Bizde de var böyle dengesizler, ne desem sana boş cahillere laf anlatmak zor...Ben bu isim konusunda dertliyim. Bekarlığımdan beri enes hayal etmiştim eşime ilk söyledim kabul etmedi saf çocuk ismi gbi dedi sonra görümcem kendi hocasına sormuş enes koyun demiş eşim de enes olcak dedi. Bende kıyametleri kopardım benim hiç değerim yok sende ben deyince niye kabul etmedin ismi kötüledin o zaman dedim vs vs. Şimdi enesi koydurtmuyorum ben dediğim de kabul etmedi diye. Kayınvalidem muhammed olcak dedi kayınpederim cengiz olcak dedi, bana hiç soran yok zaten. Eşimde bırak bu çocuğun ismine karışma biz koyalım bi dahakii çocuğumuzun ismini sen koy onada kimseyi karıştırtmam diyo. Ama ben yer miyim ? Mutlaka karışırlar biliyorum. Benimde kardeşimin adınıda babaannem koymuş annem bize hiç ismimizle seslenmiyo. Kızım oğlum diyo yda bana kuşum kardeşime oğluşum diyo. İçine hiç sinmemiş çünkü. Benimde hiç içime sinmiyo cengiz ismi. İlla olcak dedikleri için kabullenemiyorum. Ve yanına bi isim de ben koymak istiyorum. Berâ fatih alper isimleri var şu an aklımda. Sizce nasıl isimler ?
Malesef öyle canım.. Çok üzülüyordum 2 aydır artık stres olmak istemiyorum bende bi isim belirliyimde öyle hitap edeyim güzel yavruma, kapı süsü hazırlayayım bide.Bizde de var böyle dengesizler, ne desem sana boş cahillere laf anlatmak zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?