2015 Nisan Anneleri

Kızlar bişe daha sorcam biz bu çatlakları önlemek için ne kullanmalıyız mustela mı öyle bir marka vardı çatlak bakım yağı diye geçiyor 65tl miş.
çatlak kreminde en iyisi lierac jel eczanelerde satılıyor internetten de bulabilirsin tabi fiyatı mustelaya göre daha pahalı

merhabalar bende sizin gb yeniyim. bizden önceki sohbetleride elimden geldiğince okudum. bebeğinizin cinsiyeti belli mi? bizimki nazlı çıktı göstermiyo :)
bizimki erkek çıktı ben ilk öğrendiğimde biraz şok oldum çünkü evlenmeden önce de kız bebek hastasıydım bi de kayınvalidem de aynı benim gibi kız bebek hastası biz baya hayaller falan kurmuştuk erkek olduğunu öğrenince benimseyemicem diye çok korktum ama şimdi içimde hareketlerini hissettikçe herşey değişti hatta çok daha farklı bi heyecan duyuyorum anne oğul bakalım nasıl bi ikili olucaz :KK73: bi de kız bebekler biraz geç belli oluyomuş bacaklarını kapatıyolarmış belki kızdır seninki

ben de senin gibiyim, 5 yıldır aynı firmadayım ve hiç bir arıza cıkarmıyorlar ama ben yine de sordum sonuçta hakkım yani

Canım benim 5 yıl değil 5 ay oldu sadece :) onun için biraz çekiniyorum :)

bizimki erkek çıktı ben ilk öğrendiğimde biraz şok oldum çünkü evlenmeden önce de kız bebek hastasıydım bi de kayınvalidem de aynı benim gibi kız bebek hastası biz baya hayaller falan kurmuştuk erkek olduğunu öğrenince benimseyemicem diye çok korktum ama şimdi içimde hareketlerini hissettikçe herşey değişti hatta çok daha farklı bi heyecan duyuyorum anne oğul bakalım nasıl bi ikili olucaz :KK73: bi de kız bebekler biraz geç belli oluyomuş bacaklarını kapatıyolarmış belki kızdır seninki
ayy bende kız bebek hastasıyım. gerçi farketmiyo ya kız erkek .. bizimki ilk çocuk bide hiç sorun değil yani.. herkes kız diyo ama bakalım artık 3 hafta sonra öğrencez kontrolde tabi gösterirse :)

ayy bende kız bebek hastasıyım. gerçi farketmiyo ya kız erkek .. bizimki ilk çocuk bide hiç sorun değil yani.. herkes kız diyo ama bakalım artık 3 hafta sonra öğrencez kontrolde tabi gösterirse :)
bizimki de ilk galiba ben de o yüzden pek sorun etmedim kız olana kadar doğurabilirim yani :rolleyes:

CANIM aynı durumdayız senle babayı nasıl alıştırıosun bu oğul düşüncesine peki?

CANIM aynı durumdayız senle babayı nasıl alıştırıosun bu oğul düşüncesine peki?
Babamız erkek olduğunu öğrenince çok sevindi her ne kadar farketmez dese de aslında onun gönlünde erkek varmış bunu anladım yani tabiki de en önemlisi sağlıklı olması çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı ayrıca bence erkekleri kız yada erkek olmasına alıştırma değil de baba olma fikrine alıştırmak lazım o da sanırım daha ilerde hareketleri karnımızdan belli olunca başlıcak diye düşünüyorum

Back
X