2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Arkadaşlar merhaba...
Çok uzun süre geçti buraya yazmayalı. .En son denememde yazmıştım, sonuç pozitif, şimdi çok şükür hamileyim...
Biraz son sayfaları okudum da, dur dedim noluyoooo, kendinize gelin nolur, bu kadar olumsuz, negatif olmayın:KK66: Hemen bir silkelenelim, bu yol uzun arkadaşlar ve hiç kolay da değil yaşadıklarımız. ..Ama bizde bu şekilde anne olacağız, zor yoldan...
Birkaç önerim olacak naçizane. .
1. Pozitif düşünce -neye inanıyorsanız, dua edin, tanıdıklarınıza ettirin her aşamada, evrene olumlu mesajlar gonderin...pozitif olun
2. Ben son opum oncesi, 2 ay önceden, solgar female multiple, omega 3, coenzim q10 tabletlerinden kullandım, folik asitle birlikte, sağlıklı beslendim, paket gıdaları çıkardım hayatımdan, hergün yumurta, süt vs. hamileymiş gibi dengeli beslendim ki yumurta rezervim azdı, bari kaliteli olsunlar diye...
3. Dondurulmuş transfer yapıldı bana, transfer öncesi 2 ay önceden endokrin doktorumun onerisiyle-bende hashimoto tiroidi var- B vitamin. ve D vitamini takviyesi aldım.
4. Transfer sonrası, evdeyedim 2 hafta, genelde yattım, ağır iş yapmadım, annem geldi sağolsun evi o çekip çevirdi. ..sağlıklı beslenme devam, hergün yumurta süt ve bol protein..ayrıca kabız olmamak için sebze ve meyve, tam buğdaylı ekmekler... Hergün bir ince dilim ananas, bir kase kabak çekirdeği tukettim ..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Hepimiz amacımıza ulaşicaz, ben 41 yaşındayım kızlar, 2 yılda bu 3. DenememDi, ilk ikisi kimyasalı, çok üzüldüm, ama toparladım, amaca odaklandım, acımayın kendinize, biz herkesten güçlüyüz unutmayın nolur..

.
Canım, iğneyi vururken beze olmayan bir yerine vursunlar poponun,7st üste gelmesin yoksa ilaç gitmez, bir de iğneden sonra avuç içi kadar bir pamuğa kolonya dök bol, igne yerine koy sakın ovma, oyle bekle 10 dakika, ara ara yapabilirsin böyle, 12 hafta neler çektim ben bilirim, ama çaresi bu..
Canım çok sevindim hamiş olmana. Dondurulmuş tuttu demek. Bu çok güzel. Bize de umut oldun böylece.

Ruya gordum bugun hemde 3 kez 3 undede hamilelik testim pozitif cikiyor ama benim ruyalarim hep tersine cikar zaman cabucak gecsede bari ilaclari bari kullanmak zorunda kalmasam zaten sallam süllem psikolojimiz var iyice beynim ters istikamet calisiyor goguslerimdeki hassasiyette hafifledi napalim olmadi bu defa :KK43:

ozgskne2011 ozgskne2011 kuzum progestanin hapini gunde 3 kez agizdan aliyorum zaten sirf akinti kasintidan korkuma bas dinmesine sersemligine katlaniyorumda @sebocek dedigi gibi igne ebemi halletti resmen uyku uyuyamiyorum.ya
Yakötü düşünme. Bak bu rüyayı 3 kez görmüşsün. Belki de foğru çıkacak. İnş pozitif. Olacak bem inanıyorum.

Arkadaşlar bende şuan kontrole geldim.. iğnelere devam işte.. bu arda opunun açılımı ing bişey. Öğrenmiştim ama aklımdan çıktı şimdi.

Bende dipte ve depresyonda olarak geldim araniza.. tekrar tup bebek deneyecegiz... hala digerinin neden tutmadigini anlamiyorum. . Hic bir sorun yokken... kader iste... 3 cocugum olsun isterdim hep ama hic planladigimiz gibi gitmiyor. .bu sefer Bir tane olsa sorunsuz guzel super zeki bir cocugumuz olsa...

Bende dipte ve depresyonda olarak geldim araniza.. tekrar tup bebek deneyecegiz... hala digerinin neden tutmadigini anlamiyorum. . Hic bir sorun yokken... kader iste... 3 cocugum olsun isterdim hep ama hic planladigimiz gibi gitmiyor. .bu sefer Bir tane olsa sorunsuz guzel super zeki bir cocugumuz olsa...
Kesinlikle ben de aynen oyle dusunuyorum bi tane olsun saglikli ! Fazlasini istemem yani hele ben kimseyle de gorusmuyorum tam depresyondayim

Kesinlikle ben de aynen oyle dusunuyorum bi tane olsun saglikli ! Fazlasini istemem yani hele ben kimseyle de gorusmuyorum tam depresyondayim
Insallah. Cektigimiz acinin karsiliginda harika bir cocugumuz olsun. Akilli zeki inancli ahlakli saygili guzel sorunsuz..... bunlarin hepsi olsun insallah... aman tv deki salak evlilik programlarini izlemek misafirlige gitmekten daha iyi..

