- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #1.321
Cok sıkıcı dr 3 gun yat ağır kaldirma cok yurume vs vs dedi ve suan koltukta uzanmis tv izleyip dergi gazete okuyorum 22 kasim gelsede su kısıtlamalardan kurtulsam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gun embriyosu kondu canim 22 sinde test yapmam gerektigini soylediler
Cok sıkıcı dr 3 gun yat ağır kaldirma cok yurume vs vs dedi ve suan koltukta uzanmis tv izleyip dergi gazete okuyorum 22 kasim gelsede su kısıtlamalardan kurtulsam...
Bende belki 11. Gun yaparim testiEn gec 10 günde çıkar aslında 5. Gün ama nolur nolmaz diye geç söylüyorlar 7. 8. Günlerde yapanlar var ben 9. Gunde en gec yaparım oda dayanabilirsem bakalim![]()
Ya sıkmıyorum ama esim annem kardesim cok ustume dusuyolar tedavinin ilk gununden beri sanki agir hastaymisim gibi o da bunaltiyo beni ben normal davranmak ve hareket etmekten yanayim bugun 5 kez tup bebek ted deneyen ve basarili olamayan bi arkadasimin kendiliginden hamile kaldıgıni ogrendim ve yasi 41. Allah ol der olur hepsi bu....Aynı durmayız keyfini çıkar arkadaşım hayırlısı kendini sıkma hiç hersey olacağına variyor
Ya sıkmıyorum ama esim annem kardesim cok ustume dusuyolar tedavinin ilk gununden beri sanki agir hastaymisim gibi o da bunaltiyo beni ben normal davranmak ve hareket etmekten yanayim bugun 5 kez tup bebek ted deneyen ve basarili olamayan bi arkadasimin kendiliginden hamile kaldıgıni ogrendim ve yasi 41. Allah ol der olur hepsi bu....
Can'ım amh ın yükseltme yolu yok ama senin yumurta rezervin iyi bence Can'ım benim 15 yumurta çıktı amh 5,5 demekki seninde iyi benimde yumurta kalitem kötü senin gibi 3. Güne 3 tane kalıyor hep arı sütü bal polen iyi geliyormuş ama tedaviden önce yemeye başlamak gerekiyormuşAnladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgilere. Benden 3 tüp kan alındı her şeye baktığını söyledi doktorum hep çok iyi diyordu. Özellikle progesteronun iyi olmasına baya sevinmişti. Fskat sonra hiçbişey umduğunuz gibi gitmedi 17 yumurta toplandı, 3.gün 2 taneye düştü onlar da bi dıkıntı olmadın diye hemen transfer edildi. Yumurtalarım çok ama işlevsizmiş hâlâ aklıma geldikçe üzülüyorum. Peki bu amh değerini yükseltmenin yolu var mı?
Cnm bi daha test yaptın mı? Merak ettimOfff kotuyum kizlar... Dun bi test yaptik 6. Gunde cok cok silik 2. Cizgiyi gordyk ama bugun yine tup bebek yaotiran bi arkadasa soykedim niye yaprin ki belki ilaclardan dolaui olmustur dedi. Beli olumsuzdur dedi cok kotutum moralaim alt ust odu. Bu sacma bi sebep farkindayim ama kendimi toplayamiyorum. Su cumartesi gelsin artik![]()
araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla maalesef yüksrltme şanssı yok ama kalan yumurtaların kalitesînî artırma şansın var bınun için bitkisel yardımcılar kullanabilirsin, ilaç olarakta doktora danışmanı tavsiye ederim. seninle durumumuz aynı gibi sadece benden o kadar yumurta toplanmadı ama seninki gibi istenilen düzeye gelemedi ve kaybetmemek için hemen transfer yapıldı ama tutmadı süpriz değildi yani benim sonuç. seninde yumurta oluşmasında sorun yok belliki kalite sorun sana tavsiyem bu konuda ısrarcı ol ve bu testi yaptır. en azından ne yapacağını bilirsin ben şimdi kalite için arı sütü kullanıyorum sitedede baya araştırdım herkes faydasını görmüş hatta tüpe gidenler öncesinde kullanmış ama senin önceliğin amh olsun, banada dedi doktorum herşey yapıldı sorun yok dedi ama bu yapılmsmışAnladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgilere. Benden 3 tüp kan alındı her şeye baktığını söyledi doktorum hep çok iyi diyordu. Özellikle progesteronun iyi olmasına baya sevinmişti. Fskat sonra hiçbişey umduğunuz gibi gitmedi 17 yumurta toplandı, 3.gün 2 taneye düştü onlar da bi dıkıntı olmadın diye hemen transfer edildi. Yumurtalarım çok ama işlevsizmiş hâlâ aklıma geldikçe üzülüyorum. Peki bu amh değerini yükseltmenin yolu var mı?
