2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

arkdadaslar bende pco var esimde sorun yok 8 aydır istiyoruz olmuyo 2 aydır da kolmenle denedik yine olmadı daha sonraki aşama klomnle biraz daha devam edicem aşilama ve tüp bebek dusunuyoruz peki siz kaç yıldan sonra tüp bebege karar verdiniz bu konudaki tecrübelerinizi paylasır mısınız
Ben de pkoluyum klomenle olmadi asilamada vakit kaybetme derim ben direk tup yaptim ilk deneme olmadi bakalim onumuzdeki gunler ne gostercek ona gore bi yol cizicez !

Bende iki yil im bitiyor evleneli 6 ay klomen 3 kez aşılama yaptrdim tüp dusunuyorum yaza ancak iznimz vr bakalım hakkimzda ne hayirli ise o olsun

Denizlilisrsy Denizlilisrsy inan senin için girdim buraya hadi inşallah güzel haberler ver bize. Ben hissediyorum olacak bence birde ikiz olurmuş dusünsene harika olurdu. Bak hamilesin artık dikkat et kendine ağırdan al herşeyi öpüyorum seni:KK19::KK60:

Simdilik yolunda hersey dogal olarak hic bir sey hissetmiyorum ama 1 hafta sonra sonucumuzu alicaz bakalim bebisler ne dicek bize burdayizmi yoksa vazgectik gelmicezmi..
Saglikli olsunlarda ben baska birsey diyemiyorum artik umarim tutunuyorlardir

Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım sana bişey sorucam. Sen rapor çıkardın ya. Onu iğne ücretlerini ödememek için mi çıkardın yoksa tüm masrafları mı ödemeyeceksin?
Raporu cikartamadim cnm ben :( cok ugrastim yildan dolayi bahane ettiler ama raporlu olursan ilaclarin yuzdeligini oduyorsun sadece ozel merkezde yaptiricaksan raporun merkeze bi faydasi yok oraya yine bi miktar oduyorsun amaa arastirma hastanesi yada devlet hastanelerinden birinde yaptiricaksan onlarada yuzdelik oduyorsun

Denizlilisrsy Denizlilisrsy inşallah mercimeklerini evlatların olarak kucagına alırsın canım hayırlısıyla, dün giremedim çok merak ettim. gün saymaya başladık sonunda bende heycanlandım :KK9::KK9:
mavi zeyus mavi zeyus sen nisan diyodun ama öne almışsın hadi bakalım çok iyi olur inşallah, ben beklemedeyim uzuncaaaa bi süre, artık sizinkileri severim :KK46:
:KK46::KK46:

kızlarr ben 2.tedavideyim yarın son yumurta kontrolüm var sonra opu olacak,,,ben doktoruma fazla ısrarcıydım her şeyi deneyelim bu sefer diye o da bana şu an zaten 4.negatifi alan hasta gibisin demişti,,
histereskopi oldu rahim çiziklendi falan
karyotipler eşim ve benim temiz çıktı
şimdi pgt yapalım mı diye konuşalım diyo sizce yaptırayım mııı :(:(
ben kaşındım ama yaaa yap bana her şeyi dedim şimdi olay yaklaşınca da tırsmaya başladım sizce ne karar veriyimmmm

kızlarr ben 2.tedavideyim yarın son yumurta kontrolüm var sonra opu olacak,,,ben doktoruma fazla ısrarcıydım her şeyi deneyelim bu sefer diye o da bana şu an zaten 4.negatifi alan hasta gibisin demişti,,
histereskopi oldu rahim çiziklendi falan
karyotipler eşim ve benim temiz çıktı
şimdi pgt yapalım mı diye konuşalım diyo sizce yaptırayım mııı :KK43::KK43:
ben kaşındım ama yaaa yap bana her şeyi dedim şimdi olay yaklaşınca da tırsmaya başladım sizce ne karar veriyimmmm
Canım ben de sana birşey soracağım. Ben de Mart ayında dondurulmuş embriyo ile deneyeyim diyorum. Mart ayında histeroskopi yapılsa aynı ay transfer yapılır mı yoksa ara mı vermek gerek.

Canım ben de sana birşey soracağım. Ben de Mart ayında dondurulmuş embriyo ile deneyeyim diyorum. Mart ayında histeroskopi yapılsa aynı ay transfer yapılır mı yoksa ara mı vermek gerek.
canım aynı olması teknik olarak mümkün değil çünkü mart ayında adetini olursun adet bitince 5 gün içinde histereskopi yapılıyo
dondurulmuş ise adetin ilk günü ilaç içmeye başlıyosun rahimi kalınlıştırmak için
ikisi birbirine aykırı onun için ertesi ay bence başaltırlar dondurulmuşa ,,yani nisan adetiyle

Back
X