2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy Denizlilisrsy bebegim sana ne kadar bole yapma sole yapma desekte bos sen suan adetin gelmedigi icin karamsarliga girmissin ama canm sunu unutma hepimiz Rabbimin izniyle bigun anne olucaz ve bu yuzden iyi birer anne olmamiz icinde girdigimiz bunalilardan Allahin izniyle yavas yavas vikicaz felsefemiz bu tabiki sıkılıp uzulup stres olucaz ama en onemlisi bunlardan nekadar az zararla cikarsak okadar guzel annişler oluruz bebegm yatmadan senin icin dua edicem :)

seni böyle görmeye hiç mi hiç alılık değilim ama kendimden biliyorum imsan bazen koyvermeli dıygularını ama kontrollü şekilde eşini ve kendini yıpratma, hep güçlü olmak zor zaten, ağla arada, günlük tut mesela yaz dök içini ben çok bunalınca yaparım. zamsnı vardır elbet benimkide bilindik teselli cümleleri olacak ama ben senin geç adet olmandan kaynaklı böyle hissettiğini düşünüyorum, canımsın, gün doğmadan önce karanlık demi ve bizde yavaş yavaş ışığımıza yaklaşıyoruz bacımmm

arada bir olması lazımmış demekki dünden beri bu düşünceyle beynim biraz daha rahat öyle ç.ok çokk mücadele vermek istemiyorum ki zaten sizler biliyorsunuz bu yaşıma kadar çok şükür fazlasıyla mücadele verdim birde bu yıpratmasın beni daha fazla 2 tüp denerim olursa olur olmazsa ülke ülke gezicem :))

ben şuan dinlenmedeyim canım eylülde bir negatif tüp denemem var. yeterki iyi ol iyi sonuç alda hep gül inşallah :) benim doktorum günde iki kere sabah akşam geçene kadar sürebilirsin demişti, çok gena oluyor biliyorum
Sabah sabah ne güzelgeldi bunu okumak.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Bizim bebişler biraz nazlı öyle test yapıp '' aa hamileymişim '' diyemedik Allah inşallah emeklerimizin karşılığını versin:)

aha da doğru tespit adet öncesi ağlaklığı

:KK42: Heee bacım yahu :KK16: 2 gün geçti ne gelen vaaaarrrr ne giden nede gelicem haberin olsun diyen:KK30: beni biliyosun çubuklarlada aram iyi değildir test mest de yapmadım yapmıcamda bakalım bekliyoreeeeee

şuanki durumum tribalenfeksiyon :KK50: :KK12:

günaydın bu arada bütün ahaliiiiii:KK200:

D.bakirda nerde yaptiniz cnm ? Ben hakan beyin yaninda oluyorum tedavi. Iyi gibi sevdim ilgili ama tam içime sinmedI gibi nedenini bilmiyorum çok fazla bilgi vermiyor biz sormadikca bişey anlatmiyor. Onun için soruyorum nerde yaptırdığını :)
Dicle Memorial de Dr. Uğur Değer canım. Sen tedavinin hangi aşamasındasın?

mavili33 mavili33 9.gunumdu canm nasip deilmis napalim bebegm bir gunde olsa bu his cok baska biseymis 7yillik evliyim ama hic bole bi test nasip olmamisti Ben olmadim Rabbim sizlere nasip etsin insallah benimde bidahakine insallah
12.gunu bekliycez canım lutfen umudunu kaybetme 12.gune dusup cikmasi cok normal lutfen moralini bozma

Arkadaslar neler yiyip iciyosunuz yahu bi kac blogda okudum kivi ananas yemis bicok arkadas bende ceviz kuru uzum incir findik yogurt sut tuketiyorum cok sevmedigim halde
Benim doktorumda havuç suyu ve ananası bol bol tüketin dedi. Birde kabız olmsmak için armut suyu önerdi. Belki sizlerin de işine yarar.

Herkese merhaba. Bugün dış gebelikten sonra ilk kez regll oldum ve herkesin aksine buna çok sevindim :KK49: tüpe ne zaman başlarım bilemiorum. Kızlar sanırım burda herkes hamile kalacak sonrasında ben tedaviye yeni başlamış olucam. Tabii inşallah ben başlayana kadar herkes hamiş kalır. Hamiş kaldıktan sonra burayı hemen terk etmeyin tamam mııı? Benim de hamiş haberimi alın :KK200:
bende varım tatlım :) hem ozgskne2011 ozgskne2011 bana söz verdi beklicek:KK54::KK54:

Back
X