Insallah. Cektigimiz acinin karsiliginda harika bir cocugumuz olsun. Akilli zeki inancli ahlakli saygili guzel sorunsuz..... bunlarin hepsi olsun insallah... aman tv deki salak evlilik programlarini izlemek misafirlige gitmekten daha iyi..
28 yasinda dogum yaparim diye plan yapmistim olmadi iste ! Plana gore gitmiyor malesef tabi kimisinin yanlislikla bile tutuyor o da ayri bi mesele !

28 yasinda dogum yaparim diye plan yapmistim olmadi iste ! Plana gore gitmiyor malesef tabi kimisinin yanlislikla bile tutuyor o da ayri bi mesele !
Biliyor musun eger evlilik dışı yasak bir iliski yasasaydik kesin 1 gecede hamile kalirdik:) hayat boyle iste.. korunup da hamile kalanlari gordukce icim parcalaniyor...

Hoşgeldin canım. İlk denemen negatif mi yoksa kimyasal falan mı oldu? Dondurulmuş embriyon var mı?

Hoşgeldin. neden tutmadığına dair bi açıklama yok mu doktordan? Ya da başka testler istemedi mi? Ben de hep 3 çocuğumu olmsını istrtdim. Şimdi 1 tane bile olda yetecek

hep aynı hayaller 3 çocuk ne tesadüf eşımde 4 kardes bende ve derdıkkı ya 3 olsun ya 4 çocuk sesi gurultusu dolsun ev ama sımdı bır tane yapabılsem hanı eskı deyımle gormemışın cocugu olmus tutmuş şeyını koparmış modunda dolanacam yani :KK53:
tesellıler bile aynı guçlu olalım, inşallah olacak, zor olacak ama olacak, buda bizim sınavımız falan falan falan.
bazen o kadar rahat teselli ediyorum ki kendimi ve kedim gibileri ve o kadar kolay hadi oldu olacak gazlıyorum ki anlatamam ama ne kafam ne gönlüm laftan anlayacak durumda değil maalesef şu aralar, ne derseniz deyin maalesef aklıma girmiyor ama yınede iyi ki varsınız.
Denizlilisrsy Denizlilisrsy sonuca yaklaştıkca korkuya kapılıyorsun sanırım bu durumu cooooook iyi anlıyorum yusuf yusuftum bende ama oyala kendını bır şeyler bul J jasmine7676 sende iyi bak kendıne lutfen, daha Allah ın izniyle onumuzde cok gunler var hemen harcama hastalıkların hepsini oyle bir çırpıda :mad: çıldırıyorum galiba :KK57:
:KK57: şaka bir tarafa herşeyden öne sesin önemli olan.
ve diğer arkadaşlar sabır çok çok kucak kucak sabır:KK35:

hep aynı hayaller 3 çocuk ne tesadüf eşımde 4 kardes bende ve derdıkkı ya 3 olsun ya 4 çocuk sesi gurultusu dolsun ev ama sımdı bır tane yapabılsem hanı eskı deyımle gormemışın cocugu olmus tutmuş şeyını koparmış modunda dolanacam yani :KK53:
tesellıler bile aynı guçlu olalım, inşallah olacak, zor olacak ama olacak, buda bizim sınavımız falan falan falan.
bazen o kadar rahat teselli ediyorum ki kendimi ve kedim gibileri ve o kadar kolay hadi oldu olacak gazlıyorum ki anlatamam ama ne kafam ne gönlüm laftan anlayacak durumda değil maalesef şu aralar, ne derseniz deyin maalesef aklıma girmiyor ama yınede iyi ki varsınız.
Denizlilisrsy Denizlilisrsy sonuca yaklaştıkca korkuya kapılıyorsun sanırım bu durumu cooooook iyi anlıyorum yusuf yusuftum bende ama oyala kendını bır şeyler bul J jasmine7676 sende iyi bak kendıne lutfen, daha Allah ın izniyle onumuzde cok gunler var hemen harcama hastalıkların hepsini oyle bir çırpıda :mad: çıldırıyorum galiba :KK57:
:KK57: şaka bir tarafa herşeyden öne sesin önemli olan.
ve diğer arkadaşlar sabır çok çok kucak kucak sabır:KK35:
Canım ne kadar benzer durumlarımız ya aynı mesleği paylaşıyoruz bizde eşim ve ben 4 kardeşiz ve bizde hep 3 çocuk hayali kuruyoruz hatta ben evlenirken 28 inde bitane 30 da bitane 32 de bitane yaparım diyordum yas 30 A geldi hala yok... Rabbim daha zor imtihanlar vermesin uğraşlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

A
Hoşgeldin. neden tutmadığına dair bi açıklama yok mu doktordan? Ya da başka testler istemedi mi? Ben de hep 3 çocuğumu olmsını istrtdim. Şimdi 1 tane bile olda yetecek
Hafta ici gidecegiz doktora. Zannediyorum o da kader diyecek. Cunku gorunurde hersey normaldi...
Allah butun acilarimiza degecek unutturacak guzellikte bir evlat versin insallah

Back
X