- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar
Benim sevdiğim aöf den lisans tamamlıyor . Seneye bu zamanlar mezun olacak inşallah. Sonrasında kısa dönem askerliği var.
Gece gündüz aklımda dersleri askerliği var. Şu engelleri bi aşsak.. :18:
hediyeyi sen kaptın desene
bilmiyorum ki ama 300 400 lira filan biriktirsem öyle indirimden küçük mutfak eşyaları alsam diyorum...
canım bence küçük mutfak eşyalarını beyaz eşyaların alınırken al çünkü beyaz eşya satan markalar yanında hediye olarak küçük ev aletlerinden 1-2 parça veriyor onları da ayarladıktan sonra eksik kalanları alırsın :)
evet canım ben baktım beraber hastaneye oradan onlara gittik ıhlamur yaptım uyudu o biz annemle oturduk ertesi gün tekrar gittim öyle işte şimdi iyi allaha şükür nisanda sözüm olacak inş tam tarih belli degil ama 25 den sonra istemeye gelecekler beni
geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir annem derken onun annesi mi
ben kaptımda ne aldırsam bilmiyorum
valla nasıl yapsam bilmiyorum kafam iyice karıştı
evet canım onun annesi iyi çok şükür şimdi
annesine anne diyor musun buraya mı öyle yazdın canım ?
arada anne teyze diyorum canım daha tam anne demiyorum ama
arada anne teyze diyorum canım daha tam anne demiyorum ama
anne mi maşallahın var canım benden zor duycaklar o anne baba lafını heralde özellikle babayı
anne mi maşallahın var canım benden zor duycaklar o anne baba lafını heralde özellikle babayı
anne derim de bende baba nasıl diyeceğim bilmiyorum :)
bide ben hiç babama baba demem hep babacım babacım çokta düşkünümşimidi sevgilimin babasınada mı babacım diycem yok demem baba yeter ona
benimde elti adayı hep annecim annecim dermiş bizim kaynananında hoşuna gidiyormuş benden duymuyor ya ben sözlendiğimiz zaman söyleyeceğim :)
'enteresan bir husus 2014'ün ilk çeyreğini dahi bitiremedik ' yazan üyeye niye cevap vermediniz kızlar ? Sanki kinayeli yazmış içimde kaldı vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?