2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kızlaaarr opudan çıktım ama çok moralsizim,, 19 tane yumurta toplamışlar ama eşimin ilk verdiği sperm yetersizmiş geldiler 2. Yi istediler ben şoka girdim sonra beklettler baya yetmezse iğne ile aspire ederiz diye bereket yetti ona gerek kalmadı ama böyle bişi yaşayınca ben de ümitsizliğe kapıldım :(
Yarın kaç yumurta olgun kaçı döllendi haber vericekler ama tırsıyorum böyle bişi yaşadığım için :( Rabbim yardımcımız olsun inşallah

bayanhope bayanhope erkekler stres mi yapıyor nedir? İkinci aşılamada benim eşimde örneği verememiş ve değerleri çok düşük çıkmıştı... Tabi veremediğini ben daha yeni öğrendim... Meğersem örnek verilen oda doluydu, eşime boş hasta odasının banyosunda verebilirsiniz demişlerdi eşimde iyi tamam deyip vermişti meğersem çok rahatsız olmuş o yüzden yerlerde bir değerle aşılama yapıldı... Üroloji doktoru hatta bu değerlerle tüp bebek değil de aşılama öneririm ben size demiş... Şuan çok Kararsız kaldık... Yaptıralım dedik ama sanki heran kararımız değişebilir gibi duruyoruz :(

Kızlaaarr opudan çıktım ama çok moralsizim,, 19 tane yumurta toplamışlar ama eşimin ilk verdiği sperm yetersizmiş geldiler 2. Yi istediler ben şoka girdim sonra beklettler baya yetmezse iğne ile aspire ederiz diye bereket yetti ona gerek kalmadı ama böyle bişi yaşayınca ben de ümitsizliğe kapıldım :KK43:
Yarın kaç yumurta olgun kaçı döllendi haber vericekler ama tırsıyorum böyle bişi yaşadığım için :KK43: Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Kuzum hayırlısı olsun maşallah yumurta sayın çoğalmış merak etme hepsi döllencek inşallah bizimde ilkinde iki kere aldılar sperm

Kızlaaarr opudan çıktım ama çok moralsizim,, 19 tane yumurta toplamışlar ama eşimin ilk verdiği sperm yetersizmiş geldiler 2. Yi istediler ben şoka girdim sonra beklettler baya yetmezse iğne ile aspire ederiz diye bereket yetti ona gerek kalmadı ama böyle bişi yaşayınca ben de ümitsizliğe kapıldım :KK43:
Yarın kaç yumurta olgun kaçı döllendi haber vericekler ama tırsıyorum böyle bişi yaşadığım için :KK43: Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Eneeee ayni ben benimde 11 yumurta toplandi esimden alinan spermde yikamadan sonra hoc canli kalmamis tekrar verdik ama ben evden cikincaya kdr agladim sukur 2. De oldu olduda 5. Gune 2 embriyom kaldi biri cok iyi biri orta kaliteymis bekliyos gerisini iste
Erkekler stres oluyor ondan yahu hatta embriyolog esimin sperm tahlillerinide inceledi stresden baska bisey olamaz suanki durum dedi adam bizide beklettiler yeterli deyince ciktik hastaneden korkma bisey olmaz

Günaydın arkdslar hep okuyorum sözleri.ama yazamiyorum pek bu ara yazacak biseyimde yok bn baya bosvermis durumdayım şuan cocuk fln düşünmüyorum yaza tup bebek yaptiracaktik bakalım nasipmkismet ne gösterecek zamn

