2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Mrb. Benimde dondurulmuşlarım 27 Ekimde transfer edildi. 7 kasımda pozitif haberini aldım. Bugünde kan testi tekrarlandı. Beta Hcg değerim artmış. İnşallah bu zorlu süreçte kimsenin emekleri boşa çıkmaz ve hayırlı güzel haberleri paylaşırız buradan.
Amin inşallah. Allah bebeğinize kavuşmayı da nasip etsin:) Benim dondurulmuşum yok malesef, Allah korusun eğer tutmazsa bütün işlemler baştan alınacak o yüzden çok gerginim zaten. Allah yardımcımız olsun inşallah..

Sanırım bana en uygun sayfa burası. Benim de cuma günü transferim oldu şu an dinlenme sürecindeyim. hamile kalan arkadaşlara da çok sevindim, inşallah sağlıklı, sıhhatli alırsınız kucağınıza:) bizlere de dua edin... Bu arada transferden sonra hangi ilaçları kullandınız? Benim progeston iğnem vardı iğneden çok korkarım deyince doktorum fitille değiştirdi o da tahtiş etti şu an biraz kaşıntı problemim var. Kendi isteğimle iğneye geçmek istedim o da hap olarak kujlan, gerek yok iğneye dedi. Sizler neler yaptınız?[

Transfer öncesinde crinone jel ve 3 günde 1 iğne kullanıyordum fakat jel sonrası sürekli ıslaklık his ediyordum. İğneye geçtim progestan kullanıyorum. Bu tedavide o kadar çok iğne kullandım ki artık korkmuyorum:)Estrofem,folbiol,koraspirinve clexane kullanıyorum.

Biz tedavi tarihini biraz öne çektik kısmetse Ocak ayında düşünüyoruz, c.tesi yeni merkezimizde yeni dr.umuzla randevumuz var inşallahhh bir problem çıkmaz

Yeni bir hamiş haberimiz daha olmuş bu arada R ROZE21 sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah, darısı tümmm bekleyenlerin başına :)

Amin inşallah. Allah bebeğinize kavuşmayı da nasip etsin:) Benim dondurulmuşum yok malesef, Allah korusun eğer tutmazsa bütün işlemler baştan alınacak o yüzden çok gerginim zaten. Allah yardımcımız olsun inşallah..

Toclase bnmde yumurta sayım çok azdı. Ve dr um 26 agusta Opu olmasına rağmen transfer etmedi. İnan benimde bundan başka dondurulmuşum yok. Senin transferin ne zaman oldu?

Mhb kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi bekliyorum... 2 tane embriyom var bende endiseliyim acaba çözülürken problem olur diye... benim yumurtalarım ağustosta toplandı.. hayirlisiyla belki bu ay yapar transferimi....

Mhb kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi bekliyorum... 2 tane embriyom var bende endiseliyim acaba çözülürken problem olur diye... benim yumurtalarım ağustosta toplandı.. hayirlisiyla belki bu ay yapar transferimi....

Benim 2.denemem buz bebişlerimle olmuştu, aynı tedirginligi yaşamıştım sadece 2 tane kalmıştı çünkü, ama dr.um düşük bir ihtimal çözülürken sorun olması (ki ikiside sağlıklı çözüldü), rahat ol demişti, iyi düşün iyi olsun arkadaşım

Benim 2.denemem buz bebişlerimle olmuştu, aynı tedirginligi yaşamıştım sadece 2 tane kalmıştı çünkü, ama dr.um düşük bir ihtimal çözülürken sorun olması (ki ikiside sağlıklı çözüldü), rahat ol demişti, iyi düşün iyi olsun arkadaşım[/QUOTE

Ayy çok saol cnm benim de Dr um aynı şeyi soyluyo ama ben biraz tedirgin oluyorum.. ağustostan beri uğraşıyoruz histeroskopiler falan inş orda bi sorun çıkmaz...
Aslında nasip olacaksa olacak ama insan düşünmeden edemiyo galiba...
Cok doğru soyluyosun güzel düşünelim güzel olsun....

Toclase bnmde yumurta sayım çok azdı. Ve dr um 26 agusta Opu olmasına rağmen transfer etmedi. İnan benimde bundan başka dondurulmuşum yok. Senin transferin ne zaman oldu?
Aslında benim yumurta sayım çoktu hatta doktorum 6 tanesini dondururuz derken son güne nerdeyse hiç kalmadı.hatta transferimin iptal olma durumu oldu. Bizim sorun normalde eşimde görülürken ben de çıktı. Fmf(ailesel akdeniz ateşi) rahatsızlığı var o da yumurtalıklarımı etkilemiş. Transferim 3.gün embriyosu olarak cuma günü yapıldı.

Mrb. Benimde dondurulmuşlarım 27 Ekimde transfer edildi. 7 kasımda pozitif haberini aldım. Bugünde kan testi tekrarlandı. Beta Hcg değerim artmış. İnşallah bu zorlu süreçte kimsenin emekleri boşa çıkmaz ve hayırlı güzel haberleri paylaşırız buradan.

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın, alırız:) transfer sonrası verilen ilaçları yazar musın daha sonra?
Bugün giremedim kızlar ne güzel 2 hamiş haberi daha almışız.tebrik ederim

Allah devamını getirsin inşallah, umarım hepimiz bir gün senin gibi aynı haberi alırız..

iyi akşamlar kızlar, sorum tüp bebek yaptıranlara.. yazdıklarınızı okuyorum da, birileri beyaz ışıktan bahsetmiş, o ne tam olarak? anlatabilir misiniz? ben de inşallah kısmetse 5 ay sonra tüp yaptıracağım da..

iyi akşamlar kızlar, sorum tüp bebek yaptıranlara.. yazdıklarınızı okuyorum da, birileri beyaz ışıktan bahsetmiş, o ne tam olarak? anlatabilir misiniz? ben de inşallah kısmetse 5 ay sonra tüp yaptıracağım da..
Hiç bir bilgim yok. Yazan olursa sayende öğreniriz biz de☺️

Back
X