• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

alıntı

3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU***
MALZEMELER

• 1 Lt Ev Yapımı Elma Sirkesi
  • 250 Gr Tahta Havanda Dövülmüş Sarımsak
  • 1,5 Lt' lik Koyu Renkli Cam Kavanoz
  • Kavanozu Koyacağınız Koyu Renkli Bez Torba
YAPILIŞI
Öncelikle evde kendiniz elma sirkesi yapıyorsunuz. Yapımı çok basit olup bir sonraki yazımda elma sirkesinin yapımını detaylarıyla anlatacağım. Eğer çok vaktim yok hemen kilo vermem gerekiyor diyenlerdenseniz marketten alacağınız katkısız bir elma sirkesi işinizi görecektir. Gene de evde yapmanız en doğrusu.
İkinci yapacağınız işlem tahta havanda soyduğunuz 250 Gr sarımsağı tabiri caiz ise suyu çıkana kadar eziyorsunuz. Elma sirkesini kavanoza koyduktan sonra sarımsakları da kavanoza ekliyoruz. Işık görmemesi için mutlaka koyu renkli bir bezle sarıyoruz ve kullanmadığınız ışık almayan bir yerde 15 gün hiç açmadan saklıyoruz.
15. gün " Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" hazır...

***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU***
MALZEMELER

• 1 Lt Ev Yapımı Elma Sirkesi
  • 250 Gr Tahta Havanda Dövülmüş Sarımsak
  • 1,5 Lt' lik Koyu Renkli Cam Kavanoz
  • Kavanozu Koyacağınız Koyu Renkli Bez Torba
YAPILIŞI
Öncelikle evde kendiniz elma sirkesi yapıyorsunuz. Yapımı çok basit olup bir sonraki yazımda elma sirkesinin yapımını detaylarıyla anlatacağım. Eğer çok vaktim yok hemen kilo vermem gerekiyor diyenlerdenseniz marketten alacağınız katkısız bir elma sirkesi işinizi görecektir. Gene de evde yapmanız en doğrusu.
İkinci yapacağınız işlem tahta havanda soyduğunuz 250 Gr sarımsağı tabiri caiz ise suyu çıkana kadar eziyorsunuz. Elma sirkesini kavanoza koyduktan sonra sarımsakları da kavanoza ekliyoruz. Işık görmemesi için mutlaka koyu renkli bir bezle sarıyoruz ve kullanmadığınız ışık almayan bir yerde 15 gün hiç açmadan saklıyoruz.
15. gün " Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" hazır...

Hanimlar ben bu ise baslayali tam manasıyla başladığım tarih 1 kasim dan bu yana tam 7 kg verdim. Daha cok yolun basindayim biliyorum. Fakat sadece bu kg ile bile eşimin davranislari daha bi guzellesti.. Kendime guvenim artti. İnanılmaz derecede rahatim. Gunluk 1000 kcal aliyorummmm.. Keyfime bakiyorum.. Muhteşem.. Ve hiç krize girmiyorum. Ne çikolata ne ekmek krizim kalmadi.. Skandal.. Ama guzelinden.. Sizler neler yaptiniz... Benim hedefte kaldi 18 kg..

Bu arada youtube da bulabilirsiniz. Leslie Sansone videolari evde egzersiz icin mükemmel. Ben onu yapiyorum. Özellikle basen bacak popo ve gobek kisminini harika calistiriyor. Tabii baslarken en az sureli olanindan baslayip artirmamiz gerek. Ya da ilk gun 10 dk. Sonra 11 dk. Bu sekilde de ayarlayabilirsiniz...

Selam Kızlar,
Ben de cumartesi günü metabolik balans diyetine başlıyorum.. Aranızda olmak istiyorum.. Ben de durumumu sizlerle paylaşacağım.. Gerçi benim vermem gereken yaklaşık 25 kilo var.. Mayısa kadar biter mi bilmiyorum.. :)

Hedeflerimiz neredeyse aynı seninle.. Ben de 30. yaş günüme zayıf girmek istiyorum dedim eşime.. 21 Nisan da benim doğum günüm.. Dal gibi olamasam da ogüne kadar 70kiloda olmak hedefim var.. o gün için bana yeterli olur diye düşünüyorum.. sonra mayıs sonuna kadar 65 olsam, benden kralı yok :)

Kolay gelsin kızlar sizi takip ediyorum başka topikte devam ediyorum.
bende kendime bir plan yaptım. Şuanda 89 kiloyum. 17 nisan benim doğum günüm ve tam 22 hafta var.hafta da 1 kilo hedef koydum kendime.... veee 67 ye düşecegim inşaallah....
inşallah herkes hedefine ulaşır kızlar.
Çıtır çıtır olursunuz:D