Eneeee ayni ben benimde 11 yumurta toplandi esimden alinan spermde yikamadan sonra hoc canli kalmamis tekrar verdik ama ben evden cikincaya kdr agladim sukur 2. De oldu olduda 5. Gune 2 embriyom kaldi biri cok iyi biri orta kaliteymis bekliyos gerisini iste
Erkekler stres oluyor ondan yahu hatta embriyolog esimin sperm tahlillerinide inceledi stresden baska bisey olamaz suanki durum dedi adam bizide beklettiler yeterli deyince ciktik hastaneden korkma bisey olmaz
evet canım ya insan çok stres oluyo bizim zaten problemimiz spermimizin az olması olunca çok endişe yaşadım,,hakkımızda hayırlısı bugün arıycaklar bakalım inşallah güzel haberler alırımm dua edin banaa ...

haberler iyi değil maalesef :KK43::KK43::KK43: 19 yumurtadan 10 u olgun çıkmış :KK43::KK43: ve sadece 3 tanesi döllenmiş,,,hiç ümidim kalmadı sözde 5.güne gitmeyi düşünüyorduk bu gidişle 3 e bile ulaşamıycak minnaklarım çok moralim bozuldu :KK43::KK43:

haberler iyi değil maalesef :KK43::KK43::KK43: 19 yumurtadan 10 u olgun çıkmış :KK43::KK43: ve sadece 3 tanesi döllenmiş,,,hiç ümidim kalmadı sözde 5.güne gitmeyi düşünüyorduk bu gidişle 3 e bile ulaşamıycak minnaklarım çok moralim bozuldu :KK43::KK43:
Dur bakalım canım hemen ümidini kesme inşallah sonuç çok daha iyi olur dua et inşallah minnakların büyür annelerine tutunur sımsıkı sonrada kucağında sana gülümserler inşallah

Dur bakalım canım hemen ümidini kesme inşallah sonuç çok daha iyi olur dua et inşallah minnakların büyür annelerine tutunur sımsıkı sonrada kucağında sana gülümserler inşallah
yaaaaa inşallahhhhh Rabbim yardımcısı olsun emriyolarımınnn ,,,Rabbime sığındım elimden fazlası da gelmez zaten

yaaaaa inşallahhhhh Rabbim yardımcısı olsun emriyolarımınnn ,,,Rabbime sığındım elimden fazlası da gelmez zaten
Maalesef hicbirimizin yapabilecegimiz birsey yok bu konularda. Sadece allah yardim edebilir. Ya vermeyerek imtihan ediyor ya da acilarin karsiliginda ödül veriyor... sadece dua..

Denizlilisrsy arkadaşım ne zaman tahlilin güzel haberlerini bekliyoruz. ..bayan hope senden de arkadaşım biz de aslında delilik ama son kez seniyoruz kızımıza bir kardeş diye yaşımız büyük çünkü olursa sürpriz olsun dedik Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor stresli

Canım hiç moralini bozma. Rabbim nasip edecekse 5. Gün 3. Gün farketmiyor. Benim 5. gündü negatif oldu. Kimyasal bile olmadı :) 3. Gün kalitesiz embriyonun tutunduğunu da biliyorum. Bir yakınımın bu şekilde bir kızı oldu.

bayanhope bayanhope benden 3 tanecik yumurta aldılar topu topu 2 si 5. Güne gitti ama o 5 gün yemin ederim hiç uyku uyumadım. Ama 2 si kurtuldu cok şükür. DOktar bana dedi ki transferde 3 kişiydik seni hamile görüyorum herşey yolunda ve kimyasal oldu yanımdaki diger 2 kişi hamileymiş biliyor musun 1 tanesinin 3. Gün embriyisudu idi. Veren Allah. O isterse hiç farketmez kaldı ki doğal yolla hamile kalanlar yumurta nedir kaçok tanedir onu bile bilmiyor bırak kaliteyı. Bizim de olayımız bu iyi düşün hayırlısını dile
Denizlilisrsy Denizlilisrsy merakadar ediyorum seni uykucu bebekler mi uyutuyor yoksa seni :)

Canim Allahtan umit kesilmez, iyi dusun iyi olsun. Bence kotu bir durumda degilsin, insallah bize guzel haberler verirsin

Back
X