2015 Nisan anneleri kilo günlügü

Başlangıç 46
20. Hafta 50
30. Hafta 59
38. Hafta 65 le doğum 2 ay oldu doğum yapalı 13 kilo gitti şu an 52 yim darısı kalan 6 ya

Crescentee bol sıvı tüketiyorum ha bide ekmeği sadece sabahları yiyorum artık oda çok az akşamşarıda hem süt yapsın diye hemde kilo gitsin diye boooolca salata bide doğumda basur oldu benim zor sindirilecek şeyler yiyemiyorum yemek yiceksemde sebze. Bide inşallah yazın iice sıcaklar başladığında karpuz diyeti yapmayı düşünüyorum 5 kilo gidiyomuş yağlarla beraber:) sende dene bence

Arkadaşlar kafam çok karıştı 2 yıldır bebek için uğraşıyorum çikolata kistim vardı olmuyodu,adetlerim çok düzenliydi komşumuz adetliyken yakı yapıştırdı belime,yakıdan 15 gün sonra adet oldum 3 gün sürdü bi 15 gün sonra 1 gün az kanamam oldu en son olan az kanamamdan 19 gün geçti 1 ağustosta olmuştu,vücudumdaki değişikliklerden şüphelendim sabah test yaptım hamileyim çok sevindim ama günü belli değil yarınn sabah doktora gidicem,varmı benim gibi olan

62,5 ile başladım , 66 oldum yaaa bu sabah tartıldım ne çok kilo aldım öyle.
17.haftadayım.

burada yazılanları görünce hızlı mı gidiyorum acaba dedim :) 55 ile başladım 58 kiloyum şu anda. 16+1 im .:)

62 ile başladım 70 im şu anda. Kilo dediğin nedirki bugün var, yarın yok. O yüzden dert etmiyorum

73 le kaldım 90 ı gördüm psikolojik olarak çöktüm zaten daha 27. Haftadayım 40 a kadar nolcamm acaba

68 ile hamile kaldım 79 kiloyum şuan 29. haftam +11 kilo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…