Canım idilbaby kaliteli ama aylardır bakıyorum hep aynı model, ve bir kaç tane, keşke artık çeşit arttırıp, değişiklik yapsalar , yaz bebeciklerimiZe, pembe, yeşil , tutkuaz lar gelsin artıkgüle güle sağlıkla huzurla agız tadıyla kullan canım...bende hastene cıkısını idil babyden 20 li set aldım biraz tuzlu oldu ama cok begendim senin ki nasıl merak ettim resmini koyarmısın benimkiler 5. sayfada kırzılı kremli olan
Eki Görüntüle 1433215 Eki Görüntüle 1433217 Eki Görüntüle 1433219 ben dayanamadim yine kiyafet aldim bunlar 6-9 ay hemen buyurse diye
Amin tatlimEki Görüntüle 1427315 Eki Görüntüle 1427316 Eki Görüntüle 1427321 Eki Görüntüle 1427323 bunlarda bizim rabbim saglikla huzurla giydirmeyi nasipbetsin ins cok icime sindi aldiklarim
Bende pierre cardin ps 805 twist almayi düşünüyorum.fiyati 1050tlHata olustu diyip kabul etmiyor resimleri yaaa
taki yastigi,kapı susu ve ani defteri.gokkusagi temali yaptimKızlar kendi el emeğim göz nuru hazırladıklarım.nasıl olmuslar.umarım rabbim saglikla kullanmayı nasip eder.
taki yastigi,kapı susu ve ani defteri.gokkusagi temali yaptim
Merhaba aklımdaki bir kaç ismi paylaşayım:)Merhaba kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş adını Efe koymayı düşünüyoruz güzelmi sizce değişik isim önerisi olan varsa söylerse sevinirim:)
canım ben doğuma annemin yanına gidecgm için eşyaalrı orda bıraktm netten baktm ama bulamadm fotosunu altı kyou pembe üstüde minik çiçeklere wardı 200 tl ye aldm sen kaça aldngüle güle sağlıkla huzurla agız tadıyla kullan canım...bende hastene cıkısını idil babyden 20 li set aldım biraz tuzlu oldu ama cok begendim senin ki nasıl merak ettim resmini koyarmısın benimkiler 5. sayfada kırzılı kremli olan
Merhaba kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş adını Efe koymayı düşünüyoruz güzelmi sizce değişik isim önerisi olan varsa söylerse sevinirim:)
canım ben doğuma annemin yanına gidecgm için eşyaalrı orda bıraktm netten baktm ama bulamadm fotosunu altı kyou pembe üstüde minik çiçeklere wardı 200 tl ye aldm sen kaça aldn
benim oğlum olsaydı yiğit koyucktm cnm.kızım olucak bi isim var şimdi eşimle çok sevioruz ama bizden başka kimse bu ismi sevmedi beğenmedi başka isimde bulamıyorumayrıca yağız yaman çınar umut isimleriniee çok beğeniyorum
en iyisini yaptın canım.ilk cildine temas edecek şey önemli sonra daha hesaplılara yöneliriz.Anladim canim bende 200 tl ye aldim biraz pahali ama icime baskasi sinmedi
Fisher price titreşimli ev tipi ana kucağı var ki hayat kurtarıcı,oğlumun hem gazına iyi geliyordu,hem de uyumasını sağlıyordu.Her kuruşuma değdi.
Meme pompası çalışan anneler işe dönecekse erken alabilir ve kesinlikle çift taraflı öneririm zamandan ciddi tasarruf.
Aklıma bunlar geldi ilk etapta.
Hastane cikislari konusunda yardım ci olabilirim kız mi erkek mi söylemeniz yerleriHerkesin hazırlıkları tamam gibi.. Ben henüz hiçbir şey alamadımBir kaç hediye geldi o kadar.. Bu aralar bebek arabaları, pusetler ve ana kucaklarını araştırıyorum. Başka araştıran var mı veya deneyimli olan yardım edebilecek biri?
Herkesin hazırlıkları tamam gibi.. Ben henüz hiçbir şey alamadımBir kaç hediye geldi o kadar.. Bu aralar bebek arabaları, pusetler ve ana kucaklarını araştırıyorum. Başka araştıran var mı veya deneyimli olan yardım edebilecek biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?