2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

bugun 4. ignemi oldum.kontrolum vardi.
tedavimin uzun protokol oldugunu yeni ogrendim.
moralim cok bozuk.zaten dil bilmiyorum pek.bide doktorum anlayissiz cikti.
hic destek olmuyormus gibime geldi.ilgisiz.hemen anlatip geciyor.guvencim ve inancim cok azaldi.
30 gun igne olucam.sonra gonal f ile baliycaz yumurta gelistirmeye.bakalim neler olacak.
hepinize RABBIM guc ve sabir versin canlar...

Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Deli gibi çalışıp kafamı dağıtmaya calismaktan yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
Ah canım ya günlerdir girdiğim ortamlarda çocuk konusunda sıkıştırılmakran kendi canimin yanmasindan düğümlenen boğazımdan üstüne patlayan bombalar giden canlar dan tansiyon 16 10 15 10 :( tansiyon ilacın a başladı dr canımız ne kadar yansada hakikat genede önce sağlık olsunmus Kıyamam sana

Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Üzme kendini lütfen. İnşallah biz de en kısa zamanda anne oluruz. Ben de arada krize giriyorum hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ama elden birşey gelmiyor. Kendimi toparlayıp dondurulmuş embriyo ile olumlu sonuç alırım diye teselli oluyorum.

bugun 4. ignemi oldum.kontrolum vardi.
tedavimin uzun protokol oldugunu yeni ogrendim.
moralim cok bozuk.zaten dil bilmiyorum pek.bide doktorum anlayissiz cikti.
hic destek olmuyormus gibime geldi.ilgisiz.hemen anlatip geciyor.guvencim ve inancim cok azaldi.
30 gun igne olucam.sonra gonal f ile baliycaz yumurta gelistirmeye.bakalim neler olacak.
hepinize RABBIM guc ve sabir versin canlar...
Canım ben de bugün 2. İğnemi oldum. Allah yardımcın olsun oralarda.. kendini oyalamaya çalış. Dil öğrenebilirsin mesela ;)

Ah canım ya günlerdir girdiğim ortamlarda çocuk konusunda sıkıştırılmakran kendi canimin yanmasindan düğümlenen boğazımdan üstüne patlayan bombalar giden canlar dan tansiyon 16 10 15 10 :KK43: tansiyon ilacın a başladı dr canımız ne kadar yansada hakikat genede önce sağlık olsunmus Kıyamam sana
Geçmiş olsun canım ya.. kızlar ben zorunlu olmadıkça öyle ortamlara girmiyorum.. gitmiyorum da pek bi yere. Zaten aklıma getirmemeye çalışıyorum.. canım sen şuan ne aşamadasın?

Ay ben çok kötüyüm şuan.

Geçmiş olsun canım ya.. kızlar ben zorunlu olmadıkça öyle ortamlara girmiyorum.. gitmiyorum da pek bi yere. Zaten aklıma getirmemeye çalışıyorum.. canım sen şuan ne aşamadasın?
Sorma başıma gelenleri acili boyaldım gene tansiyon ilacı da alerji yaptı şu hamilelik düşük olayı olana kadar ne kadar saglikliymisim

Ozgrskne2011 üzülmemeye çalış arkadaşım ben de kaç gündür depresyon modundaydım evlatsızlık yüzünden kendimi muhabbet kuşlarıyla teselli etmeye çalışıyorum evde boş durdukça inanın insanın canı daha çok yanıyor kimseyle konuşmak istemiyordum kimse derdimden anlamıyor aksine beni daha çok üzüyorlar ağlatıyorlar dün ve bugün bebek yoklamasına davet edildim ama gitmedim hiç gidesim de gelmedi çünkü acaba kıskandığımı falan düşünürler mi ki diye çekiniyorum kucağıma bebek aldığım zaman başlıyorum ağlamaya bu yüzden biraz da uzak duruyorum Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı doldursun yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda inşallah.

Kiçeler venim birsey sormam lazim icimiDe cok tecrubeli arkadaslar var bu Progestan igneleri popişimde dagilmiyor artik ustune dahi oturup yatamiyorum resmen sizdede boyle olmusmuydu ve napmam.laxim acisi icin hic morarma yok ama acisi fena resmen icerden etimi çurütüyor

Kiçeler venim birsey sormam lazim icimiDe cok tecrubeli arkadaslar var bu Progestan igneleri popişimde dagilmiyor artik ustune dahi oturup yatamiyorum resmen sizdede boyle olmusmuydu ve napmam.laxim acisi icin hic morarma yok ama acisi fena resmen icerden etimi çurütüyor
canım kolonyalı pamuk yap bol bol ov popolarını iyi geliyor ben öyle yapmıştım

