- Konu Sahibi askrhpozitif
-
amin canım rabbım karnındakı melegı saagsalım kucagına almayı nasıpetsın. cennete seffaatcın olmus dıger melegın annesı sen hıc uzulme rabbım sabır ve dayanma gucu versınyok cnm erken doğum oldu 32 haftalık kuvezdeydi ilk 1 hafta hiçbir sıkıntı yoktu sütümü sağıp verdim içti ama bağırsaklarında sıkıntı çıktı kakasını yapamadı 10. gününde kaybettim 13 ekim ölüm yıl dönümü 1 sene oluyorabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
cok güzelmiş canımKızlar internette çok gğzel hastane çıkışı setleri var henüz erken ama çok begendiğim 2 tanesinin resmini paylaşıyorum
gerçekten güzelmiş canim bebek alisverisini netten yapmali dükkanlar çok pahali oluyorKızlar internette çok gğzel hastane çıkışı setleri var henüz erken ama çok begendiğim 2 tanesinin resmini paylaşıyorum
çok ciciymis bana da bi kaç hediye geldi minigime fotolarini ceekip aticam insçarşıdan 10 tl ye aldim bu ciciyi
çok tatlilar canm ben daha ekleyemedim :) güle güle giysin yumurcak :)miniğimin teyzesi elsivadan almıs bu cicileri
Çok tatlı hepsini çok begendim güle güle giysin prensesminiğimin teyzesi elsivadan almıs bu cicileri
çok güzeller güle güle giysin küçük duyguşumminiğimin teyzesi elsivadan almıs bu cicileri
Çok tatlı hepsini çok begendim güle güle giysin prenses
cok sagol canım benim .çok güzeller güle güle giysin küçük duyguşum
ablanda çok heyecanlı belliki senin adına sağolsun ablacığında
allah razıolsun gülüm inşallahhhhhhhhcok tesekkür ederim canım
cok sagol canım benim .evet canım oda dayanamamıs almıs sagolsun daha güzelleri insallah senle minişinin olur gülüm
popo kısmı ısırmalık tamEki Görüntüle 1290067 bunu teyzemiz almus oglusuma
aynen canim sorma esimede gosterdimde siz diyor oğlumu saklabana cevirceniz diye gülüyor :) amin canim inş diğer lerinide eklicem ins annenemizde battaniye oruyormuspopo kısmı ısırmalık tamcok güzel. güle güle giysin minik paşa teyzeler calısıyor masallah
aynen canim sorma esimede gosterdimde siz diyor oğlumu saklabana cevirceniz diye gülüyor :) amin canim inş diğer lerinide eklicem ins annenemizde battaniye oruyormus
Çok güzeller benekli Tulumu ben de yegenin hediye almıştım gerçekten çok çok şirin oluyor içi dolduğu zaman. RABBİM o günleri de göstersin inşallahminiğimin teyzesi elsivadan almıs bu cicileri
amin insallah canım cümlemizeÇok güzeller benekli Tulumu ben de yegenin hediye almıştım gerçekten çok çok şirin oluyor içi dolduğu zaman. RABBİM o günleri de göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?