2015 sizi de tir gibi ezip gecti mi ?

2014 un sonuna dogru da 2015 ın sonuna dogru da aynı seylerı yasadım : ) ama kıyasla 2014 daha zordu benım ıcın : ) Sımdı her seyı kendı halıne bırakmıs yasıyorum oyle. Ufak seylerle kendımı mutlu edıyorum. Dun ailecek oturduk ıkı fılm ızledık cok sukur ıyı bırbırıne baglı bı ailenın ferdıyım ışım var kendı ayaklarımuın uzerınde duruyorum. Varsın sevılmeyım srvdıgım ınsan tarafından defaarca terk edıldım varsın o olmasın. Hatta kımse olmasın bu hayat da bana yeter. Elımden gelenı yaptım.

sanırım 2015 yılı benim için güzel geçmiş sadece. benim 2012 - 2014 yılları arası ezdi geçti. çok şükür 2015 yılı çok iyi geçti. tabiki üzüntüler sıkıntılar oldu ama bu sefer yıkmadı

2015 benimde agzima etti.iki bebegimi kaybetttim ikincisi dis gebelik ve ameliyatla sonuclandi.sonundada panik atak kaygi bozuklugu ve depresyonla ilaca basladim.canim benim hayat denen yol inisli cikisli.2015 dibe vuranlar 2016 zirveye ciksin insAllah mutluluktan.

saglik olsun,hayatta cozulemeyecek sIkinti yok yeterki Rabbim insana saglik afiyet versin.
asil sinav gercekten insanin sagligiyla sinanmasi.
sen dunyevi bi sinavi bikac kez verememissin ama bu ilerde basaramayacagin anlamina gelmez bence,nefes alip ayaklarin seni istedigi yere goturuyorsa,gozlerin geceyi gunduzu sevdiklerini sinir olduklarini diledigince gorebiliyorsa gerisi bos..
saglik olsun,2016 saglik dolu olsun.

saglik olsun,hayatta cozulemeyecek sIkinti yok yeterki Rabbim insana saglik afiyet versin.
asil sinav gercekten insanin sagligiyla sinanmasi.
sen dunyevi bi sinavi bikac kez verememissin ama bu ilerde basaramayacagin anlamina gelmez bence,nefes alip ayaklarin seni istedigi yere goturuyorsa,gozlerin geceyi gunduzu sevdiklerini sinir olduklarini diledigince gorebiliyorsa gerisi bos..
saglik olsun,2016 saglik dolu olsun.

Evet cok dogru. Saglik cok onemli, gerisi bos. Bir sekilde yasayip gidiyoruz. Saglik olsun da her sey gelir gecer, haklisiniz.

Boşuna dert ediyorsun. Bu kaygıların yersiz. Bi süre Ücretli Avukatlık yap sınava çalışcak Gücün yoksa. Ama burda Tecrübe konuşuyor. Kesinlikle kurumsal bir şey Olmalı kadın için. Hakimlik Şart değil. KPSS olur. Ben yıllarca çalıştım noldu. Yanlış evlilik bütün düzenimi altüst etti. Sıfıra döndüm. Ve şu an sınava çalışmak düşüncesi hepsinden daha kolay geliyor. Avukatlıktan geçenleri gördükçe çevremde bende deneyeceğim . Yoksa cesaret edemezdim bu saatten sonra. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence hiç bulaşmadan birdaha dene. Pes etme .

