2015 Temmuz Anne Adayları Nelere Aşeriyor Neyden Tiksiniyor?

cnm bende aynen boyleyım.hamile kalmadan önce asla böyle değildim.zorla bırseyler yemeye çalışıyorum hep.
Canim duzelecek insallah.ben 13+1 oldum istahim acilmaya basladi tabi hala bazi yiyeceklere karsi tiksintim var ama oda duzelir dedi doktorum.napalim benim sukur hic bulantim olmadi.istahsizlikla atlattim ilk 3 ayi.bunada bin sukur gecici bi donem.sabret ☺☺

Sogan dan ve her turlu dterjandan tiksindim kokularini duymak istemiyorum. Bide kocamdan cunku sigara iciyor karpuz aseriyorum aldik berbat cikti arastirmalar devam ediyor. 3,5 yadindaki kizim cok tatli canim karpuz istediginde tesadufen duydu ve iste anne iste benimde canim cok istiyor beraber yeriz diyor bu arada bulantilarim azaldi bazi sabahlar istifra ediyorum ama sgximdaki o berbat tat bir turlu gitmiyor.

Merhaba ben hic bisey asermedim henüzyani sanirim:KK48:bazen bburnuma kokular geliyor ama canim istemiyor tavuktan tiksindim mi ne iyyyy yumurta yiyemedim iki ay simdi eşimin zoruyla yiyorum ve iki aydir bazen burnuna karpuz kokusu geliyor asermek boyle biseymi ama canim istemiyor sadece kokusu geliyor:KK45::KK53: bende bi cinslik mi var yoksa

ilk 3 ay sadece tuzlu çubuk kraker ve tuzlu leblebiyle beslendim çok zor geçti halen bulantılarım tam geçmiş değil :((( ama artık canım bişeyler istemeye başladı ve ilk istediğim şey dondurma ve patatesli mantı oldu ki patatesli mantıyı yıllar önce bi kere yemiştim ne alakaysa :-)

Ben ne bulursam yiyorum :( 48 kiloydum simdiye kadar 2 kilo falan almam gerekirken 54 kilo falan olmussum ama bu haftalarda okadarda iştahli degilim eskiye gore daha az yiyorum

hamilikten önce tatlıya bayılırdım şimdi görmek bile istemiyorum.ilk şalgam suyuyla başladı nasıl içtim anlatamam , tuzlu limon yemeye bayılıyorum.ayran domates peynir vazgeçilmezim oldu ..acı da yemeye başladım çok şaşırtıcı ..kızım istiyo herhalde :nazar::anneadayı::nazar::nazar::KK46:

Ben çoğunluğun tersine çikolata waffle falan aşeriyorum birde sadece turşu /)

Aşerme gibi değil ama 2. ayımda karpuz istemişti canım.bi oturuşta 1/4 ini yemiştim :oops: Et,tavuk,balık canım hiç istemiyor. Sürekli hamurişi yemek istiyorum.Bi ara etsiz çiğköfteye takmıştım.Onu baya yedim :KK48: En güzeli ekmek arası şeyler geliyor. Peynir-domates, köfte, yoğurt hiç farketmez. Bir de ben her akşam yemeğinde mutlaka kola içerdim.Canım çok istiyor,zor tutuyorum :stop:

Bu aralar aşermeler tekrar başlar yazıyor hep internette kızlar başladı mı yine? Bence ilk aylardaki bulantılar gidince insanın canı her şeyi istiyordur ondan yazmışlardır ama:KK45::KK45::KK45:

Ya kizlar benim bulantilar gecti ama hala mutfaga giremiyorum nerdeyse kirkladik mutfagi yetmedi kadin tuttum heryeri sildirdim hala daha burnuma bi koku geliyor giremiyorum benden baska kimse almiyor kokuyu heryeri aradik birsey mi var bozuk diye hicbirsey yok piril piril ama gecmiyor oyle kotu ki bi yemek yapmayi gectim susayinca su almaya giremiyorum icinizde boyle olan var mi

Ya bir de benim canim acaip etsiz cig kofte istiyor ama acisi zarar eder korkumdan yiyemiyorum kac aydir aklimda hayalimde daha ne kadar dayanacagim bilmem sizce zarari olur mu ki

Sogan dan ve her turlu dterjandan tiksindim kokularini duymak istemiyorum. Bide kocamdan cunku sigara iciyor karpuz aseriyorum aldik berbat cikti arastirmalar devam ediyor. 3,5 yadindaki kizim cok tatli canim karpuz istediginde tesadufen duydu ve iste anne iste benimde canim cok istiyor beraber yeriz diyor bu arada bulantilarim azaldi bazi sabahlar istifra edikirmizii o berbat tat bir turlu gitmiyor.
Xok tatli ya Masallah Allah bagislasin kizini da yeni bebisini de canim o tat bende de gitmiyor bir turlu kac hafta oldu hala orda yemek yemek istemiyor canim herseyde o tat var sanki ama bulantilar azaldi cok sukur ben de sogana hic dayanamiyorum kokusu arkasindan kalan hicbirsey yiyemiyorum esime de yediremiyorum sogan sarmisak tursu balik vs. Bir de nedense patates ve tavuk gormeye dayanamiyorum ama canim acaip yesil erik ve etsiz cig kofte cekiyor hamilelik bitip ramazan gecince 8kisilik soyleyip yiyecegim diyorum saka yapiyorum saniyorlar :))

Back
X