2015 Şubat Bebeklerinin İsimleri

Ben karar verdim yavrucuğumun ismine. Muhammed fatih olacak inşaAllah. E tabi yanında cengiz bide.

Allah kismet ederse bi oglum olacak benimde ben ogluma Tuğra ismini koymayi dusunuyorum

Tuğra

Osmanlı padişahlarının imza yerine kullandıkları özel biçimi olan simge. Mühür

Ben bu isim konusunda dertliyim. Bekarlığımdan beri enes hayal etmiştim eşime ilk söyledim kabul etmedi saf çocuk ismi gbi dedi sonra görümcem kendi hocasına sormuş enes koyun demiş eşim de enes olcak dedi. Bende kıyametleri kopardım benim hiç değerim yok sende ben deyince niye kabul etmedin ismi kötüledin o zaman dedim vs vs. Şimdi enesi koydurtmuyorum ben dediğim de kabul etmedi diye. Kayınvalidem muhammed olcak dedi kayınpederim cengiz olcak dedi, bana hiç soran yok zaten. Eşimde bırak bu çocuğun ismine karışma biz koyalım bi dahakii çocuğumuzun ismini sen koy onada kimseyi karıştırtmam diyo. Ama ben yer miyim ? Mutlaka karışırlar biliyorum. Benimde kardeşimin adınıda babaannem koymuş annem bize hiç ismimizle seslenmiyo. Kızım oğlum diyo yda bana kuşum kardeşime oğluşum diyo. İçine hiç sinmemiş çünkü. Benimde hiç içime sinmiyo cengiz ismi. İlla olcak dedikleri için kabullenemiyorum. Ve yanına bi isim de ben koymak istiyorum. Berâ fatih alper isimleri var şu an aklımda. Sizce nasıl isimler ?​
CENGİZ ismi dinimize uygun değil kesinlikle koymayin

Ben bu isim konusunda dertliyim. Bekarlığımdan beri enes hayal etmiştim eşime ilk söyledim kabul etmedi saf çocuk ismi gbi dedi sonra görümcem kendi hocasına sormuş enes koyun demiş eşim de enes olcak dedi. Bende kıyametleri kopardım benim hiç değerim yok sende ben deyince niye kabul etmedin ismi kötüledin o zaman dedim vs vs. Şimdi enesi koydurtmuyorum ben dediğim de kabul etmedi diye. Kayınvalidem muhammed olcak dedi kayınpederim cengiz olcak dedi, bana hiç soran yok zaten. Eşimde bırak bu çocuğun ismine karışma biz koyalım bi dahakii çocuğumuzun ismini sen koy onada kimseyi karıştırtmam diyo. Ama ben yer miyim ? Mutlaka karışırlar biliyorum. Benimde kardeşimin adınıda babaannem koymuş annem bize hiç ismimizle seslenmiyo. Kızım oğlum diyo yda bana kuşum kardeşime oğluşum diyo. İçine hiç sinmemiş çünkü. Benimde hiç içime sinmiyo cengiz ismi. İlla olcak dedikleri için kabullenemiyorum. Ve yanına bi isim de ben koymak istiyorum. Berâ fatih alper isimleri var şu an aklımda. Sizce nasıl isimler ?​
CENGİZ ismi dinimize uygun değil kesinlikle koymayin​

Ya boyle karisiyorlarya deli oluyorum sen 9ay karninda tasi dogur ismini koyama ohhh ne gzl sinirlendim yaaa

kızımız olacak ... eşimin ablası 5 yaşında vefat etmiş eşim de 2 yaşındaymış o zaman; onun adını istedi ben de 1 harfini değiştirdim Ayşin diyorum :)
Eşim hala Aylin diyor ama koydurtmayacağım zaten onun anısına koyulmuş isim var; benim kızım tek olmalı ismiyle de...

isim konusunda çok dertliyim açıkçası
eşim bir kayınpederimin adını koyalım diyor başka gün kendimiz isim arıyoruz beni eğliyor güya
kayınpederde ismi konulsun diye bekliyor
yani kayınpederimle bir sorunum yok Allaha şükür ama ben büyüklerin isimleri konması taraftarı biri değilim
Evladıma onların yanında kayınpederimin ismiyle hitap etmek, kayınpederimin adıyla çağırmak garip geliyor bana
Amanda benim oğluşuma falan diyede sevemem yani kayınpederimi seviyormuşum gibi töbe estağfurullah
Birde kayınpederimin ismi dalga geçilen bir isim, eşime bunu da anlatamıyorum

Ben yüz vermeyince soramıyorlar da bana ne koyacaksınız adını diye. Ama eşimi dolduruyorlar biliyorum. Eşimde bana bu seferki babamın adı olsun sonrakilere karışmam sen ne istersen o olur diyor ama istemiyorum. Anne babası olarak bizim beğeneceğimiz bir isim olsun istiyorum. Konusu açılınca kapatıyorum hemen artık çok sinirlerim bozulmaya başladı

Eşimin ne yapacağını çok iyi biliyorum. Beni doğuma kadar eğleyecek kimliğini çıkartmaya gittiğinde babasının adını yazdırıp gelecek, oldu bittiye gelecek herşey

Kizlar ya valla buyuklerimiz ama uyuz oluyorum karisiyolar ya. Kendi annem babam olsa da aynisini derim. Ya cocugun ismine anne baba karar verir bu kadar net!

Allahtan bizim iki taraf da anne babanin kararidir bize dusmez dediler en bastan. Boyle okuyorum sizin yazdiklarinizi valla ben sinir oluyorum sizi hic dusunemiyorum.

Bi de kendi isimlerini koymak istemezler mi bu nasi bi bencillik ya. Sen 9 ay karninda tasi gelsin onun adi bu olacak desin. Bizim isimlerimizi de hep buyukler koymus annem hep icimde uktedir der hala ne kadar uzucu..

Ayrica bazi eslere de kiziyorum karisina sormadan dogdugu gun sen hastanedeyken gidip kimligini cikariyo sormadan. Gordum bi kac ornek. Ne kadar ayip.. ikinizin cocugu sonucta ayrica annenin daha da cok hakki var..

Isim konusunda cok hassasim ya biri bana sen koy cocugumun adini dese bile fikir veririm ama karismam..

Benim prensesimin ismine gelince hala isimsiz babasi bana birakti sen bul ben de fikrimi soylerim dedi ama yok hala bulamadim.. off napicam dogucak nerdeyse kizima ismiyle seslenemedim hala

bizde karar veremedik daha eşim ayça istiyor anlamı güzel ama söylenişi bana biraz kaba geliyor bende melis ya da pelin istiyorum acaba ayça melis nasıl olur arkadaşlar

bizdede isim hala muamma esimin rahmetli babasinin ismi mehmet ali o olabilir. benim begendigim isimler furkan, semih, yusuf,

neredeyse dogurucam anca karar verdik bu kadar zorlanacagim aklima gelmezdi. Babasi bana birakmisti ama onun onerdigi isim oldu. Yine kiyamadim tabii kocama :) ama ben de begenerek karar verdim tabiiki.

Kizimizin adi Bengi olacak. Sonsuz, ebedi anlamina geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…