• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

MAyıs için kendime özel bir takvim yaptım. .Buzdolabının üstüne astım.. Geçen gün evde iki tabak helva vardı.. Birini eşim yedi. Diğerini oğluma verdim yemedi.. Ve helvaya hiç mi hiççç dayanamam.. Oğlum yemeyince helvayı dolabaya koyayım sonra yerim dedim.. Sonra mutfağa geçtim.. İÇimden dedim ki ne var bir kaşık alsam.. Ne olacak? Helva bana bakıyorrr, ben helvaya.. Beni ye diyor.. Bir şey olmaz diyor.. Sonra dolaptaki takvime baktım.. 12 gün olmuş.. Önümde uzun yo lva.. O bir kaşığı yesem herşey bitecek. .Daha nelere bir şey olmaz diye yemeyeceğim.. Ve bıraktım kaşığı..Yemedim.. Buzdoalbına koydum helvayı.. Ve kendimle gurur duydum.. Çünkü o helva, sadece bir kaşık helva yenseydi.... Kendime rezil olacaktım.. İrademi kıracaktım..
ne iyi yapmışsın..bende reglim bugün..allahıım o kadar tatlı istiyor ki canım..

bende dün 15 dk bisiklet 10 dk koşu bandı ardından plates dersine girdim mutluyummmmmmmm :KK49:
Ah canım o sporun verdiği mutluluk ve enerji hiçbirşeye değişilmez canım.. Aynen devam.. Kız bana bak yarın tartılma günümüz heeeeeeee.. KAç kilo verdiğimizi yazıyoruz.. Tilililililil

ne iyi yapmışsın..bende reglim bugün..allahıım o kadar tatlı istiyor ki canım..
Ben de aynı dönemdeyim. .Biraz da psikoljik herhalde.. Çünkü 3. günümdeyim.. Daha önce de sapıtmış gibi şeker çikolata yerdim.. Artık yemiyorum.. Ama bak idare edebiliyormuşum.. Lütfen dayan dayan kardeşim.. Bu dava bizim.... :-)

Kızlarrrrrrrrr..Caanlar... Bugün tartılma günüm.. vEe hedefim olan 1 kg yu daha vermiş bulunuyorum.... Yani toplamda iki haftada 4 kg verdim. Kaldı vereceğim 21 kg.... Çok mutluyum. Üstelik adet olduğum halde böyle..Yaşasın. .Ve uzun süreden beri ilk defa bugün kahvaltı canım istemedi. .Çünkü kahvaltı benim için vazgeçillmezlerdendi... VE bugün birşeyyemedim. .Ay ne hoşşşşşşşşşşşşşşş..
Siz ne yaptınız.. Kilolara baktınız mı

Çevremizde acınası bize bakan hıyarlardan, kendi çabasıyla elde etmiş de zayıf olmuş gibi diyet listesi tavsiye eden sıskamatiklerden, uzun süre sonra bizi görünce dr.tavsiyesi yapanlardan, sanki kendisi her haltı mükemmel yapıyormuş gibi kilo meselesini diline ve gözüne dolayan eşlerden, daha çok gençsin kilo ver diyen kırışık teyzelerden, tüm mesaisi spor yapmak ve özel doktorlarla fit olup da bizim gibi ev hanımlığı,annelik,iş vs arasında sıkışıp kalan kadınlarla kıyas yapılmasından, her toplu taşıma aracına bindiğimizde çift bilet bekleyen şöfor gözlerinden, yeni oturacağımız koltuğa sığar mıyız endişesinden, kadınlığımızı unutmuşluktan, hayallerimizi bile sadece zayıf hallerimizden oluşan fotoğraf albümüne dönüştürmekten, kıyafet alacağım diye bir sürü saçma salak çuvallara bir sürü para vermekten...
Ben bıktım artık.. Siz de bıktıysanız gelin Mayıs'a kadar 25 kilo veriyoruz...
Ondan sonra da havamız 1500 oluyor...
Genç güzel ve sağlıklı..
Haydi kızlar..
Var mısınız?

Kızlarrrrrrrrr..Caanlar... Bugün tartılma günüm.. vEe hedefim olan 1 kg yu daha vermiş bulunuyorum.... Yani toplamda iki haftada 4 kg verdim. Kaldı vereceğim 21 kg.... Çok mutluyum. Üstelik adet olduğum halde böyle..Yaşasın. .Ve uzun süreden beri ilk defa bugün kahvaltı canım istemedi. .Çünkü kahvaltı benim için vazgeçillmezlerdendi... VE bugün birşeyyemedim. .Ay ne hoşşşşşşşşşşşşşşş..
Siz ne yaptınız.. Kilolara baktınız mı
inş bende 2 hafta da 4 kilo veririm ama hafta sonu biraz kaçırdım :KK43::cry:

inş bende 2 hafta da 4 kilo veririm ama hafta sonu biraz kaçırdım :KK43::cry:
Hafta sonları zor oluyor evet. Ama canım keşke haftada bir ta-rtılsan yarım kilo bile versen o seni motive ediyor. ve kaçırmaya korkuyorsun.... Hafta sonu da bo lbol kilo verme hikayeleri okuyalım. Accık motive oluruz..

Kızlar bir kadın 208 kiloymuş ve 140 kilo vermiş. Ne kadar zamanda vermiş bilmiyorum.. ama bizim durumumuz o kadar kötü değil..
Ayrıca kendimizi motive etmek için heval06 ile beraber giyeceğimiz kıyafetlerin hayalini kuruyoruz.. Bizi tanımamalar.. Ve ilk o şaşkınlık yorumlar.. İçten kahkahalar..
işte bunlar güzel şeyler... Hoş şeyler...

Hafta sonları zor oluyor evet. Ama canım keşke haftada bir ta-rtılsan yarım kilo bile versen o seni motive ediyor. ve kaçırmaya korkuyorsun.... Hafta sonu da bo lbol kilo verme hikayeleri okuyalım. Accık motive oluruz..
tartım yok benim ancak lazere gittiğim zaman güvenilir tartı orada var canım yaa

Kızlar her gece yatagima girdiğimde mide açlık senfonisini dinliyorum.. Bugün çok zor geçti.. İki hafta bile olsa yorulmusum...Ve ilk defa kilo verme meselesinde bu kadar uzak ve büyük bir hedefim var... Hamile gibi dusunelim.. Mayısta çok güzel bir çocuk dünyaya getireceğim.. Bu arada bu zorlu süreci atlatmak için kendimize bir meşgale bulmalıyız.. Kore dizi ve filmlerinni şiddetle tavsiye ederim canlarim...

Back
X