2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cevap yazmak için çok zaman geçti ama iyiyiz kuzum sizler nasılsınız? Abdullah paşa 5 oldu, 8 ocakta doğum günüydü ögün tüp bebek tedavisine tekrar başladım ilk igneme doğum gününde başladım çok şükür dün son aşamaya geldik transferi yaptık bakalım rabbim Abdullaha kardeşler nasip eder insallah😊
Hayırlı olsun canım.
İnşallah tutar sağlıklı bir evlat olur.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız aktif olanlar var mı...özlemişim sizleri

Cevap yazmak için çok zaman geçti ama iyiyiz kuzum sizler nasılsınız? Abdullah paşa 5 oldu, 8 ocakta doğum günüydü ögün tüp bebek tedavisine tekrar başladım ilk igneme doğum gününde başladım çok şükür dün son aşamaya geldik transferi yaptık bakalım rabbim Abdullaha kardeşler nasip eder insallah😊
Gözunaydın canım hayırlı olsun...bizim abdullah da yıne abi oluyor nasipse 3.ye 21 haftalık hamileyim

@Lokumcukk sagol canım sürpriz oldu rabbim hayırlı versin..küçük oğlum 20 aylık daha.

Gözunaydın canım hayırlı olsun...bizim abdullah da yıne abi oluyor nasipse 3.ye 21 haftalık hamileyim
Masallah hayırlı ugurlu olsun ıkız gıbı buyurler😍
Aaaa hayırlı olsun maşallah ne ara 3. Oldu😍
Benimde bu sefer oldu ikizlerim olacak inşallah😊😊
Masallahhh benım de ıkızlerım oldu 🙂 nısanda 2 yasını dolduracaklar bol bol dınlen agır ıs yapma ıkızler cok yoracak zaten 😂 2 yıl nasıl gectı dersennn cook zor ve coook guzel ıkız bambaska gercekten

Masallahhh benım de ıkızlerım oldu 🙂 nısanda 2 yasını dolduracaklar bol bol dınlen agır ıs yapma ıkızler cok yoracak zaten 😂 2 yıl nasıl gectı dersennn cook zor ve coook guzel ıkız bambaska gercekten
Teşekkürler canım biliyorum senin ikizleri Allah bağışlasın😊 tek başına mı baktın?

Sagol canım tam iki yaş olucak ortancayla arası..

Back
X