- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #1.461
Bugun isten geldim oturttum esimi karsima konustum ben 3 5 kez tup bebek denemek istemiyorum cunku cok yipraniyorum senin bana maddi manevi destegin yok eger asilamanolmazsa ardindan 2 kez tup denerim dahada denemem dedim bakti uzume noluyoruz dedi bisey yok kesme dedim senin cocugun var eksikligini hissetmessin ama cocugumuz olmazsa benden ayrilabilirsin dedim sacmalama dedi kurtlar vadisine odaklandi ciddiyim diyincede amacin ne ayrilmakmi istiyosun bahnemi ariyosuna dondu is
Inaninki cok zor bu surecler ya(
Benim morali zıfır zıfır zıfır oldu bugun
Hic olmicak sanirim cocugum zaten hep hayalini kurdugum seyler olmadi hayatimda hep gozumun onunde bebegimin odasi onun koklayisim var olmicakya iste hayali ondan cok fazla
Ya arkadaşım neden olmasın. Çok şükür rahim var yumurta var sperm var.. e daha ne.. inan haberlerde duyuyoruz rahimi yok ama sonra nakil oluyor bebeği bile oluyor. Şükredelim halimize. Bu haldeyken ümitsizliğe kapılmayalım. Zamanı gelmemiş daha.. sonra olunca hah şimdi tam zamanı diyeceğiz.. bi de şimdiden eşlerle pazarlık yapmayalım.. akışına bırakalım.. mesela ben ekimde tüpe başlicaktım dış gebelik olduğu için başlayamadım ve şimdi 4-5 ay daha bekliyorum. Ha şöyle bişi var. Şuanda maddi durum da iyi değil.yani istesem de tüp yaptıracak durumda değilim. Allah herşeyin en iyisini bilir. İnşallah bize de en hayırlısını verecek.