- 4 Ağustos 2014
- 915
- 928
- 123
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
beklıyoruz canım benım en yakın zamandaaaaa ne güzel bi topic açmışsınız daha cicileri almadım ama ben de burda paylaşıcam
diğer sayfaya eklemiştim bazı aldıklarımı ama asıl bu başlığa yüklemek gerekiyor bunlar benim e bebek ve boynerden aldıklarım
bunlar yengesinin instagramdan bizim için kazandığı ciciler
hepsı bırbırınden guzeller canm ben henuz alamıyorum bısey cınsıyetımız bı kız oluyor bı erkek oluyor ama teyzesıyle anneannesının dayanamayıpta aldıkları var onları cekıp koyucam bakalım en yakın zamanda gule gule gıysın ınsallah mınıgınve anneannesinin haftasonu aldıkları
sağol canım inşallah cinsiyet kesinleşsin sen de alırsın bebek için alışveriş yapmak çok zevkli:)beklıyoruz canım benım en yakın zamanda
hepsı bırbırınden guzeller canm ben henuz alamıyorum bısey cınsıyetımız bı kız oluyor bı erkek oluyor ama teyzesıyle anneannesının dayanamayıpta aldıkları var onları cekıp koyucam bakalım en yakın zamanda gule gule gıysın ınsallah mınıgın
merhaba cnm ben 2 tane 5li takım aldım 2 tane de arkdşım 5li takım hediye almış 4 tane 5li takım oldu en cok 5li takım kullanılıyormuş bu takımların bir kısmı tulumlu bir kısmı alt üst takım şeklinde 1 tane de 10lu alacam battaniyeli takım olsun diyemerhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)
merhaba cnm ben 2 tane 5li takım aldım 2 tane de arkdşım 5li takım hediye almış 4 tane 5li takım oldu en cok 5li takım kullanılıyormuş bu takımların bir kısmı tulumlu bir kısmı alt üst takım şeklinde 1 tane de 10lu alacam battaniyeli takım olsun diye
Disneye ben de bayıliyorum da çok renkli ve baskılı diye vazgeçtim 10lu takım değil de tulumlardan alabilirimbende sizin gibi yapacağım , disneye bayılıyorum 1 tane olsun istiyorum yaaa :)
cok güzel canım güle güle kullansın miniğin canım odasını ne kadara aldınız acaba saglıkla kullanın insallahslm kızlar çok cici bi topik olmuş bu yeni keşfettim:) bizim aslında oldukça fazla eşyamız var ama anneannemiz aldığı için suan ondalar. odam yapılınca getirecek. malum şuan yer yok koymaya. resimlerdekiler ise bikaç şeyy:) annenemizin alğı elbise ve bot var cok tatlı. haftasonu e-bebekten aldığım bornaoz takımı var. yeşil takım ise ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aldığım ilk eşyaa.:)bide geçen babamız kızına pijama almışşş:)Eki Görüntüle 1338246 Eki Görüntüle 1338247 Eki Görüntüle 1338248 Eki Görüntüle 1338249 Eki Görüntüle 1338250 Eki Görüntüle 1338251 Eki Görüntüle 1338252 Eki Görüntüle 1338253 Eki Görüntüle 1338254 Eki Görüntüle 1338255
hepsi çok güzel ama elbise ile bota bayıldım çok şık bi kombin olmuş:)slm kızlar çok cici bi topik olmuş bu yeni keşfettim:) bizim aslında oldukça fazla eşyamız var ama anneannemiz aldığı için suan ondalar. odam yapılınca getirecek. malum şuan yer yok koymaya. resimlerdekiler ise bikaç şeyy:) annenemizin alğı elbise ve bot var cok tatlı. haftasonu e-bebekten aldığım bornaoz takımı var. yeşil takım ise ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aldığım ilk eşyaa.:)bide geçen babamız kızına pijama almışşş:)Eki Görüntüle 1338246 Eki Görüntüle 1338247 Eki Görüntüle 1338248 Eki Görüntüle 1338249 Eki Görüntüle 1338250 Eki Görüntüle 1338251 Eki Görüntüle 1338252 Eki Görüntüle 1338253 Eki Görüntüle 1338254 Eki Görüntüle 1338255
cok güzel canım güle güle kullansın miniğin canım odasını ne kadara aldınız acaba saglıkla kullanın insallah
aynen bende bayıldım :)hepsi çok güzel ama elbise ile bota bayıldım çok şık bi kombin olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?