Haklisiniz, oncelikle bir ise gireyim. Su an en cok buna ihtiyacim var. Ondan sonra ufaktan tekrar mayisa hazirlanirim, girerim. Eskiden ben asla uzman yardimciligi vs istemem diyordum. Artik tum kriterleri yiktim, kpss alana da girecegim. Ben cok aptallik yaptim kpss alana para yatirip girmedim, arkadaslarim cok israr etti ama girmedim. Kismet bugunlereymis, mayista kpss ye de girecegim. Pes etmem. Hayat kaldigi yerden devam ediyor. Sadece sinav degildi, yasananlar bazen uzuyor da cok sukur dert sayilmaz. Hafta ici is gorusmeleriyle toplanirim :KK31:

Haklisiniz, oncelikle bir ise gireyim. Su an en cok buna ihtiyacim var. Ondan sonra ufaktan tekrar mayisa hazirlanirim, girerim. Eskiden ben asla uzman yardimciligi vs istemem diyordum. Artik tum kriterleri yiktim, kpss alana da girecegim. Ben cok aptallik yaptim kpss alana para yatirip girmedim, arkadaslarim cok israr etti ama girmedim. Kismet bugunlereymis, mayista kpss ye de girecegim. Pes etmem. Hayat kaldigi yerden devam ediyor. Sadece sinav degildi, yasananlar bazen uzuyor da cok sukur dert sayilmaz. Hafta ici is gorusmeleriyle toplanirim :KK31:
Ücretli Avukatlık yaptıktan sonra iş çok. Ben ilk başladığım yerde 5 sene çalıştım. Ilk bir senede doyar, asıl ne istediğini ozaman anlarsın zaten. Hakkı'na Hayırlısı olsun. Inşallah bu avukatlara açılır sınav ve umarım Mayıs'ta olur. Idari Hakimlik için söylüyorum. Aralık'ta olmadı ya. Daha erken olmaz inşallah.

2014 iyiydi 2015 salladı, yıkılmama ramak kala bitti çok şükür.2016 daha güzel olur inşallah.
Öyle ya da böyle elimizdekilere,sağlığımıza,nefes alıyor oluşumuza hamd olsun.

Benim de ilk defa bir dilegim bir umudum yok yeni bir yilla ilgili...o kadar ve samimiyetsiz geliyor ki kutlamalar
dilekler eglenceler...cok yoruldum....

o kadar olmadi ki bazi seyler.....artik bildigi gibi gelsin hersey
zaten hep boyle oldu....

Ücretli Avukatlık yaptıktan sonra iş çok. Ben ilk başladığım yerde 5 sene çalıştım. Ilk bir senede doyar, asıl ne istediğini ozaman anlarsın zaten. Hakkı'na Hayırlısı olsun. Inşallah bu avukatlara açılır sınav ve umarım Mayıs'ta olur. Idari Hakimlik için söylüyorum. Aralık'ta olmadı ya. Daha erken olmaz inşallah.

Idari hakimlik icin mayista acilacak diyorlar, sanirim kesin gibi. Yalniz iste az aliyorlar ona. Ama kesin gibiymis galiba hatta biri sey yazmisti bir yere, idari kesin acilacak ama adli sallantida o yuzden calismaya once ortak derslerden baslayin diye. Umarim hepimizin umdugu gibi olur. Hepimiz istedigimiz yerlerde oluruz.

Benim de ilk defa bir dilegim bir umudum yok yeni bir yilla ilgili...o kadar ve samimiyetsiz geliyor ki kutlamalar
dilekler eglenceler...cok yoruldum....

o kadar olmadi ki bazi seyler.....artik bildigi gibi gelsin hersey
zaten hep boyle oldu....

Aynen ben de ilk kez hicbir sey dilemeden girdim. Dilesem de olmuyor nasilsa, hayat hep bildigini okuyor. Geldigi gibi gelsin hic bir dilegim yok, var olanlarimi almasin da benden.

