2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba. Sanırım dondurulmuş embriyo ile hamile kaldın. Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom var. Tedavi aşamalarından bahseder misin?
Nisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalmıştım ama gelişimi durdu ve 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi 5 aylık hamileyim ce normal yolla hamile kaldım.
Dondurulmuş embriyo ile tedavide rahim kalınlığına bakılıyor. Bant verilmişti bana. Daha sonra kalınlaşma az olmuş deyip ilaç vermişti doktorum. Adetin 20. günü transfer olmuştu. Östrojen bantını kullanmaya devam ettim bu arada. Benim tavsiyem transfer sonrası bol su için. Günde en az 2 litre.

Nisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalmıştım ama gelişimi durdu ve 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi 5 aylık hamileyim ce normal yolla hamile kaldım.
Dondurulmuş embriyo ile tedavide rahim kalınlığına bakılıyor. Bant verilmişti bana. Daha sonra kalınlaşma az olmuş deyip ilaç vermişti doktorum. Adetin 20. günü transfer olmuştu. Östrojen bantını kullanmaya devam ettim bu arada. Benim tavsiyem transfer sonrası bol su için. Günde en az 2 litre.
Merhaba canım .normal yolla hamile kalmana çok sevindim . Allah kucagina da almayı nasip etsin

Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun. Ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve 5 aylık bir kızım var. İkinci çocuğu kısa zamanda istiyoruz. Eğer kendiliğinden olmazsa iki tane dondurulmuş embriyomuz var. Onları transfer ettireceğim.

Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun. Ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve 5 aylık bir kızım var. İkinci çocuğu kısa zamanda istiyoruz. Eğer kendiliğinden olmazsa iki tane dondurulmuş embriyomuz var. Onları transfer ettireceğim.
Teşekkür ederim. İnşallah kendiliğinden olur 2. bebişin.

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle

ahada değilsin işte kuzum polikistik falan nooluurrr poizitif ol bende aldım bugün test sonuçlarımı doktor herşey normal dedi ama asn680 genotip saptanmıştır diye bir şey yazıyor bende onu araştırıyorum şimdi neymiş bu asn 680
MerhabA bu asn 680 ile ilgili bilginiz var mı acaba

Back
X