- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #1.121
İki tane embriyo koyma şartı var mı kızlar? Varsa nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde iki tane koyuldu yaşın küçük olduğu için bir tane koyardım dedi ama boydan dolayı iki koyabilirim dedi ölelikle iki tane koydu normalde yaşı küçük olanlara bir koyuyorlarmış. Benimde sadece iki tane embriyom sağlıklıydı ikiside transfer oldu ve Allah a şükür olduİki tane embriyo koyma şartı var mı kızlar? Varsa nedir?
Canım benim bizimde çok umutsuz olduğumuz zamanlar oldu ama bak şimdi herşey değişti bende her buraya baktığımda birinin hamile olduğunu görünce umutlanıyordum.Bende eğer olursa yazacam ve başkalarına ümit olacam die düşünmüştüm size ümit olabiliyorsak ne mutlu her zaman dua edin bütün dualarım sizlerle Allah ım herkesin gönlünün muradını versin. Meryem suresini fetih suresini akşam namazıyla yatsı namazı arasında okuyun Allah ım büyükArkadaşlar maşallah iki hamiş arkadaşımız mutlu haberlerini paylaşmış Rabbim hayırlısı ile kucaklarına almayı da nasip etsin böyle pozitif haberler bizlere çok büyük umutlar veriyor Rabbim bizler gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah moralim şu günlerde o kadar kötü kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki sizlere anlatamam hayırlısı ile tedaviyi tamamlayabilmek nasip olur inşallah.
Evet cnm 74,5 dan 250 ye çıkmıştı.çoğul gebeliklerde değer 2 kattan fazla artıyor.ben keseyi ve sarı keseyi yani bebeğin oluştuğunu görmeye gittiğimde hep tek kese görmüştük ama kalp atışını 2 tane duyduk daha sonra büyük sürpriz oldu.ilk zamanlar biri gizleneniliyor yani.sağlıklı olsun da inan tek çift önemli değil.Canım sonra arttımı degerlerin bu degerle ikiz olma ihtimali de var demekki
Canım tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.topiğin Uğur böcekleri dicem bundan sonra sizeBenim değerlerim de 156 küsür
günaydın güzellikler :)
pozitifi alan arkadaşlar gözünüzaydın, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş. bize de dua edin.
bizde bu güzel haberleri alabileceğiz mi acaba![]()
Gunaydin arkadaşlar 4. Güne girdik biz korkum giderek artiyor önceki haber bekleyen arkadaşlara hak veriyorum çok zir muş beklenek heyecan la korku arazi birşeyler belirti falan da kesildi. Bebislerle konuşurken de korkuyorum acaba irdalar mi değiller mi diye. Ayyy bana sutoriz yspiverseler ya....
Kelebek arkadasim evet dua da da beraberiz![]()
İnşallah ya aramayinca da orda değiller mi diye tereddüt ediyorum ;(kuzum belirti aramasan diyorum tabiiki ordalar hala bebişlerin sen konuşmaya devam et bak az kaldı sonuç almaya![]()
İnşallah ya aramayinca da orda değiller mi diye tereddüt ediyorum ;(
Evet canım 2 transfer 5. Gün Allahım inş saglıklı bi şekilde kucagımıyı nasip etsin
Aminn canım isteyen herkeze nasip etsinCok mutlu oldum. Rabbim hayirlisi ile saglikla kucagina almayo nasip etsin insallah