2015 sizi de tir gibi ezip gecti mi ?

2013 yılından itibaren başlayan kötü şeyler 2014 te tavan yaptı.2014 ve 2015 arası çok acı çektim...hatırlamak dahi istemiyorum...2015 te başıma gelen kötü şeylerin muhasebesiyle geçti...bazı kararlar aldım artık hislerime daha çok güveneceğim...bu yıl ailemle bir yılbaşı geçirmeyi istedim çünkü önceki 3 tane yılbaşım iğrenç geçmişti...yılbaşı için gelen tüm teklifleri geri çevirdim bu sene,gayet sakin ve sıradan geçiriyorum...umarım herkes için kötü şeylerin bittiği ya da biteceği bir yıl olur buna ihtiyacım var.

2015 benim için de kötü geçti. .dünya kadar problemle baş edemezken sonunda gerçekten bi tırın altında kaldım kirilmadik kemigim kalmadı :( evlatlarımı kaybetmek üzereyken akıl edebildim kendimı gereksiz şeyler için uzdugumu... herşeyin başı sağlıkmiş gerisi hallolur Allahın izniyle

Çok kötü bir yıl geçirdim :mad:

Sene bile kötü bitiyor .Gök gürültülü kar yağıyor . :KK17:

2015 benim için de kötü geçti. .dünya kadar problemle baş edemezken sonunda gerçekten bi tırın altında kaldım kirilmadik kemigim kalmadı :KK43: evlatlarımı kaybetmek üzereyken akıl edebildim kendimı gereksiz şeyler için uzdugumu... herşeyin başı sağlıkmiş gerisi hallolur Allahın izniyle

Cok gecmis olsun. iki gun once babam dis agrisi ile sabaha kadar evin icinde dolastiginda dusundum ben de. Buyuk bir sey degil dis agrisi ama sabaha kadar evin icinde yurumesi beni cok uzdu Allah insana sevdiklerinin aci cektigini gostermesin.

Sınava takılmayın, kaç Yıldır avukatsınız bilmiyorum ama avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavı daha kolay oluyor. Yine denersiniz çalışırkende kazanan bir ton insan var. Ki hiç bişey kaybetmediniz mesleğiniz var

Haklisiniz, sanirim bu kopma noktasiydi. Birikim de diyebiliriz. Genel olarak yolunda giden pek bir sey yok :) Tesekkur ediyorum desteginiz icin :)

Cok gecmis olsun. iki gun once babam dis agrisi ile sabaha kadar evin icinde dolastiginda dusundum ben de. Buyuk bir sey degil dis agrisi ama sabaha kadar evin icinde yurumesi beni cok uzdu Allah insana sevdiklerinin aci cektigini gostermesin.
amin...önemli olan aslında bu...ama işte olmadık şeylere de kafayı çok takıyoruz sanırım...bu yıl inşallah güzeldi diyebileceğimiz bir yıl olur.

Amiiin...Amin..geçmez denilen nice şeyler geçiyor..umutlu olmak lazım..nice sağlıklı huzurlu seneler diliyorum size

2015 resmen mok gibi geçti benim. Hayatımda geçirdiğim en ama en kötü yılım oldu. Sağ çıkabildiğime şükrediyorum, gerçekten. Bir de büyük ikramiye çıkcak diye bayağı hislenmiştim o da olmadı :63: 2015 son kazığını da attı gitti valla bana. Umarım 2016 size, hepimize iyi gelir.

ben tepetaklak oldum.Allah evlatlariyla insani sinav etmesin insallah.gelen de gideni aratmasin.
ben de hayata kirginim acikcasi ama itiraf aderkende Allah a isyan etmis olmak istemem.
diyorum ki;hayat benle ugrasmaktan bikmadin mi?niye hep ben.iyi seylerde oluyor tabiki ama ....
herseyin basi saglik saglik saglik

Valla benim son 3 yıldır üzerimden tır değil tırlar ordusu geçiyor ama hayırlısı be:KK51:
Her seferinde bu yıl benim yılım desem de olmadı amaaaa..
Umarım 2016 benim,benim gibilerin,benden daha ağır durumdakilerin yılı olur:KK36:
İnşallah herkes kendimi dualarımı yaşıyorken buldum diyebilir.. :)

Herkesin istediklerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun. Ve bu yıl,bundan sonra güzel geçecek yılların başlangıcı olsun..:)
Veeee bize geçmişimizi aratmasın:)

başkalarınin ne dusundugu önemli degil sen mutluol yeter sen çıtayı birz yuksekte tutmuşsun olur böyle vakalar türk polisi yakalar:-():-():-():-():-()

Konuya yazılan 4 mesajın 3ü benim oldu ama parmakla gösterilen biri olmak insanı iyice şanssız hissettiriyor.

Gençsin güzelsin neden evde kaldın diyor insanlar yüzüme. Onlar yüzünden ben de kendimi kaderce haksızluğa uğratılmış hissediyorum. Oysa kader güzelleri kayırır şanslı yapar diye bir şey yok. Neyse böyle işte.
Ben 23 yasinda evlendim cevremdeki insanlar bana da ayni seyleri diyorlardi,bendd cok bunalmistim sonra oyle birj ciktiki karsima rabbime ne kadar sukreysem, dua etmekten vazgecmeyin rabbimden isteyin ben hep rabbimden kalbi yumusak bir es isterdim rabbim bana nasip etti hic uzulmeyin hic beklemediginiz anda karsiniza cikar

Belki de. Icimde bir yerlerde bu sinavin olmayacagini biliyordum, en basindan itibaren. Belki de gercekten avukatlik yapmam gerekiyordur. :)
Boşuna dert ediyorsun. Bu kaygıların yersiz. Bi süre Ücretli Avukatlık yap sınava çalışcak Gücün yoksa. Ama burda Tecrübe konuşuyor. Kesinlikle kurumsal bir şey Olmalı kadın için. Hakimlik Şart değil. KPSS olur. Ben yıllarca çalıştım noldu. Yanlış evlilik bütün düzenimi altüst etti. Sıfıra döndüm. Ve şu an sınava çalışmak düşüncesi hepsinden daha kolay geliyor. Avukatlıktan geçenleri gördükçe çevremde bende deneyeceğim . Yoksa cesaret edemezdim bu saatten sonra. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence hiç bulaşmadan birdaha dene. Pes etme .

Suçu sadece 2015e atamıyorum son 4 yılım çok zorlu geçti. 2015in yarısından sonrası da yoğun ve yorucu. Üstüne birde hastalıklarınız varsa iyice çekilmez oluyor. Tır geçse ölür kurtulurduk bildiğiniz pestile çeviren ama öldürmeyip işkence eden bir şey va evrende. Yine de kader diyip imanımıza sarılıyoruz. 2016dan huzur bekliyorum tam anlamıyla huzura ihtiyacım var. Kimi sevdiysem olmadı zaten o kısmı paslıyorum olursa amenna...

Back
X