J jasmine7676 dikkat et kendine doğru diyorsun hamilelik olayı hayatımıza görene kadar eminim bir çoğumuz fiziksel ve ruhsal olarak çok iyiymistir. Ama şimdi duglygularin yanında diğer rahatsız liklar çıkınca iyice toparlanmasi problem oluyor.benki mizahi yüksek eğlenceli tarahim bol konuş konuş gül insandım şimdi aylardır gömüldüm icime döndüm ve bu kimyasal beni acayip ruhsuzlastirmistı. Bugün arkadaşım diyorki gözlerinin altı coktu destek almalısın, almalimiyim gerçekten işe yarar mı benim tek ilacım bizim tekadar ilacımiz evlat. Bak bakalım o zaman hangimizin derdi kalıyor hastalığı kalıyor.
Arkadaşlar hepimize güç kuvvet sabır diliyorum Rabbim den.
Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım bana o iğnenin fitilini verdiler o mahvetti beni kaşın kaşın öldüm vajina mi tahriş ettim resmen. Aradım anlattım doktoruma iğnesi vardır o kat be kat beter buna dayan yoksa iğnenin dağılması da yapilmasida dert demişti dedikleri gibi ov az az belki işe yarar

Arkadaşlar merhaba...
Çok uzun süre geçti buraya yazmayalı. .En son denememde yazmıştım, sonuç pozitif, şimdi çok şükür hamileyim...
Biraz son sayfaları okudum da, dur dedim noluyoooo, kendinize gelin nolur, bu kadar olumsuz, negatif olmayın;) Hemen bir silkelenelim, bu yol uzun arkadaşlar ve hiç kolay da değil yaşadıklarımız. ..Ama bizde bu şekilde anne olacağız, zor yoldan...
Birkaç önerim olacak naçizane. .
1. Pozitif düşünce -neye inanıyorsanız, dua edin, tanıdıklarınıza ettirin her aşamada, evrene olumlu mesajlar gonderin...pozitif olun
2. Ben son opum oncesi, 2 ay önceden, solgar female multiple, omega 3, coenzim q10 tabletlerinden kullandım, folik asitle birlikte, sağlıklı beslendim, paket gıdaları çıkardım hayatımdan, hergün yumurta, süt vs. hamileymiş gibi dengeli beslendim ki yumurta rezervim azdı, bari kaliteli olsunlar diye...
3. Dondurulmuş transfer yapıldı bana, transfer öncesi 2 ay önceden endokrin doktorumun onerisiyle-bende hashimoto tiroidi var- B vitamin. ve D vitamini takviyesi aldım.
4. Transfer sonrası, evdeyedim 2 hafta, genelde yattım, ağır iş yapmadım, annem geldi sağolsun evi o çekip çevirdi. ..sağlıklı beslenme devam, hergün yumurta süt ve bol protein..ayrıca kabız olmamak için sebze ve meyve, tam buğdaylı ekmekler... Hergün bir ince dilim ananas, bir kase kabak çekirdeği tukettim ..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Hepimiz amacımıza ulaşicaz, ben 41 yaşındayım kızlar, 2 yılda bu 3. DenememDi, ilk ikisi kimyasalı, çok üzüldüm, ama toparladım, amaca odaklandım, acımayın kendinize, biz herkesten güçlüyüz unutmayın nolur..

.
Canım, iğneyi vururken beze olmayan bir yerine vursunlar poponun,7st üste gelmesin yoksa ilaç gitmez, bir de iğneden sonra avuç içi kadar bir pamuğa kolonya dök bol, igne yerine koy sakın ovma, oyle bekle 10 dakika, ara ara yapabilirsin böyle, 12 hafta neler çektim ben bilirim, ama çaresi bu..

Ruya gordum bugun hemde 3 kez 3 undede hamilelik testim pozitif cikiyor ama benim ruyalarim hep tersine cikar zaman cabucak gecsede bari ilaclari bari kullanmak zorunda kalmasam zaten sallam süllem psikolojimiz var iyice beynim ters istikamet calisiyor goguslerimdeki hassasiyette hafifledi napalim olmadi bu defa :(

ozgskne2011 ozgskne2011 kuzum progestanin hapini gunde 3 kez agizdan aliyorum zaten sirf akinti kasintidan korkuma bas dinmesine sersemligine katlaniyorumda sebocek sebocek dedigi gibi igne ebemi halletti resmen uyku uyuyamiyorum.ya

Ruya gordum bugun hemde 3 kez 3 undede hamilelik testim pozitif cikiyor ama benim ruyalarim hep tersine cikar zaman cabucak gecsede bari ilaclari bari kullanmak zorunda kalmasam zaten sallam süllem psikolojimiz var iyice beynim ters istikamet calisiyor goguslerimdeki hassasiyette hafifledi napalim olmadi bu defa :KK43:

ozgskne2011 ozgskne2011 kuzum progestanin hapini gunde 3 kez agizdan aliyorum zaten sirf akinti kasintidan korkuma bas dinmesine sersemligine katlaniyorumda sebocek sebocek dedigi gibi igne ebemi halletti resmen uyku uyuyamiyorum.ya[/QUOT banada kortizon u bastılar gene acilde oda beni uyutmuyor oldu olmadı takma kafana dicem takıcan tabi oyalama çalış kendini birseylerle

Back
X