2015 nisan bebislerinin cicileri

bunlar yengesinin instagramdan bizim için kazandığı ciciler

Eklentiler

• DSC_4329.webp
    24 KB · Görüntüleme: 315
  • DSC_4353.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 290
ve anneannesinin haftasonu aldıkları

Eklentiler

• DSC_4351.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 340
  • DSC_4352.webp
    17 KB · Görüntüleme: 316
  • DSC_4354.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 332
aaaa ne güzel bi topic açmışsınız daha cicileri almadım ama ben de burda paylaşıcam
beklıyoruz canım benım en yakın zamanda
diğer sayfaya eklemiştim bazı aldıklarımı ama asıl bu başlığa yüklemek gerekiyor bunlar benim e bebek ve boynerden aldıklarım

bunlar yengesinin instagramdan bizim için kazandığı ciciler

ve anneannesinin haftasonu aldıkları
hepsı bırbırınden guzeller canm ben henuz alamıyorum bısey cınsıyetımız bı kız oluyor bı erkek oluyor ama teyzesıyle anneannesının dayanamayıpta aldıkları var onları cekıp koyucam bakalım en yakın zamanda gule gule gıysın ınsallah mınıgın

Bunlarda biricik teyzemizin kizima aldiği ciciler

Eklentiler

• IMG-20141125-WA0008.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 317
sağol canım inşallah cinsiyet kesinleşsin sen de alırsın bebek için alışveriş yapmak çok zevkli:)

merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba cnm ben 2 tane 5li takım aldım 2 tane de arkdşım 5li takım hediye almış 4 tane 5li takım oldu en cok 5li takım kullanılıyormuş bu takımların bir kısmı tulumlu bir kısmı alt üst takım şeklinde 1 tane de 10lu alacam battaniyeli takım olsun diye

bende sizin gibi yapacağım , disneye bayılıyorum 1 tane olsun istiyorum yaaa :)

slm kızlar çok cici bi topik olmuş bu yeni keşfettim:) bizim aslında oldukça fazla eşyamız var ama anneannemiz aldığı için suan ondalar. odam yapılınca getirecek. malum şuan yer yok koymaya. resimlerdekiler ise bikaç şeyy:) annenemizin alğı elbise ve bot var cok tatlı. haftasonu e-bebekten aldığım bornaoz takımı var. yeşil takım ise ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aldığım ilk eşyaa.:)bide geçen babamız kızına pijama almışşş:)

cok güzel canım güle güle kullansın miniğin canım odasını ne kadara aldınız acaba saglıkla kullanın insallah

hepsi çok güzel ama elbise ile bota bayıldım çok şık bi kombin olmuş:)

en son aldıklarım yine e bebekten ve hediye çeki ile birlikte:)

Eklentiler

• DSC_4355.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 312
  • DSC_4356.webp
    38 KB · Görüntüleme: 316
  • DSC_4360.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 347
  • DSC_4358.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 327
  • DSC_4359.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 330
kızlarrr ben minama daha hiç bişey almadım sadece bir tane çorap aldım :) dahada almayı düşünmüyorum ama sizlerin aldıklarını gördükçe deliriyorummm

Merhaba Uzun zamandır girmiyordum, en son kızıma hamileyken ve doğumdan sonra bir sene kadar girmiştim, bu akşam aklıma geldi yine başka bir konuda bakınırken sizin başlığınızı gördüm, keçeyle uğraşan bir çok kadın gibi ben de kızım dünyaya geldikten sonra başladım :) eğer ''almak istediğiniz ciciler'' konusunda keçe magnetler de varsa bloğuma göz atabilirsiniz demeden geçmeyeyim dedim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler, aslında bugün lazer epilasyonu araştırıyordum, nereden geldim buraya bilmiyorum anneler anneleri çekiyor sanırım her daim :) mutlu ve huzur dolu, sağlıklı hamilelikler diliyorum arkadaşlar, iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…