- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.961
canım sana bir şey daha sormak istiyorum.bana yapılan testlerde nasıl işlemler yapıyorlar.bilgi veririmisin.yani sadece kan falan mı yoksa başka zorlanacağım durumlarda var mı?
Ben 4.5 haftalık öğrendim kalp atışını duyana kadar 10 gün arayla çağırdı ondan sonra bir ay sonra çağırdıcanım merhaba evet normal. yani haftan itibariyle normal. başta sık çağırması kalp atışlarını alabilmek içindür muhtemelen. sonrada zaten haftalar dolmuş oluyor ense kalınlığı ölçümü yapılıyor :) 2 li tarama isteyebilirler yaptırıp yaptırmamak sana kalmış. bundan sonra hemen hemen 1 ay arayla çağırabilir yada 15 gün. doktoruna göre değişir. Hayırlı uğurlu olsun inş.
Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşımm. Darısı bütün hamişlere olsunnn :)merhaba ben de dün kalp atışını gördüm çok şükür :) son adet tarihime göre 6+2 diye hesaplioyrdum doktor 5+6 dedi çok bi fark yok çok şükür :) darısı görmeyenlerin başına çok duygulandım dilim tutuldu resmen :)
Evet canim arada yaxiyorum orayada :) Sayimiz az sohbet fazla ilerlemiyor orda :) Evet dogal yolla oldu canim.Canım 2015 Temmuz ikiz anneleri var oraya uğruyon mu ? Senin gibi ikiz hamileler varbizi bırak git demiyom yanlış anlama :) topiğimizde ki ikiz gebe sen olunca aklıma geldi. bide merak ettim sen doğal bi şekilde mi ikiz gebe kaldın?
3 kere morluk oldu onunda nedenini kesfettik simdi hic morarma olmuyor.İgnelerimi esim yapiyor.Acimasin die etimi biraz fazla sık diyordum.Farkettimki eti cok sıkınca igne vurulduktan sonra o bolge morariyor.Simdi etimi cok sıkmadan yapiyor igneyi hic bir iz olmuyor cok sukur.evet cnm :) nasıl gidiyor iğneler , benim göbüş mosmor :)
evet cnm :) nasıl gidiyor iğneler , benim göbüş mosmor :)
Hayirli olsun canim :) Amin.merhaba ben de dün kalp atışını gördüm çok şükür :) son adet tarihime göre 6+2 diye hesaplioyrdum doktor 5+6 dedi çok bi fark yok çok şükür :) darısı görmeyenlerin başına çok duygulandım dilim tutuldu resmen :)
merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim hamileliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken doktora gittim doktorum iki haftada bir çağırıyo anlamadım sizin muayeneler ne sıklıkta oluyo? 5 haftalık ilk muayenemdi 7 haftalıkken kalp atışları için çağırdı 9 haftalıkken tekrar gel dedi bugün gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi 12 haftalık ense kalınlığına bakılcakmıs bana fazla sık geldide sizlerin nasıl acaba :)
dogumlarimiz ayni gune denk geliyo benim bu haftam cok kotu geciyo.yogun bulanti ve halsizlik.bebek ve kese buyuyo.ondandir muhtemelen kipirtilarimiz.sag tarafimda oluyo benim deKızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değildir. 9. Haftadayız daha
Bencede morarma tamamen vuran kisiyle alakali.Benimde esim vuruyor.Artik igne profu oldubende hergün 1 tane clexane 0,4 iğne oluyorum. bende kan pıhtılaşması çıkmadı. 3 düşükten sonra tedbir amaçlı verdi doktorum. ama işe yaradı demekki. küçük meleğim hala benimle. kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. iğneyi ben batıramıyorum eşime yaptırıyorum. hergün hergün zorluyo tabii. canımda yanıyo. ama bebeğim aklıma gelince herşeye değer diyorum. ilk 15 gün baya morardı benim. ama şimdi geçti morluklar ve artık morarmıyo. ben eşimin ilk başta iğne konusunda acemi olmasına yoruyorum bunu. şimdi uzmanlaştı artık 28 gündür iğne yapıyor dile kolay. hiç morartmıyor artık kocacımbirde annem hemşire morluklar için büyük bir parça pamuğa bolca alkol dök veya yoksa kolonya sırt üstü yat morlukların üstüne koy 1 saat falan dursun öyle dedi. birde lasonil pomat önerdi morluklara sürersen alır morluğunu dedi. deneyin kızlar.
Kızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değildir. 9. Haftadayız daha
evet haklısın belkide cnm benim kendi yaptıklarımda pek sorun olmuyor ama ne zaman baskası yapsa morarıyor , bazende altta beze gibi şişlik oluyor o zaman çok canım yanıyor ,Evet canim arada yaxiyorum orayada :) Sayimiz az sohbet fazla ilerlemiyor orda :) Evet dogal yolla oldu canim.
3 kere morluk oldu onunda nedenini kesfettik simdi hic morarma olmuyor.İgnelerimi esim yapiyor.Acimasin die etimi biraz fazla sık diyordum.Farkettimki eti cok sıkınca igne vurulduktan sonra o bolge morariyor.Simdi etimi cok sıkmadan yapiyor igneyi hic bir iz olmuyor cok sukur.
sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini cnm , ben kızımda 9 ay iğne oldum şükür kucağıma aldım ,, bundada kendim yapıyorum can sonuçta arada korkum tavan yapıyor iğnemi yapacak kimse yok başka , arada nasıl yapıyorsam ya morarıyor ya da altta beze oluyor aynı dediğin gibi pamuga bolca kolonya koydum beklettim faydası oldu cnm teşekkürlerbende hergün 1 tane clexane 0,4 iğne oluyorum. bende kan pıhtılaşması çıkmadı. 3 düşükten sonra tedbir amaçlı verdi doktorum. ama işe yaradı demekki. küçük meleğim hala benimle. kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. iğneyi ben batıramıyorum eşime yaptırıyorum. hergün hergün zorluyo tabii. canımda yanıyo. ama bebeğim aklıma gelince herşeye değer diyorum. ilk 15 gün baya morardı benim. ama şimdi geçti morluklar ve artık morarmıyo. ben eşimin ilk başta iğne konusunda acemi olmasına yoruyorum bunu. şimdi uzmanlaştı artık 28 gündür iğne yapıyor dile kolay. hiç morartmıyor artık kocacımbirde annem hemşire morluklar için büyük bir parça pamuğa bolca alkol dök veya yoksa kolonya sırt üstü yat morlukların üstüne koy 1 saat falan dursun öyle dedi. birde lasonil pomat önerdi morluklara sürersen alır morluğunu dedi. deneyin kızlar.
Allah gönlüne göre versin inşallah , 2 hamileliğimdede cin takvimi tuttu , bundada kız çıktı , bak istersenArkadaslar rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama ben yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum.8+2 yim.10 haftalikken yapilabilen cinsiyet belirleme testi aldim.merakla bekliyorum.ayrica 10 haftami doldurdugumda doktor kontrolum var
Arkadaslar rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama ben yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum.8+2 yim.10 haftalikken yapilabilen cinsiyet belirleme testi aldim.merakla bekliyorum.ayrica 10 haftami doldurdugumda doktor kontrolum var
nedir o test nasıl yapılıyo ilk defa duyuyorum :)Arkadaslar rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama ben yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum.8+2 yim.10 haftalikken yapilabilen cinsiyet belirleme testi aldim.merakla bekliyorum.ayrica 10 haftami doldurdugumda doktor kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?