2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Nereye gidicekler bacımmm :) tabiki ordalar içerde sıcacık büyümeye çalışıyorlar şimdi

rabbim ne verirse hayırlısını versin sen boşver gerisini
Ayyy öyle mi kayannam da sürekli yükün geluuir usuyirsun battaniefen cikmiyorsun tuttu bizim ufakliklar diyor :)) inşallah Rabbim cuma hurmetine hepimize yatdim etsin güzel günler gostersin

Ayyy öyle mi kayannam da sürekli yükün geluuir usuyirsun battaniefen cikmiyorsun tuttu bizim ufakliklar diyor :)) inşallah Rabbim cuma hurmetine hepimize yatdim etsin güzel günler gostersin

inşallllllaaaaaahhhhhh rabbim güzel haberleri nasip etsin en önemlisi sağlıklı nasip etsin kucağına aldığın büyüttüğün günleri göstersinki herkezin inşallah

Kızlar 18 sağlıklı embriyo olmuş :)) Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin
..

Oyyy maşallah maşallah, inşallah sağlıkla tutunup, mis kokusuyla evinizi şenlendirir, bebişiniz ya da bebişleriniz :)

Arkadaşlar fazla yumurta oluşması için bildiğiniz yöntemler var mı (bitkisel vs.) benim ilk denemede 8 tane oluşmuştu 4 tanesi embriyo oldu, varsa bildiğiniz yöntemler paylaşır mısınız

Daha yepmadim ayin 10una denk gelio ama offff nedense bugun kendimi kotu hissediyorjm ya psikolojik olarak çökmüş bi haldeyim sanki :KK43:

Sabretmeye çalışsan günü geldiğinde yapsan çok daha iyi olur arkadaşım, beklemek çok zor ama bazen o erken testlerde negatif olup kanda pozitif olabiliyor boş yere canını sıkmamış olursun

B
Oyyy maşallah maşallah, inşallah sağlıkla tutunup, mis kokusuyla evinizi şenlendirir, bebişiniz ya da bebişleriniz :)

Arkadaşlar fazla yumurta oluşması için bildiğiniz yöntemler var mı (bitkisel vs.) benim ilk denemede 8 tane oluşmuştu 4 tanesi embriyo oldu, varsa bildiğiniz yöntemler paylaşır mısınız
Bol kuruyemiş ve incir birde bal yedim

bencede kötü yapmışsi yapma test falan aldığınıda unut lütfen

hep bu hormonların yüzünden yahu hep hormanlarda bu dalgalanmalar
Tmm yapmicam ama cok merak ediyorum acaba ordalarmi deillermi napiolar hastanede kalan uc tane embriyom vardi onlarda olusmayinca haliyle dondurmamislar iyice fena oldum ya :(

Back
X