Hedeflerimiz neredeyse aynı seninle.. Ben de 30. yaş günüme zayıf girmek istiyorum dedim eşime.. 21 Nisan da benim doğum günüm.. Dal gibi olamasam da ogüne kadar 70kiloda olmak hedefim var.. o gün için bana yeterli olur diye düşünüyorum.. sonra mayıs sonuna kadar 65 olsam, benden kralı yok :)
6 ay var... Kesinlikle hedefine ulaşabilirsin. Ayrıca diyetarkadasim.com da da yediklerini takip edip, hergün durumunu takip edebilirsin. Yediğin şeyleri girdikten sonra otomatik olarak o gün aldığın kaloriyi topluyor. Ona göre daha ne kadar hakkın kalmış net görebiliyorsun. Başarılar dilerim. GEç de osla MAyıs'ta cillop gibi bir hatun olmak en güzel doğum günü hediyen olur bbeebeeeemm

bende katılmak istiyorum inşallah devam ettirebilirim
Asra çığım istersen yaparsın. İnan diyet kelimesini duyunca tüyleri diken diken olan biriydim. Ayrıca abur cubur yemeye de bayılırım. Hele çikolata. Ama inan öyle zor değilmiş. Daha önce başlaadığım için pişmanım fakat daha sonrasına da bu işi bırakmadığım için kendimle gurur duyuyurum. Ben kalori hesabıyla kilo veriyorum. Günlük en az 20 dk lık bir egzersiz var. İSter oyun, ister yürü, ip atla ne istersen. Benim kalça, bacak, bel bölgesi çok fazla olduğu için youtube da LEslie Sansone var onu yapıyorum. Çok kısa sürede vücudu çok iyi çalıştırıyor. Tam olarak 1 Kasım başlangıç günüm. Ve tam olarak verdiğim kilo dün itibarıyla 7kg. Bu bile beni öyle motive etti ki. .Sen de asla bırakma. arada kaçamaklar olsa bile mazur gör kendini. Kaldığın yerden devam et........
bu arada hoş geldin tatlımmmmmmm

Ben de burada devam etmek istiyorum. Her sayfayı okudum. Çok enerjik başlanmış bazı arkadaslar pes etmiş.
25 yaşındayım 106 kilo 165 boy. Bugün başladım henüz. Yaza kısmets nişanım var ocak ayının ortasında da ankara da Memurluk için mülakatım var. Erkek ark Lada bilmem bu kaçıncı diyete girmem.. Bu sefer mahcup olmak istemiyorum sonuna kadar burdayım

Ben de burada devam etmek istiyorum. Her sayfayı okudum. Çok enerjik başlanmış bazı arkadaslar pes etmiş.
25 yaşındayım 106 kilo 165 boy. Bugün başladım henüz. Yaza kısmets nişanım var ocak ayının ortasında da ankara da Memurluk için mülakatım var. Erkek ark Lada bilmem bu kaçıncı diyete girmem.. Bu sefer mahcup olmak istemiyorum sonuna kadar burdayım
Evet canim.. Bazıları birakti ama biz hala buralardayiz... Canim ben o kadar cok sey denedim ki... Inan en iyisi bana göre kalori hesabı... Once gunluk alman gereken kaloriyi hesapla.. Bunun icin diyetarkadasim.com a muhakkak uye ol canim.. Ve orada takibi cok daha güzel yapiyorsun... Sonra da su gercegi beynine altin harflerle yaz.. Her hafta 7000 kal eksik alirsan muhakkak bir kg verirsun...38 günde 7 kg vermis insanim bacimmmmm.. Bm Mesela heval06 da cok iyi verdi bu gidişle.. Yeter ki vazgeçme.. Bizden kopma canisiiiiii

Evet canim.. Bazıları birakti ama biz hala buralardayiz... Canim ben o kadar cok sey denedim ki... Inan en iyisi bana göre kalori hesabı... Once gunluk alman gereken kaloriyi hesapla.. Bunun icin diyetarkadasim.com a muhakkak uye ol canim.. Ve orada takibi cok daha güzel yapiyorsun... Sonra da su gercegi beynine altin harflerle yaz.. Her hafta 7000 kal eksik alirsan muhakkak bir kg verirsun...38 günde 7 kg vermis insanim bacimmmmm.. Bm Mesela heval06 da cok iyi verdi bu gidişle.. Yeter ki vazgeçme.. Bizden kopma canisiiiiii

Ne demek kopmak asla :)
Ben fittingoya üyeyim aynı şekilde kalori hesabı yapıyorum haftada 1.5 kilo vermek için günlük kaç kalori almalıyım diye. Bugün 50 kalori fazlam oldu onu da mekik ile sıfırlıcam
Halk Eğitim Merkezine ön kayıt yaptırmıştım yüzme için bugün aradılar kesin kayıt için. Yüzmeye de başlıyorum gitsin kilolar :KK53:

Bende..bende..bende katilmak istiyorum.surekli girip devam ettirebilir miyim bilemiyorum ama yine de katilmsk istiyorum.bende gecen subat 87 kilolari görmüş insanim belli bi diyet yapmadan su anda 80 kiloyum. Benim ilk hedefm ocak 23e kadar 75 olmak.cok zor bi hedef degil ama umatim yavaş yavas veririm.

Back
X