2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kizlar beinimde transferin dort gunude hergun uyandigimda kasik agrim oluodu bugun hic agrim falan yoktu ne olmus olabilir acaba agrilara okadar alismisimki bigun olmayinca kendimi tuhaf hissettim :KK43:

Kizlar beinimde transferin dort gunude hergun uyandigimda kasik agrim oluodu bugun hic agrim falan yoktu ne olmus olabilir acaba agrilara okadar alismisimki bigun olmayinca kendimi tuhaf hissettim :KK43:
Cnm o Ağrı aslında yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor.o Yüzden geçmiş olması normal.strese girip bebek Yada bebeklerini etkileme

bir bakayım dedim ne var ne yok topikte, hamiş varmış pek sevindim ayol, bol hamişleriniz olsun, herkes hamiş olsunnnnnnnn:KK45: tabikisi bende.
bizde eşimle hesaplarımızı yaptık ocakta başlayabiliyoruz tedaviye. Zaten bende paikolojik olarak ancak hazır olacağım. ama şikayetlerim var vücudumdan, olmadığı gün varmış gibio_O
adet olalı bir hafta oldu güğüslerim çok acıyor, birde bugün mîdem bulandı, et yemeği yapmıştım söylemesi ayıp ay nasıl kötü oldum kokusundan zaten ben otculum eşim seviyor diye yapmıştım pek fena oldum:KK48:
sanırım vücudumunda psikolojisi bozuldulı bilinç altımın oyununa geliyor galiba kendini hamile sanıyor:KK70:

Merhaba hepinize ben bütün imzaları topladım anesteziye de göründüm salı günü çağırdılar heralde iğneleri alıcam o gün yada muayene olup adet günümü beklicem tek sorunum inşallah ilaçlar çok pahalı değildir devlet hastanesinde tedavi oluyorum ben Zeytinburnu Semiha Şakir hastanesinde.. Bide bi sorunum var daha doktora görünmediğim için soramadım ben son aşılamamı haziranda olmuştum ve o günden beri iki haftada bir adet oldum hiç şaşmadı üstelik bir hafta sürdü şu anda iki hafta geçti ve o günden beri ilk defa uzadı adet olamdım üçüncü hafta bitti sanırım stres bilmiyorum tedavi yaklaştıkça kendimi rahatlatıyorum belkide neyse hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle hepinize iyigeceler diliyorum

Back
X