2015 Temmuz Anne Adayları Nelere Aşeriyor Neyden Tiksiniyor?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Ben 6+0 haftamdayım bugün. Tatlı şeylerden nefret ediyorum, sulu meyvelere yöneldim, canım erik,çilek portakal istiyor. Ben gebelikten önce tam bir tatlı delisiydim.Şimdi hiç kalmadı. 1 hafta önce de ayran ve turşuya yüklendim resmen :)

Ben zeytin e elimi sürmedim hayatım boyunca. Hamileliğimden beri ekmeğe limon sıkıp zeytin yiyorum. Bide bol limonlu kısır ve zeytinyağlı sarma. Hiç bu kadar canım çekmemişti. Yedim rahatladım. Ohhh:anneadayı::anneadayı:

Benim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirim :( dr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum :(

Bende 7. Haftanın içindeyim ama Herşeyden tiksindim sadece elma ve mandalina yiyebiliyorum Bazende zeytin :( çok üzgün ve mutsuzum buzdolabının kapağını dahi açamıyorum :(

ay bugün iş yerindekiler acaip sinirlerimi bozdular. ben geçen hafta öğrewndim hamile olduğumu. bugün iş yerinde aşerme konusu açıldı. NEymiş efendim benimkinin aşerme olduğuna inanmıyorlarmış. Geçen hafta öğrendiğimde başlamışım canım şunu istiyo bunu istiyo demeye ondan önce demiyormuşum. Ulen zaten ondan önce hamile miydim ki aşereyim. Efendim birisi de dediki aşermek şımarıklık. NAsıl sinir oldum anlatamam size. Aşermek hormonla alakalı birşeydir. Ben ömrümde zeytin nedir bilmem limonu 3 damladan fazla ağzıma sürmem. hamileliğimden beri ekmeğe limon sıkıp zeytin yiyorum. Dün gece canım bi zeytinyağlı dolma çekti. neredeyse 1 limon bitirdim o dolmayı yerken. Bu aşermek değildirde nedir? Sonra mesela bazı kadınlarda bazı şeylere tahammül edemiyorlar yiyemiyorlar. Bu da bir nevi aşermedir.

Bende 7. Haftanın içindeyim ama Herşeyden tiksindim sadece elma ve mandalina yiyebiliyorum Bazende zeytin :KK43: çok üzgün ve mutsuzum buzdolabının kapağını dahi açamıyorum :KK43:
Aynen canim bende oyleyim.acliktan olcem artik.deli gibi yemek yemek istiyorum.sigaradan cok tiksindim.

ay bugün iş yerindekiler acaip sinirlerimi bozdular. ben geçen hafta öğrewndim hamile olduğumu. bugün iş yerinde aşerme konusu açıldı. NEymiş efendim benimkinin aşerme olduğuna inanmıyorlarmış. Geçen hafta öğrendiğimde başlamışım canım şunu istiyo bunu istiyo demeye ondan önce demiyormuşum. Ulen zaten ondan önce hamile miydim ki aşereyim. Efendim birisi de dediki aşermek şımarıklık. NAsıl sinir oldum anlatamam size. Aşermek hormonla alakalı birşeydir. Ben ömrümde zeytin nedir bilmem limonu 3 damladan fazla ağzıma sürmem. hamileliğimden beri ekmeğe limon sıkıp zeytin yiyorum. Dün gece canım bi zeytinyağlı dolma çekti. neredeyse 1 limon bitirdim o dolmayı yerken. Bu aşermek değildirde nedir? Sonra mesela bazı kadınlarda bazı şeylere tahammül edemiyorlar yiyemiyorlar. Bu da bir nevi aşermedir.
hamile olmadan önce bende hiç inanmazdım aşermeye..psikolojik gelirdi :KK47: ne saçma şey derdim..:KK22: ama şuan da resmen burnuma kokular geliyor kımsenın duymadığı kokular..:-):-) hatta gecen gün tv ızlerken ciğer kelımesı ağzımı sulandırdı normalde hiç sevmem..:KK57:

Ya kızlar cidden bende katılıyorum ne seversek tersi oluyo ben böyle acılı ekşili baharatlı yemekten keyif alıyorum tatlı severdim hiç canım istemiyo yani düşün çikolata duruyo evde yemiyorum onun yerine tuzlu bişiler hoşuma gidiyo neyse bebekler etkisi altına alıyo yavaş yavaş bu hafta hissettim cidden

bende hiç bir değişiklik yok ne bulantı ne tiksinti nede can çekmesi KOLy bir hamilelik dönemi geçirecem sanırım

Benim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirim :KK43: dr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum :KK43:
aynı dertten muzdaribim aşermeyi bırak yemek yemesem dünyanın en mutlu insanıyım aç olmakta mide bulandırıyo yemek yeme fikri mide bulandırıyo bebek zaten bizden besleniyor bebeğe bi zararımız yok ama kendimize zararı olabileceği için yemeliyiz işte

karabdurumdsst: 38060906 .!.:
Benim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirim :KK43: dr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum :KK43:

Ben de ayni durumdayim, cok istahliydim hamilelikten once. Simdi uc kg verdim:(

hemen hemen her kokuda tiksiniyorum hele balik öö adini bile duymak midemi bulandiriyo. kizimi okuldan almaya ciktigimda aksam evlereden balik kokusu geliyor okulun bahcesinde bile basliyorum ögurmeye. canimin istedigi ozel birsey yok zaten pek biseyde yiyemiyorum

Ben 6+0 haftamdayım bugün. Tatlı şeylerden nefret ediyorum, sulu meyvelere yöneldim, canım erik,çilek portakal istiyor. Ben gebelikten önce tam bir tatlı delisiydim.Şimdi hiç kalmadı. 1 hafta önce de ayran ve turşuya yüklendim resmen :)
Bende 11+4haftalik hamileyim.bende ençok limon,turşu yiyorum.tatlıyi sevmeme rağmen yiyemiyorum.balıktan tiksindim yarın doktorumla randevu var balık yağı verebilir

Ben bugün yediğim birşeyden ertesi gün tiksiniyorum.Sarımsak,soğan,tavuk severdim şimdi yazarken bile tiksindim.Hele sucuk,en büyük imtihanım, kokusunu aldığım an istifra ediyorum. Portakal mandalina elma armut,herşeyden mahvoluyorum. Sadece ağzımın tadı bozuk olduğundan, aradabir sakız atıyorum karpuzlu,o zaman iyi geliyor.Şimdi 8+4 'üm Allah nasip ederse.

ayvaya aşerdim hiç yemediğim bişey di :) bütün çay kahve sıcak içeceklerden yiyeceklerden tiksindim :(

Aç geziyorum su bile icemiyorum 4 kilo vermişim :(
Muz ve ayva yiyebiliyorum ama ondanda tiksinti gelecek eminim.
Ne yediysem tiksinti geldi
Zorla yersem kusmaktan ogurmekten bitik düşüyorum

Benim canim hicbisey istemiyo istahsizlik var.zoraki yemek yiyorum.bebegime zarar vermekten korkmasam gun boyu ac gezebilirim :( dr istahsizligin normal oldugunu 3 ay bitince gececegini soyledi.umarim oyle olur.tika basa yemek yeyip sofradan doyarak kalkmak istiyorum :(
cnm bende aynen boyleyım.hamile kalmadan önce asla böyle değildim.zorla bırseyler yemeye çalışıyorum hep.

Back
X