Ayy canim cok guzel isimlermis bende ruzgar demir cinar isimlerini cok seviyorum ama iste ne bileyim karasiz kaldim daha guzel anlamli olanlar var mi diye hayirlisi olsun rabbim adini nasil uygun gorduyse o olacak zaten biz sadece araciyiz.canım Rabbim nasip ederse benim de oğlan olacak.eşim çocukluğundan beri Poyraz ismini koymak istiyomuş.ben de beğeniyorum öyle olcak. ikincisi de erkek olursa yaman,kuzey yada çınar'dan birini koycam.kız olursa da duru yada sevde(siyah inci demek)
Hahaaa ayni benim koca cinsindenmis senin kocadaBizim dr umuz önce erkek sonra kesin kız dedi :) eğer değişim olmazsa Defne Beren düşünüyorum. Ama eşim sessiz kalıyor şuan için
aslında sessiz değildir fakat bu tarz kararlarda ailesi ile ters düşmemek adına hiç konuşmaz. hep ben mücadele ederim. oğlumuz doğuncaya kadar isim konusunda hem fikirdik doğdu iki gün sonra babası aydın olsun sizin beğendiniz hiç iyi değil deyince babasının bulduğu isim kabul edildi. Şimdi ise susuyor ama bu sefer ben kesin konuştum bizim istediğimiz olacak. :)Hahaaa ayni benim koca cinsindenmis senin kocadaBenimkide her konuda sessiz.mubarek sonrada ben cildirinca sinir krizleri Gecirince neden konusmuyoruz diyor
iki ismide çok seviyorum oğlum olsa bizde Alperen düşünüyorduk, sağlıklı bir şekilde doğsun inş :)Oğlumuz olacak Allahın izniyle.
Ben Muhammed ismini istiyorum eşim de Alperen ismini istiyor kesin olmamakla birlikte Muhammed Alperen koymayı düşünüyoruz. Uzun oluyor ismi ama ilk bebeğimiz ikimizinde içinde kalsın istemiyoruz ve ikimizde istediğimiz bu isimlerin birlikte koyduğumuzda bebeğimize güzel bir huy ahlak kişilik vereceğine inanıyoruz :)
Muhammed: Övülmüş, çok övülmüş , hamd edilmiş, bir çok güzel huya sahip.
Peygamber Efendimiz'e (sav) ismini dedesi koymuştur; gökte hak yerde halk övsün niyetiyle koyulmuştur.
Kökeni Arapçadır.
Alperen: Yiğit, cesur , yürekli kimse, bahadır.
Kökeni Türkçedir.
hadı bakalım hayırlısı bende oyle bır durum yok allahtan eltım hem dedenın hem de babaannenın ısımlerını koydugu ıcın rahatım bıde bana pek karısamıyorlar hahaaa :) Bızde de butun ıs kocamda bıtıyo bakalım son hamlesı ne olacakaslında sessiz değildir fakat bu tarz kararlarda ailesi ile ters düşmemek adına hiç konuşmaz. hep ben mücadele ederim. oğlumuz doğuncaya kadar isim konusunda hem fikirdik doğdu iki gün sonra babası aydın olsun sizin beğendiniz hiç iyi değil deyince babasının bulduğu isim kabul edildi. Şimdi ise susuyor ama bu sefer ben kesin konuştum bizim istediğimiz olacak. :)
Kızlar yaaaa izmirde oturupta hastane ve doktor tavsıyesı olan var mı ???? ÇOOOK ACİLLL !!!! Çünkü bayramdan sonra doktorumu muhakkak degıstırmem lazım artık böyle olmayacak
Ahh canim yaaa cok saol ben bi bakayim o zaman ama bornova bana biraz ters ve uzak gibicanim ben izmirdeyim hamile kaldigimi ogrenince cok arastirmistim. bornovada ekadomda Huseyin Ceyberi ye gidiyorum. cok tatli bir doktordur ve alaninda uzmandir. muayeneleri aceleye getirmez diledigince zaman ayirir sana ve bebisine ve bebisleri sanki kendi bebegine bakar gibi bakip kontrol ediyor. huzur veren bir yapisi var. muayenesi 190 tl. İzmurde normal dogumu siddetle savunan tek doktir diyebiliriz. kent cinarli ve ata saglik hastanelerinde dogum yaptiriyir secimi sana birakiyor. burdan kadinlar klubunden de arastirabilirsin ismini tek bir olmsuz tarafi gorulmemis bugune kadar :)
benim de yarin saat 13:00 da kontrolum var 3 boyutluya giricem ilk kez :)
Ahh canim yaaa cok saol ben bi bakayim o zaman ama bornova bana biraz ters ve uzak gibibide erkek doktorlar bu konuda daha ilgili ve anlayisli kadinlar hic anlayisli degil.bence en cok onlarin bizi anlayip destek olmasi lazim halbuki ama tam tersi hic anlayisli degil maalesef bayan kadin dogumcular :) tavsiyen icin cok saol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?