olduğum halde böyle..Yaşasın. .Ve uzun süreden beri ilk defa bugün kahvaltı canım istemedi. .Çünkü kahvaltı benim için vazgeçillmezlerdendi... VE bugün birşeyyemedim. .Ay ne hoşşşşşşşşşşşşşşş..
Siz ne yaptınız.. Kilolara baktınız mı
Hafta sonları zor oluyor evet. Ama canım keşke haftada bir ta-rtılsan yarım kilo bile versen o seni motive ediyor. ve kaçırmaya korkuyorsun.... Hafta sonu da bo lbol kilo verme hikayeleri okuyalım. Accık motive oluruz..inş bende 2 hafta da 4 kilo veririm ama hafta sonu biraz kaçırdım
tartım yok benim ancak lazere gittiğim zaman güvenilir tartı orada var canım yaaHafta sonları zor oluyor evet. Ama canım keşke haftada bir ta-rtılsan yarım kilo bile versen o seni motive ediyor. ve kaçırmaya korkuyorsun.... Hafta sonu da bo lbol kilo verme hikayeleri okuyalım. Accık motive oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?