- 1 Ağustos 2014
- 887
- 382
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile olmadan önce bende hiç inanmazdım aşermeye..psikolojik gelirdiay bugün iş yerindekiler acaip sinirlerimi bozdular. ben geçen hafta öğrewndim hamile olduğumu. bugün iş yerinde aşerme konusu açıldı. NEymiş efendim benimkinin aşerme olduğuna inanmıyorlarmış. Geçen hafta öğrendiğimde başlamışım canım şunu istiyo bunu istiyo demeye ondan önce demiyormuşum. Ulen zaten ondan önce hamile miydim ki aşereyim. Efendim birisi de dediki aşermek şımarıklık. NAsıl sinir oldum anlatamam size. Aşermek hormonla alakalı birşeydir. Ben ömrümde zeytin nedir bilmem limonu 3 damladan fazla ağzıma sürmem. hamileliğimden beri ekmeğe limon sıkıp zeytin yiyorum. Dün gece canım bi zeytinyağlı dolma çekti. neredeyse 1 limon bitirdim o dolmayı yerken. Bu aşermek değildirde nedir? Sonra mesela bazı kadınlarda bazı şeylere tahammül edemiyorlar yiyemiyorlar. Bu da bir nevi aşermedir.
aynı dertten muzdaribim aşermeyi bırak yemek yemesem dünyanın en mutlu insanıyım aç olmakta mide bulandırıyo yemek yeme fikri mide bulandırıyo bebek zaten bizden besleniyor bebeğe bi zararımız yok ama kendimize zararı olabileceği için yemeliyiz işteBenim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirimdr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum
![]()
karabdurumdsst: 38060906 .!.:Benim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirimdr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum
![]()
Bende 11+4haftalik hamileyim.bende ençok limon,turşu yiyorum.tatlıyi sevmeme rağmen yiyemiyorum.balıktan tiksindim yarın doktorumla randevu var balık yağı verebilirBen 6+0 haftamdayım bugün. Tatlı şeylerden nefret ediyorum, sulu meyvelere yöneldim, canım erik,çilek portakal istiyor. Ben gebelikten önce tam bir tatlı delisiydim.Şimdi hiç kalmadı. 1 hafta önce de ayran ve turşuya yüklendim resmen :)
cnm bende aynen boyleyım.hamile kalmadan önce asla böyle değildim.zorla bırseyler yemeye çalışıyorum hep.Benim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirimdr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum
![]()