- Konu Sahibi askrhpozitif
-
merhaba kızlar bunlar da bizim anneannemizden gelenler
Gule güle giyin canim inşallah :) hepsi çok guzellerdevamı
amin inşallahteşekkür ederiz canım ben daha bi çorap bile almadım annem iç kıyafet işini halletmiş artık bende dış giyim süslü püslü şeyler alcam Allah hepimizin yavrularına güzel günlerde giydirmek nasip etsin inşallah
hepside coooooook güzel güle giysin prensesin annannesininde kesesine bereket canım cok tatlılardevamı
teşekkür ederiz canım anneannesi daha hevesli herşeyi almak istiyor bense hala bi bebeğim olacağına inanamıyorum sanki herşey rüya gibi:)hepside coooooook güzel güle giysin prensesin annannesininde kesesine bereket canım cok tatlılar
Allaha sükür canm insallah yavrularımızı saglıkla kucagımıza almak nasip olur.bende cok heyecanlıyım.büyüdükce heyecanım artıyor.Ailelerde heyecanlı tabi.sagolsunlar.saglıkla giydirt canımteşekkür ederiz canım anneannesi daha hevesli herşeyi almak istiyor bense hala bi bebeğim olacağına inanamıyorum sanki herşey rüya gibi:)
gule gule gıysın ıns cnm cok sırınlerBuda bizim bebişimizin ilk cicileri:)))
bızımde ılk erkek denıldı 15 haftada suan kız olma ıhtımalıde oldugu ıcın bısey almıyorum bende suanerken bir günaydın
bu gece 3buçukta dikildim ayağa yarın nasıl işe gideceksem artık
burayı takip ediyorum.ben de daha cinsiyetini öğrenemediğim için bişey almıyorum.önümüzdeki salıya inşallah..
ilk bebeğimiz bişeyler almak için sabırsızlanıyorum..keçe aldım keçe bebek şekeri denemesi yapıyorum..hele bir cinsiyeti belli olsun o zaman ona göre yapcam inşallah.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
rabbım nazarlardan korusun ıns cnm gule gule kullansın ınsbunlarda ortumuz takimimiz ve gumus nazarligimiz
amin cümlemizinkini canımgule gule gıysın ıns cnm cok sırınler
bızımde ılk erkek denıldı 15 haftada suan kız olma ıhtımalıde oldugu ıcın bısey almıyorum bende suan
rabbım nazarlardan korusun ıns cnm gule gule kullansın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?