2015 Temmuz Anneleri İhtiyaç Listesi Ve Aldıklarımız

Canım idilbaby kaliteli ama aylardır bakıyorum hep aynı model, ve bir kaç tane, keşke artık çeşit arttırıp, değişiklik yapsalar , yaz bebeciklerimiZe, pembe, yeşil , tutkuaz lar gelsin artık

Ateş ölçer, göğüs pompası ,araba,kafam yice karıştı ne aldınız

Eklentiler

• Pierre-Cardin-Ps-80-Twist-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-59527.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 772
  • Pierre-Cardin-Ps-80-Twist-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-59525.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 284
Kızlar kendi el emeğim göz nuru hazırladıklarım.nasıl olmuslar.umarım rabbim saglikla kullanmayı nasip eder.

Merhaba kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş adını Efe koymayı düşünüyoruz güzelmi sizce değişik isim önerisi olan varsa söylerse sevinirim:)
Merhaba aklımdaki bir kaç ismi paylaşayım:)
Ege
Poyraz
Mirza
Ata
Benan
Bizimki erkek olsa bunların üzerinde duracaktık ama bebişimin cinsiyeti kız:)

canım ben doğuma annemin yanına gidecgm için eşyaalrı orda bıraktm netten baktm ama bulamadm fotosunu altı kyou pembe üstüde minik çiçeklere wardı 200 tl ye aldm sen kaça aldn

Merhaba kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş adını Efe koymayı düşünüyoruz güzelmi sizce değişik isim önerisi olan varsa söylerse sevinirim:)

benim oğlum olsaydı yiğit koyucktm cnm.kızım olucak bi isim var şimdi eşimle çok sevioruz ama bizden başka kimse bu ismi sevmedi beğenmedi başka isimde bulamıyorum ayrıca yağız yaman çınar umut isimleriniee çok beğeniyorum

Anladim canim bende 200 tl ye aldim biraz pahali ama icime baskasi sinmedi

Sevgili temmuz anneleri görünüşe bakılırsa siz hazırlıkları şimdiden bitirmissiniz gibi ama benim elimde set halinde hastane cikislari var etiketli ve kutusunda ilgilenirseniz yardimci olmak isterim fiyatlar da çok uygun begendikleriniz olursa özelden veya burdan msj yazabilirsiniz.syazabilirsiniz.simdiden kolay doğumlar her şey gonlunuzce olsun.

Eklentiler

• l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 218
  • l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    85 KB · Görüntüleme: 203
  • l14YMINESET1205MVI_1.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 233
  • l14YWONESET411MAV_2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 214
  • l14YWONESET411MAV_1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 226
  • l14YMINESET1210IND_1.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 198
  • l14YMOTKTKM4550MIX_1.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 203
oh maşallah ben daha hiçbirşey yapmadım almadım bakyorum sizde alışveriş bitmiş bile

çok teşekkürler. özellikle göğüs pompası soru işaretiydi benim için. hep varsayımlara göre düşünüyoruz. yaşayan birinden duymak çok iyi oluyo. parmaklara kuvvet. devam lütfen :)

Iki oğlum Arasında yaklaşık 1,5 YAŞ olacağı için hiçbirşey almadım almayı da düşünmüyorum çoğunuzun ilk hamileliği olduğu için heyecan ve hevesinizi o kadar iyi Anlıyorum ki geçen sene hazırlık zamanı ne alacağımı şaşırmıştım etrafımda ki herkes senin bu aldıkların 10 çocuk büyütür derdi dedikleri gibi de bu hamileliğimde hiç birşeye ihtiyacım yok ama taze öneri olarak alışverişe çıkacak onlara Şunları söyleyebilirim hastane çıktısı diye bilinen setlere inanın hiç gerek yok hele ki yaz bebekleri için inanın Fuzuli olacaktır çok heves edilirse 1 setten fazlasına inanın gerek yok sezeryanla doğum yapmayı düşünenler için bi önerim aventin Göğüs Kalkan'ından almaları ilk etapta sütümüzün erken gelmesini ve Göğüs ucunuzun yara olmamasını sağlıyor aklınızda bulunsun derim aklıma gelen oldukça yazmaya çalışırım Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Herkesin hazırlıkları tamam gibi.. Ben henüz hiçbir şey alamadım Bir kaç hediye geldi o kadar.. Bu aralar bebek arabaları, pusetler ve ana kucaklarını araştırıyorum. Başka araştıran var mı veya deneyimli olan yardım edebilecek biri?

Hastane cikislari konusunda yardım ci olabilirim kız mi erkek mi söylemeniz yerleri angeled arkadas tan da kumaş bilgisi alabilirsiniz ....

Ilk gebeliğimde o kadar araştırdım ki ana kucağında Dünya'nın en iyi markası maxicosiymiş bende Anakucağı olarak onu tercih ettim ayrıca tüm bebek arabalarına da uyumlu olan bi ana kucağı bebek Arabası olarak da bugaboo camelon 3 aldım biraz tuzlu bir ürün ama çok rahat kullandım kullanıyorum kullanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…