Kizlar ben bebisime kapi süsü yapmayi düsünüyorum, yapanlar varsa resim ekliyebilirler mi fikir olsun diye...Youtube da izledim bi kac tane, malzemesini de burada bulabilirim sanirim. Burada paylasirim yapinca...
Aynen canım sol göğsümun altı kaburga çok acıyor sol kürek kemigi de çok agriyo hiç uyuyamiyorummmmmm sol,sağ dönüp duruyorum ancak sabah ezanından sonra uyuyabiliyorumkızlar bu günlerde çok zorluyo beni artık şimdiye kadar hamile oldugumu bile hissetmeden geçti ama artık uyuyamıyorum gece kalkıyorum sürekli çok biçimsiz pozisynlarda duruyoo kaburgama batırıyodu sabah mahvetti beniii
Kızlar hangi marka göğüs ucu kremi aldiniz
Kizlar ben bebisime kapi süsü yapmayi düsünüyorum, yapanlar varsa resim ekliyebilirler mi fikir olsun diye...Youtube da izledim bi kac tane, malzemesini de burada bulabilirim sanirim. Burada paylasirim yapinca...
Tesekkür ederimal canm bi kaç model daha
Canim iyi günlerde kullansin bebisin.bende park yatak aldımhalısını da aldım ama ekleyemedim çok mutluyum anlatamam :)
lansonih aldım canım.Kızlar hangi marka göğüs ucu kremi aldiniz
merhaba arkadaşım benimde var kızımdan kalma hemde çok yeni tertemiz ama pembeli olunca oğluma da kullanmak istemiyorum atamıyorumda verecek kişi de yok. sen kendin mi yaptın.kendin yaptıysan nasıl yaptın bende böyle değerlendirmek istiyorum aslında.bunlarda kızımdan kalan uyku setinin oglumun odasına uygun hale dönüşmüş halii
merhaba arkadaşım benimde var kızımdan kalma hemde çok yeni tertemiz ama pembeli olunca oğluma da kullanmak istemiyorum atamıyorumda verecek kişi de yok. sen kendin mi yaptın.kendin yaptıysan nasıl yaptın bende böyle değerlendirmek istiyorum aslında.
merhaba arkadaşım benimde var kızımdan kalma hemde çok yeni tertemiz ama pembeli olunca oğluma da kullanmak istemiyorum atamıyorumda verecek kişi de yok. sen kendin mi yaptın.kendin yaptıysan nasıl yaptın bende böyle değerlendirmek istiyorum aslında.
anladım canım.evet bende değerlendireyim en iyisi.çok teşekkürlerkızınınkiler duruyosa degerlendir derim zor bi iş değil hem kendin yapınca çok daha olay ve daha çok seviyosun keçe çin model nette bulup çıkarır yine dikebilirsin istersen düz beyazlada kapla. direk üzerine diktik bis içlerii açmadık.
anladım canım.evet bende değerlendireyim en iyisi.çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?