anneme dedim bugünn yaa yap şu liflerimi sende rahat et bende
benim var hepsi canım konyada çeyiz çok olur herşeyden çok var şimdiden bide en fazla 10 tane pike takımım vardır annem hem aldı hem yaptı sadece muftak eşyam yok çok onuda bernoda alacagım inş
sen şanslısın canımgerçi ben o kadar çok şey istemiyorum deli miyim ne english home mutfak takımı diye tutturmuştum yaa şimdi düşünüyorumda benim hayal ettiğim mutfaga uymuyor ki o takım :44:
canım bende english homenin şeyleri çok güzel pahalı ama sade şık hersey dolu var sadece gezmek gerek istanbulda yaşıyorsun valla en çok orada tantitoniden bi sürü almak istedigim var bide ikeadan falan bernodaya bak onun takımları çok sadece
heralde yarın bakıcaz sevdiğimle ne aldırsam ona bilmiyorum
o mu alacak canım english homeye falan bak aldıracak bişey çıkar mutlaka canım
valla ne kadar sade o kadar iyi benim için beyaz olmasa bile tek renk olsun diyorumm ayy çok güzel olcal mümkünse limon sıkacagım bile beyaz olsun
o derece yaniherşey sade :) çeyizini merak ediyorum senin şimdiden :)
hemde çok güzel tarifsiz içim içim yiyor nası beklıyecegim diyorum inş yasarız tatlım hep beraber
valla ne kadar sade o kadar iyi benim için beyaz olmasa bile tek renk olsun diyorumm ayy çok güzel olcal mümkünse limon sıkacagım bile beyaz olsun
o derece yaniherşey sade :) çeyizini merak ediyorum senin şimdiden :)
evimi hep country tarzı hayal ediyorumm beyaz mobilyalar soft renkler aksesuarlar olucak inşallah çok renkli şeyler beni hep yorar bi renk üstünden giderim hep ama kıyafetlerimde hiç böyle değilim
şu okul askerlık sorma cnm ya benımde ruyalarıma gırıyor resmen kabusum
ne iddası canım
evimi hep country tarzı hayal ediyorumm beyaz mobilyalar soft renkler aksesuarlar olucak inşallah çok renkli şeyler beni hep yorar bi renk üstünden giderim hep ama kıyafetlerimde hiç böyle değilim
evet ya kıyafetlerinde böyle değilsin rengarenk :) ben salonumu ve yemek odamı country tarzı düşünüyorum sade senin gibi :) mutfak eşyalarım cıvıl cıvıl olsun istiyorum =)
evet ya kıyafetlerinde böyle değilsin rengarenk :) ben salonumu ve yemek odamı country tarzı düşünüyorum sade senin gibi :) mutfak eşyalarım cıvıl cıvıl olsun istiyorum =)
şu hayallerimize bi kavuşsaydık:) artık bir merdanem ve bir havlum var
şu hayallerimize bi kavuşsaydık:) artık bir merdanem ve bir havlum var
inşallahyeni mi aldın ?
annem dışardaydı o almış
güle güle kullan :) çeyizine bişey daha eklenmiş oldu =)
inşallah :) tecrübeli olacaksın aramızda :) anlatırsın bize de :)
ortak bi arkadaşlarımız var ayrılmışlardı ben barışırlar dedim o yok bitmiş görmüyo musun dedi ve barıştılar ben kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?