Aslinda tam olarak ne yazacagimi bilmiyorum, sadece bos bir kagida yazacagima buraya yazmak istedim. 25 yasindayim, kendimi bildim bileli hep parmakla gosterilen biri oldum. Ama aslinda bunu hic istemedim, bu beni mutlu eden bir sey degildi. Hep guzeldim, hep basariliydim, hep ailesi destek biriydim. Disaridan bakinca yerimde olmak isteyen cok kisi vardir biliyorum. Ama ic dunyamda ben hic mutlu degilim. Herkese mutluluk asilayan kiz kendine gelince hic mutluluk asilayamadi. 25 yasima geldim, adam akilli birini hayatima alamadim. Bazi zamanlar insanlar hayati yasarken ben bir pencere kiyisinda oturdum, izledim. Hic kiskanmadim, hic hasetlenmedim. Insanlarin mutlulugu ile mutlu oldum. Kendime dua ederken aklima gelenlere de dua ettim. Ha bazi zamanlar ben neden boyle oldum dedim ama istedigim sadece basit mutluluklardi. Hic cok para kazanayim derdim olmadi, hic makam mevki pesinde kosmadim, hic not saklamadim. Sinavlara hazirladigim notlari tanidigim tanimadigim herkesle paylastim. Belki kalbim temiz oldugundan yaptim belki de temiz kalbin insani temiz bir hayata goturecegini dusundugumden,bilmiyorum. Son zamanlarda hayatim hic yolunda gitmedi. Hayatima almaya calistigim adamlari hayatima alamadim. Olmamalari mi daha iyiydi yoksa ben kendimi mi kandiriyorum bunu da bilmiyorum. Ama yasadigim bunca hayal kirikligindan sonra sadece bir sinavi kazanmak istedim. Oyle 7 24 calisamadim ama elimden geleni yaptim, isimden cikip calisabildigim kadar calistim ama yine olmadi. 3 kere girdigim sinavi kazanamadim. Cevrem sok oldu, benden basarisizliga pek alisik degiller ama bu onemli degil, egoyu mumkun mertebe hayatimin disinda birakmaya calisiyorum, basarisiz oldum bu kadar basit. Sadece biraz kirildim galiba. Hayatimda hicbir sey duzgun gitmiyor, bu nedenle biraz kirginim hayata. Biliyorum guzel bir meslegim var, yeni bir ise girip calisacagim. Ama anlatamiyorum, ben gercekten cok kirildim galiba. Bazen hayata kirilmak icin cok ciddi seyler yasamak gerekmiyormus, ben kirildim. Aslinda sanirim gercekten hic mutlu olmadigimi hissediyorum. Hayatimin hep boyle gitmesinden korkuyorum. Bogazima dugumleniyor bir seyler. Ve sanirim en cok da dunyanin, insanlarin benim gordugumden farkli olmasi yikiyor. Sinavi kazanamadigimi ogrendigim zaman birinden hic ummadigim bir tepkisizlik aldim. Evet, tepkisizlik. Ne canin sagolsun dedi, ne bosver dedi. Hicbir sey demedi. Anlam veremedim. Kirildim. Daha yazacak cok sey var 2015 hakkinda ama tek kelimeye sigabilir yazacaklarim galiba; "kirildim". Ben 2015'e cok kirildim. Disari cikmadim, evde butun yalnizimligimla oturmak istedim. Insanlar ne ara bu kadar cikarci, bencil oldu dusunup anlamak istedim. Uzerimden tir gecmis gibiyim, yeni yila girerken hic bir sey dileyecek gucum yok. Tek bir dilegim var; var olanlari benden almasin, kirginliklara alisiyoruz nasilsa.

Somut bir dert degil sanirim, sadece yazmak istedim, okuduysaniz tesekkur ediyorum. Mutlu yillar.
hem de nasıl :/

Ben 2010 dan beri öyleyim..
2010 a babamı kaybederek girdim ve bir daha burnum b.ktan çıkmadı çok afedersiniz :D

Seni çok iyi anlıyorum.

2016'dan pek beklentim yok, daha kötü olmasın hiç bir şey yeter diye düşünür mü insan?
Ben düşünüyorum:KK14:

Ben 2010 dan beri öyleyim..
2010 a babamı kaybederek girdim ve bir daha burnum b.ktan çıkmadı çok afedersiniz :KK70:

Seni çok iyi anlıyorum.

2016'dan pek beklentim yok, daha kötü olmasın hiç bir şey yeter diye düşünür mü insan?
Ben düşünüyorum:KK14:

Basiniz sagolsun. Ben de aynen oyle dusunuyorum :KK14:

Back
X