2015 Temmuz Anneleri İhtiyaç Listesi Ve Aldıklarımız

Biz de bebisimize besik aldik teyzoslar, 3 rengi vardi, cinsiyeti bilmedigimiz icin krem _kahve olanini aldik, insallah yarin elimizde olacak

Yarin yazmistim ama biraz önce geldi paketim. Esim isten gelsin de kuralim, resim yollarim size:).

kızlar hayırlı doğumlar dilerim. Benim kızım 2 yaşında oldu Graco Contour Prestige Peacoat Park Yatagını satıyorum.Düşünen varsa mesaj atabilir.

Eki Görüntüle 1468464 Biz de bebisimize besik aldik teyzoslar, 3 rengi vardi, cinsiyeti bilmedigimiz icin krem _kahve olanini aldik, insallah yarin elimizde olacak

Güle güle kullansın miniğiniz annesi :)
Ben henüz almadım bunun markası nedir ben de bir bakayım internetten..
Bir de 26. haftada cinsiyeti söylemediler mi henüz yoksa siz mi bilmek istemediniz?? :)

Güle güle kullansın miniğiniz annesi :)
Ben henüz almadım bunun markası nedir ben de bir bakayım internetten..
Bir de 26. haftada cinsiyeti söylemediler mi henüz yoksa siz mi bilmek istemediniz?? :)
canim ben Almanyada yasiyorum, polonyadan geliyormus yataklar. Ebay dan aldim...
Bizim ufaklik sakliyor kendisini, ya popoyu gösteriyo, ya bacak bacak üstüne atiyor ondan ögrenemedik bu güne kadar. Ama bugün bi kizimiz olucagini ögrendik
nerden ve kaça aldınız acaba ben de arıyorum böyle bişi
Canim Ebay dan 78 € ya aldim acik arttirmaydi, tr de bulunur mu tam bilemiyorum.

Evet kizlar gec gösteriyo ama benim yaramaz poposunu ceviriyordu hep, bu defa da bacak bacak üstüne atmisti, zar zor tahmin yoluyla ögrendik yani...Saglikla dogsun bebislerimiz insallah...

kızlar bu günlerde çok zorluyo beni artık şimdiye kadar hamile oldugumu bile hissetmeden geçti ama artık uyuyamıyorum gece kalkıyorum sürekli çok biçimsiz pozisynlarda duruyoo kaburgama batırıyodu sabah mahvetti beniii

Merhaba kizlar.bu siteye girmeyeli 4yil olmus sanirim.suan 23 haftalik hamileyim.ayni zamanda 2011 temmuz annesiyim.sizlerin yorumlarinizi okudugumda ilk hamileligimdeki telaslarim aklima geldi.6aydan sonra alisveris yapilmali diye dusunuyorum.ozaman da oyle yapmistim.ihtiyac listeleri hazirladim.bu sefer isim daha kolay ama bu sefer bebegimiz erkek.herseyi tekrar kullanamicam.temmuz annesi olmak hem cok zor hem de kolay.logusaligimi sicaktan dolayi cok zor gecirdim.ama sicak oldugu icin ay bebek usudu diye derdin olmuyor.kisa kadar kendini toparliyor.bu sefer hastane cikisi gibi sacma bi takim almicam.battaniye askili body ve zibin takimi olan bir takimlar alicam.biz chicconun liteway diye arabasini aldik.kizimla okadar rahat ettik.katla arabaya koy.park yatak almistim.o da cok kullanisli oldu.katlafim dolaba kaldirdim.daha cok sey var tabi.sorulariniz olursa cevaplayabilirim.

Bende hastane çıkışı istemiyorum hiç içinde kullanmayacagım parçalar var diye düşünüyorum. İlk gün çıtçıtlı badi tulum eldiven sapka düşünüyorum. Düşünüyorumda:) acaba göbek bagından dolayı çıtçıtlı badi giyebilirmş bilmiyorum... İlla o iç zıbındanmı giymeliki??? Çok çok ince bi iç zıbın takımı almıştım tulumun içine onu giydirmek dahamı doğru acaba nedersin???

hayir canim body giydiriliyor.o ic zibinlara hic gerek yok.zaten yaz bebegi bi tek body ile durdugu oldu.citcitli body bezi iyi tutuyo hem.ben 0-3 aylik kullandim.kizim 3.600 dogdu.iyi bir kilo yani.dedigin dogru.sapka eldiven zibin body.battaniye tabi.hastanede cocuk kanli filan oluyor.sik sik degisti.

Ozaman cantaya 3-4 tane çıtçıtlı body ve yine okadar tulum koyarım.

ben normal dogum yaptigim icin 1 gece kaldim.sen 5-6 alirsin sezeryansa.cocuk kadar kendin de onemlisin.ilk gece logusa sitmasi oluyor.ter ve titreme.kac atley cikardim bilmem.keske daha cok alsaydim dedim.pijama en ince pamuktan olanlardan al.ille emzirme dugmeli olmadi sart degil.her turlu bol tshirt gidebilir.en azindan ben bu sefer oyle yapicam.

Hımm iyi oldu bunu söylediğin. Nalesef sezeryan olacak Ama ben hiç atlet giyememki şuan bile yok....

Kizlar ben bebisime kapi süsü yapmayi düsünüyorum, yapanlar varsa resim ekliyebilirler mi fikir olsun diye...Youtube da izledim bi kac tane, malzemesini de burada bulabilirim sanirim. Burada paylasirim yapinca...

merhaba bebek arabası lıteway plus mu yanı anakucaklı olan yoksa sadece bastonu mu..ben hastane cıkısı almıştım moralım bozuldu sımdı..sen bıraz daha bılgı verırsen cok ıyı olacak ilk bebeğim tecrubesızım haliyle

Merhaba Temmuz anneleri biz de alışverişe başladık yavaştan, bebek arabası çok karışık bir mevzu hantal olmasın uzun süre kullanılsın derken dün ilk defa gördüğümüz bir ürünü aldık. Chicco tiro sprint travel sistem bebek arabası. Normalde baston puset. Port bebesi ve anakucağı var. Hepsi o gövdeye takılıp çıkarılıyor. Sonra baston ihtiyacı doğmaz diye mantıklı geldi. Yeni bir ürün sanırım o yüzden çok yorum bulamadım. Bir bakın bakalım sizce nasıl?
http://www.babymall.com.tr/CHC-7936595/chicco-trio-sprint-bebek-arabasi-black.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…