Arkadaşlar merhaba...
Çok uzun süre geçti buraya yazmayalı. .En son denememde yazmıştım, sonuç pozitif, şimdi çok şükür hamileyim...
Biraz son sayfaları okudum da, dur dedim noluyoooo, kendinize gelin nolur, bu kadar olumsuz, negatif olmayın

Hemen bir silkelenelim, bu yol uzun arkadaşlar ve hiç kolay da değil yaşadıklarımız. ..Ama bizde bu şekilde anne olacağız, zor yoldan...
Birkaç önerim olacak naçizane. .
1. Pozitif düşünce -neye inanıyorsanız, dua edin, tanıdıklarınıza ettirin her aşamada, evrene olumlu mesajlar gonderin...pozitif olun
2. Ben son opum oncesi, 2 ay önceden, solgar female multiple, omega 3, coenzim q10 tabletlerinden kullandım, folik asitle birlikte, sağlıklı beslendim, paket gıdaları çıkardım hayatımdan, hergün yumurta, süt vs. hamileymiş gibi dengeli beslendim ki yumurta rezervim azdı, bari kaliteli olsunlar diye...
3. Dondurulmuş transfer yapıldı bana, transfer öncesi 2 ay önceden endokrin doktorumun onerisiyle-bende hashimoto tiroidi var- B vitamin. ve D vitamini takviyesi aldım.
4. Transfer sonrası, evdeyedim 2 hafta, genelde yattım, ağır iş yapmadım, annem geldi sağolsun evi o çekip çevirdi. ..sağlıklı beslenme devam, hergün yumurta süt ve bol protein..ayrıca kabız olmamak için sebze ve meyve, tam buğdaylı ekmekler... Hergün bir ince dilim ananas, bir kase kabak çekirdeği tukettim ..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Hepimiz amacımıza ulaşicaz, ben 41 yaşındayım kızlar, 2 yılda bu 3. DenememDi, ilk ikisi kimyasalı, çok üzüldüm, ama toparladım, amaca odaklandım, acımayın kendinize, biz herkesten güçlüyüz unutmayın nolur..
.
Canım, iğneyi vururken beze olmayan bir yerine vursunlar poponun,7st üste gelmesin yoksa ilaç gitmez, bir de iğneden sonra avuç içi kadar bir pamuğa kolonya dök bol, igne yerine koy sakın ovma, oyle bekle 10 dakika, ara ara yapabilirsin böyle, 12 hafta neler çektim ben bilirim, ama çaresi bu..