Evet kızlaaar. Artık hemen hemen hepimiz bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrendik.
şimdi de ne isim koysak derdi başladı.
Anlamlarını, tınısını vs. beğendiğimiz isimleri de paylaşabiliriz.
Prens ve prenseslerimiz sağlıkla gelsin, isimleriyle büyüsünler :)
Benim bir kızım olacak ve ismini net olmamakla birlikte muhtemelen Layra koyacağız. Aslında Lyra yazılıyor ve anlamı gökyüzünde bir yıldız kümesi ayrica birkaç mitolojik hikaye mevcut.
Bize söylenisi cok güzel geldi eşimle. Doğal bir isim istedik duyulmamıs ama anlami güzel olsun dedik, ayrica türkçe sesli harf olmasın ki yurtdışına giderse zorluk çekmesin istedik :)
Sizlerin aklında neler var bakalım :)
Fikir belirtmek isterim.Öncelikle lyra kelimesinin anlamı mitolojik müzik aleti olan "lir" dir. Anlamı gökyüzündeki takım yıldızı değildir.Takım yıldızına da bu ad verilmiştir. Lir müzik aleti bugünkü arp a benzer.Takım yıldızının şekli de lir'e benzemektedir.Söylenişi oldukça güzel. Lir'in güzelliği kızınıza yansısın.
Dila olacak bizim minik kuzumuzun adi insallah :)
Ben adanaliyim dugun fotograf cekimlerimiz Dila hanim dizisinin cekimlerinin yapildigi yerde cekilmisti, fotografcimiz kiziniz olursa Dila koyarsiniz demisti oyle de kaldi :)
canım Rabbim nasip ederse benim de oğlan olacak.eşim çocukluğundan beri Poyraz ismini koymak istiyomuş.ben de beğeniyorum öyle olcak. ikincisi de erkek olursa yaman,kuzey yada çınar'dan birini koycam.kız olursa da duru yada sevde(siyah inci demek)yaaa kızlar benımde oglusum olacak ama ben bır turlu ısım begenemıyorum sankı butun ısımler herkeste varmıs gıbı gelıyo bana yardımmm
Amin canim cumlemizin insallah :)Ne guzel bir tesaduf olmus. Dila cok kibar bir isim ben de seviyorun :) adiyla yasasin kiziniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?