Uzun bir aradan sonra herkese günaydın,
İkili test dörtlü test derken dün de ayrıntılı ultrasonumuza girdik.Bir problem görülmedi çok şükür.Ve ben de kısmetse oğlumu kucağıma alıcam.Dilerim herkes, hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.Mesajlara şöyle bir göz gezdirdim de aynı sorunlar bizde de var; maalesef isim mevzuumuz sıkıntılı, eşimi kırmak istemiyorum ama böyle olunca da ben kırılıyorum haliyle.Allah büyük diyorum o zamana kadar bi yol gösterir bana.Benim hamileliğim çok stresli geçiyor önce il değişikliği ev taşıma yorgunluğu, şimdi de hiç istemediğim bir yere tayinimin çıkması beni baya yıprattı.Ne zaman ultrasona girsem bebeğimi arkası dönük ve çok hareketsiz görmeyi de üstüme alınıp ben çok üzüyorum çocuğumu diye içerlemem de cabası :) Dün bunun üstüne 2 saat kadar hamilelik müzikleri, özellikle ninni dinledim resmen mutluluk hormonum arttı, albümü de almayı düşünüyorum, tavsiye ederim sizlere de.
Bu arada sıradaki aşama tetanoz aşısı :) Arkadaşlar kendi doktorunuzla konuşmadan direk aile hekiminde yaptırmayın derim.Her aşamayı Dr. ile yürütmek gerek bence.Benim Dr.um tek doz yeterli dedi.
Ciciler de almaya başlamışsınız ne güzel biz biraz ağırdan alıyoruz babamız endişeli sakin olalım diyor, benimse içimde resmen bir canavar uyandırılmayı bekliyor :)))
Herkese sağlıkklı hamilelikler kendinize iyi bakın kızlar