- Konu Sahibi simerenyaa
-
henüz hiçbir şey almadım. hala kabullenemedim sanırım. bu sefer zor bir hamilelik geçirdim. hala da zor geçiriyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim
henüz hiçbir şey almadım. hala kabullenemedim sanırım. bu sefer zor bir hamilelik geçirdim. hala da zor geçiriyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim
Bende hiç bir şey almadım, ama bebek odamı beğendim gibi kafamda odamı nasıl yapacağımı planlıyorum :) ayyy çok heyecanlı... oğluşumun odası beyaz renksiz olacak çünkü çok uzatmadan tekrar gebe kalmayı istiyorum Allah nasip ederse. yaşım 32 çok uzatamam herhalde gönül ister dört beş sene ara vermek ama 35 i geçirmek pek istemiyorum.
nasıl ya ? yanlış hatırlamıyorsam bize telkinlerde bulunan sen değil miyidin? niye böyle oldun canım morelini yüksek tut lütfen yarıladık sayılırhenüz hiçbir şey almadım. hala kabullenemedim sanırım. bu sefer zor bir hamilelik geçirdim. hala da zor geçiriyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim
ben de sabırsalıyorum aslında ama bizim şansımız aralık indirimlerini yakalayabilecek olmamız:) tabi o zamana kadar sabredebilirsek :))
Ben de minişime geçen ay bu tulumu almıştım ilk ve tek aldığım bu şirin tulum :) cinsiyet öğrenince başlicam ufaktan cicişler almaya. Şu sıra park yatak mı beşik mi alsam die araştırma yPıyorum bir de bebek arabası seçimini nasıl yapsam diye modellere bakınıyorum
Ben kafamda belirledim bebek arabasını ama çok pahalı biraz indirime girer mi diye bekliyorum:)Ben de minişime geçen ay bu tulumu almıştım ilk ve tek aldığım bu şirin tulum :) cinsiyet öğrenince başlicam ufaktan cicişler almaya. Şu sıra park yatak mı beşik mi alsam die araştırma yPıyorum bir de bebek arabası seçimini nasıl yapsam diye modellere bakınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?