başlangıç 60
30 hafta 71
ayyyyyyyyy çok mu almışım neeeee ..... kuzumun canı sağolsun sağlıklı olsunda kilo önemli değil. ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım hepsi uçtu gitti inş bu kilolarda gider ALLAHIM HERKESİN BEBEĞİNİ KUCAĞINA SAPASAĞLAM ALMAYI NASİP ETSİNNNNN CANLARRRR..................
32+4 günlük gebeyim kilom 68Boyum 169 cm.
55 kilo ile hamile kaldım bugün 27.haftamdayim ve 66 kiloyum.
Ben şikayetçi değilim zaten zayiftim her gören hiç kilo almamissin diyor. Zaten vücut kitle indeksine göre 12-18 arası benim için ideal. Mutluyum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben okurum Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Ins.sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
bende okurumsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Okudum bile..Allah hayirlisiyla evlat sahibi olmanizi nasip etsinsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?