2015 Şubat Bebeklerinin İsimleri

Biz henüz isim konuşmadık. Bir ara Paris mi olsun ki demiştik sonra da birdaha üzerinde durmadık. Çok güzel iki yıl geçirdik orda ve çoook güzel bir şehirdi. Sizce Paris isim olarak nasıl olur?

Ayy canim cok guzel isimlermis bende ruzgar demir cinar isimlerini cok seviyorum ama iste ne bileyim karasiz kaldim daha guzel anlamli olanlar var mi diye hayirlisi olsun rabbim adini nasil uygun gorduyse o olacak zaten biz sadece araciyiz.

Bizim dr umuz önce erkek sonra kesin kız dedi :) eğer değişim olmazsa Defne Beren düşünüyorum. Ama eşim sessiz kalıyor şuan için

Herkese meraba ben 2014 Şubat annesiyim sizleri görünce aynı heyecanı yaşadım kızımın adını ceylin koydum kendi ismimle uyum yaptım nickimden görüldüğü gibi hamileliğin tadını çıkarın bol bol foto çektirin her ay yandan önden çıplak karnimla elimle 7 yaptım 8 yaptım kaç aylık anlasilsin diye şimdi albümde çok hoş duruyo albümün ilk resmi oldu sonra ultrason resmi sonra doğum resmi çok anlamlı hoş oluyo birde günlük yazın bebislere ben halen yazıyorum mesela canım bebiskom bugün beni tekmeledin şimdi balık yicez çek borundan gibi çok güldük eğlendik onlara hatıra olur aklıma gelenler bunlar

Hahaaa ayni benim koca cinsindenmis senin kocada Benimkide her konuda sessiz.mubarek sonrada ben cildirinca sinir krizleri Gecirince neden konusmuyoruz diyor
aslında sessiz değildir fakat bu tarz kararlarda ailesi ile ters düşmemek adına hiç konuşmaz. hep ben mücadele ederim. oğlumuz doğuncaya kadar isim konusunda hem fikirdik doğdu iki gün sonra babası aydın olsun sizin beğendiniz hiç iyi değil deyince babasının bulduğu isim kabul edildi. Şimdi ise susuyor ama bu sefer ben kesin konuştum bizim istediğimiz olacak. :)

Zeynep Sare düşünüyoruz kızımızın ismini inş;
Zeynep: Değerli taş, mücevher,
Sare: Temiz, Saf

iki ismide çok seviyorum oğlum olsa bizde Alperen düşünüyorduk, sağlıklı bir şekilde doğsun inş :)

hadı bakalım hayırlısı bende oyle bır durum yok allahtan eltım hem dedenın hem de babaannenın ısımlerını koydugu ıcın rahatım bıde bana pek karısamıyorlar hahaaa :) Bızde de butun ıs kocamda bıtıyo bakalım son hamlesı ne olacak

1. Kızlar yaaaa izmirde oturupta hastane ve doktor tavsıyesı olan var mı ???? ÇOOOK ACİLLL !!!! Çünkü bayramdan sonra doktorumu muhakkak degıstırmem lazım artık böyle olmayacak

1. Kızlar yaaaa izmirde oturupta hastane ve doktor tavsıyesı olan var mı ???? ÇOOOK ACİLLL !!!! Çünkü bayramdan sonra doktorumu muhakkak degıstırmem lazım artık böyle olmayacak

canim ben izmirdeyim hamile kaldigimi ogrenince cok arastirmistim. bornovada ekadomda Huseyin Ceyberi ye gidiyorum. cok tatli bir doktordur ve alaninda uzmandir. muayeneleri aceleye getirmez diledigince zaman ayirir sana ve bebisine ve bebisleri sanki kendi bebegine bakar gibi bakip kontrol ediyor. huzur veren bir yapisi var. muayenesi 190 tl. İzmurde normal dogumu siddetle savunan tek doktir diyebiliriz. kent cinarli ve ata saglik hastanelerinde dogum yaptiriyir secimi sana birakiyor. burdan kadinlar klubunden de arastirabilirsin ismini tek bir olmsuz tarafi gorulmemis bugune kadar :)
benim de yarin saat 13:00 da kontrolum var 3 boyutluya giricem ilk kez :)

Ne güzel herkes hemen hemen Arıyor buluyor :) bana doktor ilk erkek dediğinde eşim iki ismi olsun birini sen bul birini anneme veya kimin aklında bir fikir varsa dedi, olur dedim :) ama direkten hemen bulalım koyalım dedi bende kes bakalım babammmmmmm dedim. Dokuz ay çocuğum ismi yalama olur son anda belki beğenmeyiz dedim şimdilik isim düşünmüyoruz ama uzun zamandır aileye hep kız doğuyor erkek olsa berat koyalım diyenler oldu, bende seviyorum veya Sefa olabilir... Şöyle düşündüm berat Kayra, yada Sefa Kayra illa Kayra olacak diye bişey yok da abisinin ismi Hakan, onunla uygun olabili diye

Aman işte böyle, benim istediğim manası güzel olsun yeter.

Ahh canim yaaa cok saol ben bi bakayim o zaman ama bornova bana biraz ters ve uzak gibi bide erkek doktorlar bu konuda daha ilgili ve anlayisli kadinlar hic anlayisli degil.bence en cok onlarin bizi anlayip destek olmasi lazim halbuki ama tam tersi hic anlayisli degil maalesef bayan kadin dogumcular :) tavsiyen icin cok saol :)

biz şimdilik lema koymayı düşünüyoruz. filistinde ölen 5 aylık bir bebeğin ismiydi eşimle çok etkilndik.
anlamı pırıltı demekmiş.önüne zeynep te gelebilir. zeynep lema :)

sizi gorunce heveslendim ama ben daha cinsiyeti bilmiyorum
isin kotu yani aklimda hiç isim yok, sonuta hepi topu iki cinsyet var $ans %50 ama benim aklimdaki isim sayisi sifir

hic kadin doktora gitmedim sadece idrar testi yaptirdigim kadindi hamilemiyim degilmiyim die o kadr nemrut bi tiptiki bida gitmedim zaten. kadin kadinlar hicbiyerde gecinemiyo heralde :)
sen ne tarafta oturuyosun canim? kentte orcun sezer die bi dr duymustum o da cok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…