oyyyyy ne güzel rüya görmüşsün sen öyle, hayırlara çıksın inşallahozgskne2011 rüyamda senin hamilelik haberini okuyordum burdan Allah Hayır a cikarsin herkese gunaydin
tatlım kötü değil hatta bana yüksek gibi geldi, yüksek olunca ne olur, yada yüksekmi doktora sormak lazım çünkü belli bir referans aralığı var, en kısa zamanda doktoruna damış tatlımya kızlar amh testim çıkmış sonunda 5,21 gibi bir şey kötü mü sonuç![]()
yüksek çıkması da sorun diye biliyorum ama emin değilim, bunun yaşa göre belli bir referans aralığı var yazıyordu benim test kağıdında sanki seninkide yüksek çıkmış birşey dedimi doktor bu duruma,Can'ım amh ın yükseltme yolu yok ama senin yumurta rezervin iyi bence Can'ım benim 15 yumurta çıktı amh 5,5 demekki seninde iyi benimde yumurta kalitem kötü senin gibi 3. Güne 3 tane kalıyor hep arı sütü bal polen iyi geliyormuş ama tedaviden önce yemeye başlamak gerekiyormuş
tıkır tıkır adet olurdum son zamanlarda sarkıp duruyor, seninde öyle aman ne olacak böyle sence?ben bi adet olaydım yahu sıkıntı basıyor artık iyice ne sivilcem çıktı bu ay ne gögüslerim acıyor nede stresim var sadece bel ağrım var 2 güne rengarenk olmam lazım gerildim iyice yine doktora gidicem diye![]()
transfere gitmeden bir gün önce aynı durumu yaşadım karnım kocaman şişti. Sana tek tavsiyem zeytinyağı iç. Evet ilk başta çok kötü geliyor, ben burnumu kapattım 2 yemek kaşığı üstüste içtim üstüne de bastırsın diye hemen bir şey atarsın ağzına:) daha sonra da armut suyu ve mürdüm eriği yersen iyi olur. Ben şu anda da devam ediyorum çok şükür baya faydasını gördüm.Transfer öncesi kabiz oldum yaa, ilaçlardan altı çeşit ilaç kullanıyorum ne yapmalıyım?
Bende olmustum ama bu durumu en ykin zaman da atlat arkadasim. Kalkar kalkmaz 4 tane kayisi yedim uzerine ilik sunictim basta gelmedi ama uzeeine biraz gectikten sonra dyphalac ictim doktor tavsiyesiyle kahvalti yaptim ve hemen soktu ya da bol bol ananas ye bagirsak calistirirmisTransfer öncesi kabiz oldum yaa, ilaçlardan altı çeşit ilaç kullanıyorum ne yapmalıyım?
Benim yüklenenlerde çok iyi düzeydedeğildi aslında. 3.gün transferim yapıldı. Artık bol dua ediyorum, elimden geleni yaptım takdir Allah'ın.. Polen bitkisel olarak tükettim aslında ama işte benim genetik hastalığımın olması hiç ummadığımız anda önümüze çıktı. Sizin nedeni neymiş peki?araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla maalesef yüksrltme şanssı yok ama kalan yumurtaların kalitesînî artırma şansın var bınun için bitkisel yardımcılar kullanabilirsin, ilaç olarakta doktora danışmanı tavsiye ederim. seninle durumumuz aynı gibi sadece benden o kadar yumurta toplanmadı ama seninki gibi istenilen düzeye gelemedi ve kaybetmemek için hemen transfer yapıldı ama tutmadı süpriz değildi yani benim sonuç. seninde yumurta oluşmasında sorun yok belliki kalite sorun sana tavsiyem bu konuda ısrarcı ol ve bu testi yaptır. en azından ne yapacağını bilirsin ben şimdi kalite için arı sütü kullanıyorum sitedede baya araştırdım herkes faydasını görmüş hatta tüpe gidenler öncesinde kullanmış ama senin önceliğin amh olsun, banada dedi doktorum herşey yapıldı sorun yok dedi ama bu yapılmsmış