- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
benimde eltim hep diyor annem adını söyluyor anne diyo benimde dilim alışmış anne diyorum arada o kadar yakalalık falan yapmıyorum hiç yani yapmak içinde demiyorum teyze diyorum zamanı gelince derim yani ..
benim dikkatimi çekmemiş
Sinir oldum bir iki laf edecektim de neyse dedim yaannii ?? diye yazdım ama cevap vermemiş şaşırdım kızlar niye cevaplamamış diye.
canım ben eleştirmek için demedim yani anne değil annecim diyormuş samimi diyor asla yalakalık olarak düşünmedim sana da o anlamda söylemedim.Kayınvalidenin hoşuna gidiyormuş annecim demesi
'enteresan bir husus 2014'ün ilk çeyreğini dahi bitiremedik ' yazan üyeye niye cevap vermediniz kızlar ? Sanki kinayeli yazmış içimde kaldı vallahi.
anne mi maşallahın var canım benden zor duycaklar o anne baba lafını heralde özellikle babayı
anne kolay da baba zor demi :) ben teyze bile diyemiyorum siz diye hitap ediyorum bazen ismini ekleyip teyze diyorum :)
anne kolay da baba zor demi :) ben teyze bile diyemiyorum siz diye hitap ediyorum bazen ismini ekleyip teyze diyorum :)
bende ismini ekleyip teyze diyorum yada öyle konuşuyor siz demedim hiç
Benim sevdiğim aöf den lisans tamamlıyor . Seneye bu zamanlar mezun olacak inşallah. Sonrasında kısa dönem askerliği var.
Gece gündüz aklımda dersleri askerliği var. Şu engelleri bi aşsak.. :18:
Eki Görüntüle 1013851
kızlar sadece tanışmaya geldiklerinde bu elbise sizce nasıl olur :) ağustosta tanışma olcak kısmetse daha çok var ama bişeyler şekillensin istiyorum.. aile arasında bir tanışma düşünürsek abartı olmamalı sade bişey istiyorumm nasıllll
Eki Görüntüle 1013851
kızlar sadece tanışmaya geldiklerinde bu elbise sizce nasıl olur :) ağustosta tanışma olcak kısmetse daha çok var ama bişeyler şekillensin istiyorum.. aile arasında bir tanışma düşünürsek abartı olmamalı sade bişey istiyorumm nasıllll
Eki Görüntüle 1013851
başın sagolsun tatlım
ben çok seviyorum cupcake tarzı seyleri onlardan alacagım inşallah
ben de hiç fark etmedim . gerçekten kinayeli yazmış resmen
bende siz diyorum daha teyze bile demedim benim huyum bu heralde azcıkda soğuk bi insanım ben
şimdi baktımda yorumlarına tuhaf biri sanırım ama 2014 eylül itibari ile evlilik düşünüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?